Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על עורך דין באזור ירושלים והמרכז

Yakird12
שימו לב! השרשור הזה בן 5578 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

רק לפני זה יש לציין - עשיתי חיפוש , ואני רואה שלא מעט ממליצים על אסף שמיר שייצג אותי בעבירה הקודמת שלי ואני חייב לציין שאני לא כזה מרוצה , הרגשתי שהייתי יכול לצאת בזול יותר אצל עורך דין אחר.

וכל שאר השמות , כל אחד מביא שם אחר ויש כל כך הרבה שאני מבולבל ולא יודע במי לבחור :?

אני אשמח להמלצות לעורך דין תעבורתי מעולה + , איך העורך דין דוד גולן ? ואיך המחירים ?

ד"א העבירה היא על מהירות - 146 בכביש של 90 , עבירה קודמת דומה לנוכחית .

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עו"ד זה לא תעודת ביטוח.

שני תיקים זהים אצל אותו עו"ד יכולים להשיג תוצאות שונות לחלוטין מול תובעים שונים ושופטים שונים.

כבר נכתב כאן בפורום על מקרה שבו מישהו נעזר בעו"ד וקיבל עונש כלשהו,

רק שבגלל איזו תקלה, יצא שהוא נשפט שלא בפניו על אותו תיק בדיוק וקיבל בדואר עונש קל יותר - כמובן בלי עו"ד.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עורך דין זה אומנם לא תעודת ביטוח , אבל אני בעצם לוקח פה סיכון , אם אני אייצג את עצמי אני חושב שאני אגרום ליותר נזק מאשר תועלת , ולי אף פעם אין המזל שיש לכאלה שיוצאים נקיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תסביר לי מה הבעיה לסוע ביום שבת בכביש ריק יחסית , עם 3 נתיבים לכל כיון , שיש בו שטח הפרדה בנוי ? מהירות לא הורגת , אבל לסוע בשיכרות , לחצות קו לבן ולעבור ברמזור אדום כן הורג.

אתה רוצה להגיד לי שאתה אף פעם לא עברת את המהירות המותרת בחוק ? אני משוכנע עד כדי בטוח שכן.

בכל מקרה לא שאלתי אותך ולא מעניין אותי מה אתה מאחל לי ככה שתגובות מהסוג הזה לא רצויות פה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תסביר לי מה הבעיה לסוע ביום שבת בכביש ריק יחסית , עם 3 נתיבים לכל כיון , שיש בו שטח הפרדה בנוי ? מהירות לא הורגת , אבל לסוע בשיכרות , לחצות קו לבן ולעבור ברמזור אדום כן הורג.

אתה רוצה להגיד לי שאתה אף פעם לא עברת את המהירות המותרת בחוק ? אני משוכנע עד כדי בטוח שכן.

בכל מקרה לא שאלתי אותך ולא מעניין אותי מה אתה מאחל לי ככה שתגובות מהסוג הזה לא רצויות פה.

1> הבעיה היא 146!

2> מהירות כן הורגת ונראה אותך משתלט על רכב כשגלגל מתפנצ'ר ב-146?

3> מסכים איתך שנהיגה בשיכרות, חציית קו לבן, ורמזור אדום כן הורגים. וגם 146 קמ"ש.

4> אני נהג משאית-אוטובוס שנוהג כחוק, וגם ריכבי הפרטי הוא גיפ' שאני לא עובר איתו 100 קמ"ש

5> גם אני לא שואל אותך מה להגיב מאחר וזה פורום פתוח אז תאלץ לספוג תגובות גם לא חיוביות.

6>בתור מתנדב במשטרה עדיין אני מאחל לך שלילה ארוכה.

בברכה.

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1>

4> אני נהג משאית-אוטובוס שנוהג כחוק, וגם ריכבי הפרטי הוא גיפ' שאני לא עובר איתו 100 קמ"ש

בברכה.

