Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעל הרכב (323 לאנטיס 2003 יד 2) סיפר לי שלא הספיק לעצור ונכנס ברכב שמקדימה. הוחלף מכסה מנוע.

תוצאות הבדיקה:

ליקוים בעלי משמעות גבוהה: תיקון תאונה בחזית, הוחלף פח חזית מולחם לשלדות, תיקונים כיפופים דופן תא מנוע.

ליקוים בעלי משמעות נמוכה: הוחלפו חלקי מרכב, תיקונים פגיעות במרכב.

פורסם

בוודאי שיש השפעה על ערך הרכב.

למעשה, אני מאמין שחלק מחברי הפורום אפילו יגידו לך לוותר על הרכב בכלל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

זה לא רק מכסה מנוע, מה גם שהתאונה סווגה ע"י הבוחן כ"משמעות גבוהה".

לא חסרים לנטיסים בשנתונים הללו, ואני מאמין שתמצא אחת (אחרת) גם ללא תאונות (רציניות).

alfa 156 2.5.

פורסם

תודה על התגובות.

קצת קשה לוותר על רכב שכזה כי מבחינות אחרות יש שקיפות מלאה לטיפולים, מצב מנוע מצוין (לדברי הבוחן).

תדלק וסע.....

באחוזים יש למישהו הערכה כמה זה מוריד??

פורסם
תודה על התגובות.

קצת קשה לוותר על רכב שכזה כי מבחינות אחרות יש שקיפות מלאה לטיפולים, מצב מנוע מצוין (לדברי הבוחן).

תדלק וסע.....

באחוזים יש למישהו הערכה כמה זה מוריד??

כשאני בדקתי, ראיתי שעל פגיעה בשלדה/ הגג הרכב מורידים 8 אחוז

לדעתי הכל עיניין של משא ומתן.

קובי

פורסם

8 אחוז לדעתי זה כלום, על פגיעה כזאת שמאי נותן ירידת ערך של בין 4-8 אחוז בגלל הריתוכים, אני מדגיש שזאת רק ירידת ערך של שמאי שכאשר אתה משקף את זה לירידת ערך מסחרית היא כפולה ואף משולשת, אני מאמין שרוב החברים בפורום גם יגידו שרכב כזה הם היו קונים ב20-30 אחוז פחות מהמחירון.

פורסם

לפותח השרשור :

אם יש משהו שממש לא חסר בארץ - זה לנטיסים.

המשך הלאה.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

תדלק וסע.....

שמע, המוכר משקר לך בפנים, מספר איזה סיפור מצוץ מהאצבע על החלפת מכסה מנוע בזמן שתכלס הרכב עבר מתיחות וריתוכים ואתה עוד מאמין לקישקושים שלו על טיפולים ומצב הרכב?

הוא גרם לך בשקרים שלו לשלם על הבדיקה כמה מאות שקלים שהלכו לפח, לא חבל לך על זה?

בקיצור, תמשיך לרכב הבא ולהבא, מחתימים את המוכר שהרכב לא עבר תאונות שילדה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הבוחן (דימומטר) הדגיש שזה רק עניין של הורדת ערך ולא בעיית שילדה או בטיחות. לכן אני חושב שזה רכב שיכול לשרת אותי מספר שניים ללא בעיות מיוחדות.

כמה להוריד זו התעלומה?

פורסם

בע"פ הבוחן יכול לומר מה שהוא רוצה.

אבל בטופס הבדיקה כתוב "ליקויים בעלי משמעות גבוהה" ...

אולי בעל הרכב זה סוחר שנתן לבוחן 2 גרוש בצד כדי שירגיע אותך ?

שום דבר שנאמר בע"פ לא מעניין.

כתבו לך לפני, בפעם הבאה תחתים את המוכר לפני בדיקה שאם יש תאונות שילדה מכל סוג שהוא (משמעות נמוכה / גבוהה לא משנה מה) והוא לא מיידע אותך לפני הבדיקה, הוא מתחייב להחזיר לך את הכסף.

רכב שעבר ריתוחים והלחמות כבר לא בטיחותי כמו יציקה שיצאה מהמפעל, לא שווה בשביל 400 ש"ח בדיקה לסכן את החיים.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אני לא הייתי פוסל את הרכב למרות תוצאות הבדיקה. במחיר הנכון אכן תוכל להינות ממנו כמה שנים ולהרגיש שעשית עסקה טובה

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

לבחור שמעליי - על "משמעות נמוכה" חבל לפסול רכב, אני מאמין שלרוב הרכבים בארץ יש פגיעות שלדה ברמה זו או אחרת ולפעמים אפילו פגיעת חנייה פשוטה תגיע אצל בוחן מכס"ח ל"משמעות נמוכה".

כבר יצא לי לקנות רכב עם פגיעת גחון עם משמעות נמוכה (קצה קורה קדמית) וכשבאתי למכור אותו יצא משמעות גבוהה. כשהראיתי לבוחן את בדיקת הרכב הראשונה הוא הבהיר שלא מדובר בפגיעה רצינית אלא ב"קצה שלדה", (אגב, מישהו יודע איזה משמעות יש לפגיעה כזו בעת בדיקה?) הרכב נמכר ב1500 ש"ח מתחת למחירון (20,000).

[img]file:///C:/My%20Documents/My%20Pictures/מתתי.jpg[/img]

פורסם
הבוחן (דימומטר) הדגיש שזה רק עניין של הורדת ערך ולא בעיית שילדה או בטיחות. לכן אני חושב שזה רכב שיכול לשרת אותי מספר שניים ללא בעיות מיוחדות.

כמה להוריד זו התעלומה?

הבוחן מוכן לחתום לך על כך ?! (בכתב, לא בע"פ !) למה נרשם משמעות גבוהה? (אני חושב שיש גבול גם לכל כסת"ח).

לדעתי זו התעלומה (אם הרכב בטיחותי באותה מידה שבה היה לפני התאונה) . לא המחיר.

אם יש ספק - אין ספק.

alfa 156 2.5.

פורסם
לבחור שמעליי - על "משמעות נמוכה" חבל לפסול רכב, אני מאמין שלרוב הרכבים בארץ יש פגיעות שלדה ברמה זו או אחרת ולפעמים אפילו פגיעת חנייה פשוטה תגיע אצל בוחן מכס"ח ל"משמעות נמוכה".

כבר יצא לי לקנות רכב עם פגיעת גחון עם משמעות נמוכה (קצה קורה קדמית) וכשבאתי למכור אותו יצא משמעות גבוהה. כשהראיתי לבוחן את בדיקת הרכב הראשונה הוא הבהיר שלא מדובר בפגיעה רצינית אלא ב"קצה שלדה", (אגב, מישהו יודע איזה משמעות יש לפגיעה כזו בעת בדיקה?) הרכב נמכר ב1500 ש"ח מתחת למחירון (20,000).

צריך להפריד בין עיקום של קצה שילדה לבין שילדה שיושרה,רותכה ונמתחה.

במקרה השני לא תרצה להיות נוכח ברכב בעת תאונה.

אנשים צריכים להבין שלא הכל כסף בחיים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...