Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע מאיזה חומר עשויים הספייסרים הללו?

אם זה לא איזה תרכובת מיוחדת וזה לא אמור להיות במשקל מסויים אני יכול לייצר כאלו.

גם מטיטניום grade 5 אם זה יתרום משהו:lol:.

בן.

Got To love It

פורסם

היבט נוסף שאיש מהמגיבים פה לא נתן עליו את הדעת הוא שלעתים יתכן מצב שבו עקב שינוי מקום הגלגל, תחת עומס הוא עלול לגעת במרכב.

אני מסכים עם עידן על כך שגלגל צריך להיות, לפחות מבחינה ויזואלית, באותו קו של הפח, אבל אל תשכחו שגם אם בעין המיקום מציק לכם, יש צוות של מהנדסים שתכנן את המתלה ואת העומסים שבהם הוא אמור לעבוד. ההסבר של ניב נכון: הרחקת הג'אנט מהנאבה תגרום לו להפעיל על כל המתלה מומנט גבוה יותר, מה שאומר שאתם מקצרים את אורך חייו.

אינני פוסל מראש כל אפשרות לעשות שימוש בספייסרים, אבל לאור כל האמור לעיל, אני חושב שיש לבחון מקרה לגופו ולבדוק האם קיימת אפשרות אחרת להתמודד עם הבעיה שאותה אתם מנסים לפתור באמצעות התקנתם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מסכים איתך אלעד, אני אמנם חושב שבאמת מראה "נכון" צריך להיות ג'אנט בקו של הפח אבל כמובן צריך לבדוק את זה טוב טוב, ספייסרים עלולים ליצור נקודת חולשה חדשה בציר האחורי ולהעביר אליה לחצים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...