Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור הסטיות (המוטוריות) הגדול.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שאני אתחיל, תבטיחו לא לשאול 'למה?'. כי היגיון לא תמצאו כאן.

1. משאיות 'קלות' אמריקאיות (או איך שלא קוראים להן). אני מדבר על שברולט סילברדו, פורד F350, דודג' ראם (שלא נמצאת באותה הקטגוריה, אבל לא נורא) ושות'. מכל נסיעה בצבא ב-F350 (רצוי מהדגם שאחרי מתיחת הפנים) נהניתי.

2. רכבים אמריקאיים. לא, לא קורבט ו-וויפר. אני מדבר על פונטיאק טמפסט (3.1 כמובן), גרנד-פרי, ביואיק (הריביירה יפהפיה), שברולט מאליבו ושות'. בקיצור, כל מה שמשמיע דונג-דונג-דונג מעצבן כל דקה וחצי. מדובר שריטה מהילדות. (כילד התלהבתי מהרכבים האלה. לחבר טוב הייתה טמפסט 3.1 חדשה, השגנו את המפתחות באחת הפעמים, ורק בדקה התשעים הגענו למסקנה שגיל 6 זה עדיין מוקדם מדי לסיבוב).

אז בפעם הבאה שאתם מצקצקים בציניות "לחובבי הז'אנר" בפורום הייעוץ - תיזכרו שיש לפחות חובב נהיגה אחד ששייך לז'אנר.

2.1 פונטיאק טמפסט עם סלון קטיפה בצבע אדום:shock:.

3. טרנטות. בשטח. לא מזמן קניתי רנו5 ב-800 שקל, ובתור בעלים של עוד כמה גרוטאות בעברי אני חייב שנסיעה בשטח עם רכב שממש לא אכפת לך ממנו היא אחד הדברים הכיפיים. בניגוד לקנגו צבאית, לא תחכה לך תלונה אם תחזור בלי פגוש, אגזוז או בקלית. (כולם נפלו מהרנו שלי כבר בשבוע הראשון).

כשאיתך ברכב יושבים חבר'ה שביום-יום נוסעים באימפרזה WRX פרודרייב, איביזה קופרה לא סטנדרטית, פיז'ו 106GTI ואיביזה עם 300 כ"ס וכולם צוחקים יחד איתך כמו מפגרים בכל קפיצה או החלקה, אתה מבין שאתה לא הדפוק היחיד.

4. הסטייה הבאה הייתה אמורה להיות דריפטים. בשטח. עם לאדה. סיפרו לי על אחת למכירה במחיר זנותי, יכול להיות שבעלות תעבור בקרוב.

עכשיו תורכם. מבטיח לא לספר לאף אחד :lol:

פורסם

משאיות אמריקאיות מפלצתיות, כאלה שיש להן גם תא שינה. כמו זאת למשל:

New_Duck_2-760x422.jpg

מישהו מזהה מה מיוחד במשאית הספציפית הזאת?

חוץ מזה, גם אוטובוסים ורכבות. כנראה שיש לי משהו עם רכב כבד.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

New_Duck_2-760x422.jpg

.

אני אתך. רכב חלומותיי זו משאית כזו, עם המון המון אורות, ארגז נגרר של קירור גלידות שהוסב למגורים איכותיים, צופר של לקוקרצ'ה והמון כרום ולהבות.

2)המשאית שהיא למעשה המודל עבור אופטימוס פריים (בסדרה המקורית בלבד!!!).

3)המשאיות עם האף הנמוך-נמוך (שנראות בבעסה).

4)מונסטר-טראקס שהיו פעם רכב רגיל לחלוטין, יש לי חולשה אליהם...

main5.jpg

main3.jpg

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הגלגלים הקדמיים נמצאים ממש בקצה המשאית, זה דבר די נדיר במשאיות עם אף.

צדקתי? :lol:

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

הניחוש שלי: (ואלו ניחושים! לא לצחוק עלי...)

שחסרים לה מקדימה 2 זוגות גלגלים? (אלו שהיו אמורים להיות ממשמ תחת לתא השינה הענקי שם...)

פורסם

אפשר להגיד שאני מאוד אוהב מכוניות ישנות, כאלה עם כל מיני גימיקים, אותן מכוניות שהציבור לא ממש הסתכל עליהן בזמנן, והלך וקנה איזה יפנית במקום, אותן מכוניות שהיו עם אמינות בתחת, אבל החזירו עם עיצוב מעניין, נוחות, בטיחות ושאר דברים יוצאי דופן לזמן.

תחת ההגדרה הזאת יש בעיקר סיטרואן ישנות - BX,קסנטיה,CX,XM, DS וכמובן S(^)M.

וגם עוד קלאסיות שלא ממש היו מיוחדות- בעיקר מרצדס ישנות (SL של שנות ה60...) ואיטלקיות (מזראטי... פרארי...כמעט כולן, אלפות...כנ"ל).

Insane things comes from insanely people.

פורסם

New_Duck_2-760x422.jpg

זו המאק של ברווזון הגומי מהסרט "השיירה" (ׁCONVOY).

Nothing runs like a Deere.

פורסם

אלעד - הגל הנע חסר?!

נ.ב שכחתי משהו - סובארו פשע. (GFT קופה). אולי תהיה לי אחת יום אחד. כמובן עם פרווה על הדש, קוביות+דיסק על המראה, ג'אנטים "צלב" מקוריים וצמיגים רחבים, חלונות שחורים, אורגן אורות על הגריל, פנסים כפולים+פנסי ערפל בגריל הקדמי, וישרים 'כפולים' ועוד כמה תוספות שזכורות לי בתור ילד.

פורסם
זו המאק של ברווזון הגומי מהסרט "השיירה" (ׁCONVOY).

באמת נראת ככה, אבל כנראה זו תמונה ממאחורי הקלעים או משהו כי חסר לה המגן חזירים והצלחת

פורסם

אומנם אני נחולה גרמניות אבל גם מאוד אוהב את האמריקאיות בעלות המנועים המפלצתיים (לא יכול הרשות לעצמי לתדלק אחת כזו) , וביננו כולם פה סוטים מוטורים נקרא לזה ככה ,

אני מאמין שכל אחד פה מצא את עצמו עובד על המכונית בזמן שחברה שלו יושבת על מדרכה מתוסכלת שאתה לא מתייחס אליה ,

לך תסביר לה שזו סטיה .

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

1.למרות שאיני חובב אמרקאיות,מכוניות שרירים זה משהו מדהים. ביום מן הימים חייב שתיהיה לי אחת כזאת.

2.גרוטאות ישנות שאף אחד לא יסתכל עליהן ועדיף שיהיו די מרובעות - אני אוהב. לנצ'יה פריזמה/לאדה וכו'.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

הסטייה המוטורית שלי היא טרקטורים, התמונות מדברות בעד עצמן :lol:

IMG_1270.jpg

Picture 248.jpg

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

• תוכן חדש...