Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנורת check במאזדה MPV

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי מאזדה mpv שנת 94

במהלך נסיעה שגרתית , עליתי בגהה על כביש מקורצף (לא יודע אם זה קשור לפי המשך הסיפור) והמנורה נדלקה

הלכתי למוסך שלי שם נאמר על ידי המוסכניק שהמנורה הזאת נדלקת כל 130 אלף קילומטר , וזה מורה על החלפה של החיישן חמצן ,

הסתכלתי על המד קילומטר ואכן מופיע שם 260 אלף קילומטר

שאלתי אותו כמה עולה החלפה של החיישן חמצן, המוסכניק ענה לי שעולה יקר , אבל בכל זאת החלפה של החיישן לא תכבה את המנורה כיון שזה רכב ישן וכדי לכבות את המנורה צריך לפרק את הלוח שעונים (בניגוד לרכבים חדשים שעושים זאת ע"י המחשב)

ולפרק את הלוח שעונים זה עסק יקר ובעייתי כיון שידית ההילוכים שלי מהצד ויכול להיות שלא הכל יחזור לתפקוד כשיפרקו ויחזירו

מה דעתכם?

האם יכול להיות שכל מאזדה mpv שמגיעה ל 260 אלף קילומטר מקבלת תאורה חדשה ברכב?

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

המכונאי שלך אכן מכיר את הרכב תסמוך על המילה שלו יפה שיש מי שמכיר את החומר ככה.

בעקרון זה לא סיפור גדול להוריד את לוח השעונים ניתן לבטל את הנורה גם ללא החלפת החיישן אם כי זה לא מומלץ.

פורסם

א. מה תפקידו של החיישן חמצן?

ב. היכן יש מקומות איכותים באזור רעננה שיודעים לנתק את המנורה בצורה יעילה, ובלי בעיות?

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

אני הוספתי לך קישור שתוכל להבין מהו תפקידו לגבי היכן ניתן לבצע אני מכיר רק את מוסך עד ברעננה שיודעים לבצע עבודה שכזו

יש מצב שרפי יחלוק עליי בהמשך ויש עוד מיקומים ואז הוא יפנה אותך לעוד.

http://clickit3.ort.org.il/Apps/WW/Page.aspx?ws=fa89cad4-b65b-42e4-927d-f897ddb77eb5&page=0a53cf94-38ff-4ed1-9c66-f2e33af6f052&fol=233a4b4f-9eac-4308-bd6c-3213010c2184

פורסם
מוסך עד ברעננה יקר מאוד

יש עוד מקומות שיודעים לנתק את המנורה בזול?

הבנתי מהמאמר שאפשר להסתדר בלעדיו . . .

מישהו?

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

אתה חייב חיישן חמצן שמתפקד כראוי כי אם לא אז זיהום האויר של מכוניתך יהיה גבוה וברשוי שנתי (טסט) הרכב לא יעבור.

כמו כן, ניידות הבטיחות של משרד התחבורה עם משטרת ישראת מבצעות בבדיקותיהן גם בדיקת זיהום אויר, ברכב הנבדק

ואם זיהום האויר גבוה הרכב עלול להיות מורד מהכביש עם צורך לבצע רישוי מחדש.

בברכה - רפי לין

• תוכן חדש...