Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיווני מערכת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה, זה עובד.

אני מכוון , פחות או יותר, לפי השלבים האלו וזה עובד. השיפור הוא אדיר ומקסימום תמיד אפשר לחזור אחורה.

בשלב הסופי של הטונאליות אני ממליץ להשתמש בתוכנת rta, יש היום לפלאפונים תוכנות מאוד מדויקות כשהמועדפת עלי הינה audiotool ,בשילוב עם מיקרופון אומנידירקציונלי של חברת דייטון המגיע עם קובץ כיול במיוחד לaudiotool.

התוצאות בהשוואה לtrue rta, משולבת עם ברינגר מכוייל וכרטיס קול של אדירול ממש דומות עד כמעט זהות רק בעשירית המחיר.

אלי

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אלי,

רציתי לאמר לך תודה באופן אישי! בפומבי!

אני חושב שזה חשוב ואתה לא יודע עד כמה אני מעריך תגובה כזו כאשר היא מגיעה מחבר פורום בקאליבר שלך.

אדי!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני בקרוב הולך לנסות את זה.. אין לי סבלנות כבר. אבל סמסטר אחרון,מבחנים אחרונים.

אני גם כן רוצה לשנות את הבנייה שלי.. עשיתי בה כמה תעויות ורק אחרי זה הבנתי את זה. כך לומדים בסוף ))

מה שכן, יש המון מידע, המון דברים לנסות, אבל תאוריה. נכון, זה מצויין, אבל צריך ללמוד גם לשמוע את הדברים האלה. לריך להבין מה אתה שומע.

נכון, מרכז במה זה ברור. מה לגבי הרוחב במה? איפה מתחיל? איפה נגמר? גוב? מה הגובה של הבמה שאמור להיות?

עומק?

וכמה מהדברים האלה ניתנים לשינוי בכיוונים? כמה מהם לא? כי התקנה היא חלק חשוב. אם לא התקנו נכון, לא יעזור כלום. נכון, אחרי התקנה זה כיוונים ופה זה גם המון ,המון ידע.. אני רואה התפתחות של עצמי גם כן עם כל מעמר ונסיון. אבל חסר לדעתי פרקטיק.

ראיתי משהו לגבי 11.7? דווקה יכול להיות סופר מעניין ויכול לתרום המון.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

סרגיי, עדיין לא יצא לנו להפגש אבל אולי, אם יתאפשר לך שבוע הבא אז דבר איתי, זה משהו שאפשר להדגים בקלות רבה.

כן, יהיה ארוע סאונד ב11 ליולי, מחר אפרסם פרטים רבים נוספים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...