Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה המערכת שלי כפי שמפורטת בחתימה, מוגברת אקטיבית.

הבעיה: בזמן שאני מנמיך את הווליום ב-HU לדוגמא מ- 22 ל- 18, במעבר בין 20 ל-19 בדרך כלל ישנה "מכת באס" שלא קשורה לכלום, הדבר נוצר במידוופר בצד ימין בלבד.

היום הוצאתי את המיד מהרכב לבדיקה וויזואלית והיה נראה בסדר גמור כולל החיבורים, הגברתי והנמכתי ווליום וראיתי ושמעתי את "המכה" הוופר בועט קדימה את המיברנה - סוג של פיק.

ניסית להוריד את הגיינים והגעתי לווליום שמיעה יותר גבוה ב-HU שהוא כרגע 26 ולא 22 (עד שנוצר עיוות)

התחלתי להנמיך ושוב באזור המעבר בין 20 ל-19 בווליום יש "בעיטה" בוופר, אני בשאר כי מדובר בבעיה ב-HU?

יש לכם השארות? בעוד שבועיים אחזור מהבסיס ואתחיל לשחק בהצלבת ה- RCAים.

(חשוב לציין לאלו מכם שהכירו כי היה לי מיד שחרחר בעבר אז מדובר במיד השני)

שוויזות! (תגידו לי שזה ה-HU ולא המגבר והוא יעוף מהרכב~!)

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

לפי דעתי הכי טוב שפשוט תנסה להחליף רדיו דיסק עם חבר ( לבדיקה בלבד) או אולי להחליף את המיד הבעייתי( גם הוא לבדיקה בלבד) ולראות אם חוזרת על עצמה התופעה

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום שוב לכולם!

הבעיה נמצאה:

היום החלפתי בין צד ימין לשמאל ב- RCA שיוצא מה-HU והבעיה בהורדת ווליום מ-20 ל- 19 עברה לצד שמאל :-)

בקיצור ככל הנראה ה-HU יוחלף מכיוון שתיקון שלו יעלה לי ככל הנראה כמחירו המקורי בחו"ל (גם כי החלק פלסטיק קטן שמחזיק את הפנאל נשבר לפני מספר חודשים)

יום טוב לכולם..

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

• תוכן חדש...