Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרידה מהג'ינג'ית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אומנם קצת מאוחר אבל תכננתי כבר כמה זמן להעלות שרשור בנושא.

אז לאחר שהייתה מפורסמת בערך כחודש , כשאני ממש לא סגור אם למכור או לא והרבה אנשים מעצבנים שלא סגורים על עצמם ואחד שיצא "ילד" במיוחד ,הגיע בחור ממש נחמד וצנוע שממש רצה את הרכב.

ביום ה' בערב , עשה טלפון לעידן ביום ו' לאחר ששילם מחיר מוסכם והגיוני ביני לבינו ובדק את הרכב לטעמו, חזר כבר לביתו מרוצה עם חיוך רחב שלא יכל להסתיר

הרכב הזה היה הספורטיבית הראשונה שהכרתי ברמת נהיגה , ואני לא ישכח את הפעם הראשונה בה אחי אסף אותי מהרכבת בחיפה ואני, שחיכיתי לראות פונטו כחולה נתקלתי בFR אדומה ובמקרה הנעילה שלה צפצפה.

הרכב הזה היה בסיכום של מילה אחת, כייפי .

אומנם היא נמכרה כבר לפני כמעט 3 חודשים אבל אני בכל מקרה חושב עליה מידי פעם כשאני רואה אחת כזו עוברת ותוהה איזה חיוך מרוח לבחור בפנים.

לסיכום, כמעט 4 שנים,48K קילומטר, יחסים של אהבה/שנאה וים של חיוכים, מישהו אחר נהנה ממנה והאמת שאני שמח שזה אותו בחור שממש רצה אותה.

מאחל הרגשות כאלה לכל בעל רכב.

בן.

אמיר שירוקו (3)1.jpg

אמיר שירוקו (6)1.jpg

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

לא קל להיפרד מרכב אהוב, מקווה שגם אצלי המעבר יעבור בקלות יחסית שיגיע הרגע.

מקווה שבעל הרכב החדש ידע לשמור עליה ולהעריך אותה כמוך.

והשאלה המתבקשת! מה יהיה הרכב החדש?

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

האמת שהרכב המחליף כבר היה בעת המחירה, סוג של מזל שכזה, לאון טורבו 2007, הנאה קצת מסוג אחר ,יותר מעודנת מהאיביזה בכל מקרה, לטובה ולרעה.

החלון בגג מקורי או שנדמה לי?

חיובי, אכן בין הFR הבודדות באותה שנה שהגיעו עם חלון גג מקורי.

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

רכב עם מקום לעגלה וכיסא תינוק, עקב הסטטוס שהשתנה לאחרונה

ובאותה הזדמנות- מזל טוב

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

רכב בא ורכב הולך, העיקר שהזיכרונות הטובים יישארו.

סה"כ הליאון היא שדרוג מתבקש, היא מרגישה הרבה יותר "אוטו" מהאיביזה, לדעתי.

תתחדש, תתרגש, ותתאהב מחדש, הפעם ברכב אחר.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
ציפיתי לתשובה בסגנון: "מאזדה 3, פורד פוקוס, רנו מגאן."

עכשיו נרגעתי, אתה עדיין חלק מהמשפחה :).

בוודאי, לא הלכתי לשום מקום, אחת הסיבות שהחלטתי למכור את באיביזה ,זאת האופציה שקפצה עם הלאון, אחרת סביר להניח שהייתי נוהג בה עוד איזה שנה שנתיים.

תוכל לפרט?

תת היגוי מפתיע וכו', לא משהו מיוחד- הדברים הרגילים שאנחנו מכירים באיביזה, כמובן במידה שלא ממש פגעה לי בהנאה ממנה.

חוץ מזה, אהבה/שנאה יצא ממש טוב וורבאלית:-D

בן

BENJ:

ROY:

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הקפצה,

ישבתי לסדר קבצים ומצאתי כמה תמונות מהעבר- חדש מול ישן:

ערב טוב,

עידן

חדש מול ישן.jpg

חדש מול ישן 2.jpg

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

מדי פעם ולמרות שעברתי כמה חמודות מאז, לפעמים עדיין חושב על האקסית:

קרדיט לאלכס הצלם.

עידן

IMG_0553.jpg

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מברוק על השדרוג! חושב על אותו שדרוג בעתיד.

בתור אחד שקנה (איביזה) FR, חשב להישאר איתה שנה-שנתיים ובינתיים סוגר איתה כמעט 5 שנים, אני מבין אותך.

תהנה מהכלה החדשה.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...