עושה רושם שאתה שייך לז'אנר של נהגי משאיות ואוטובסים שכויילו למהירות מירבית של 85

תגיד לי מתי פעם אחרונה הצלחת לנהוג על פחות ממאה בג'יפ, בנתיבי איילון או בכביש 1 ולא צפרו/הבהבו לך, מכל עבר, ואני מתכוון אפילו אפילו בנתיבים הימנים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני קבוע נוהג פחות מ-100. אני יודע שיצפרו, יהבהבו ויעקפו - זה לא מפריע לי.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

+1 בכל ששת חודשי הרישיון שלי לא עברתי פעם אחת(!!) את ה-110 בכביש 6 ולא 100 בכביש 1. אלה הכבישים שאני נע בהם דרך קבע.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עושה רושם שאתה שייך לז'אנר של נהגי משאיות ואוטובסים שכויילו למהירות מירבית של 85

תגיד לי מתי פעם אחרונה הצלחת לנהוג על פחות ממאה בג'יפ, בנתיבי איילון או בכביש 1 ולא צפרו/הבהבו לך, מכל עבר, ואני מתכוון אפילו אפילו בנתיבים הימנים.

אז ציפצפו? אז מה? אז אתה מציע לי לנסוע 146 קמ"ש כמו עבריין התנועה שפתח את השרשור ו"ליישר קו"?

חוץ מזה למזלי אני לא גר בסיר הלחץ של גוש דן אלה בפריפריה הרחוקה.

האוטובוס מכוייל ל-104 קמ"ש, אני לא עובר את ה-99 קמ"ש ( אפילו בכביש 6), שם קרוז קונטרול וזהו. גם בגיפ' עם 2-זעטוטים אני לא ממהר.

ודרך אגב משאיות כויילו ל-90 קמ"ש ולא ל-85 קמ"ש.

בברכה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הגלגל יתפנצ'ר ואני אתהפך עם הרכב רק אני אפגע , כי כשאני נוסע במהירות כזאת אין אף אחד לידי בכביש , ומכיון שאם אני אפגע זה לא יפריע לאף אחד נכון ? ככה שאין בעיה .

שנית - אני מצמצם את הסיכוי שאחד הגלגלים יתפנצ'ר בכך שאני דואג למלא אויר במידה הנכונה , בודק תקינות צמיגים כל יום , ומחליף כשצריך.

נהג משאית-אוטובוס שנוהג כחוק ? קצת לא מסתדר לי אבל אם אתה אומר , בנוסף אתה גם מתנדב במשטרה ? נו טוב זה אומר הכול , ואני לעומתך מאחל לך רק בריאות !

בחוץ לארץ נוסעים פי 2 מפה , וכמות התאונות שם קטנה להפליא , הכול שאלה של תרבות נהיגה וכן אני מודע לכך שהכבישים שם והתשתיות הרבה יותר טובות ומתאימות מאשר פה בארץ , ובכל זאת.

ד"א - באמת אם אתה לא יכול להתמקד בנושא הדיון המרכזי פשוט אל תגיב פה , יכלת באותה מידה לרשום לי את דעתך בהודעה פרטית אבל בחרת לפרסם זאת בפומבי מול כולם . סתם הרסת לי את הדיון עכשיו ובכל מקרה אם מישהו עדיין מכיר עורך דין טוב אני אשמח שיפרסם פה את פרטיו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תפסיקו להיות צדקנים.מהירות לא הורגת,טמטום הורג.

יש בארץ כבישים שאפשר לסוע בהם 146 בלי לסכן אף אחד אחר ואפילו בלי לסכן את עצמך.

הוא שאל על עו"ד,ואתם מטיפים לו על מהירות.

לפותח הנושא:

על דוד גולן שמעתי המלצות טובות,אולם אין לי נסיון אישי איתו.

V5

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

.

נהג משאית-אוטובוס שנוהג כחוק ? קצת לא מסתדר לי (הכללה גסה)אבל אם אתה אומר , בנוסף אתה גם מתנדב במשטרה ? נו טוב זה אומר הכול (יש גם מתנדבים מאינטרס אישי אז זה לא אומר הכל), ואני לעומתך מאחל לך רק בריאות(גם אני ומכל הלב באמת) !

בחוץ לארץ נוסעים פי 2 מפה , וכמות התאונות שם קטנה להפליא , הכול שאלה של תרבות נהיגה וכן אני מודע לכך שהכבישים שם והתשתיות הרבה יותר טובות ומתאימות מאשר פה בארץ , ובכל זאת.(אמרת הכל).

.

ובנימה אישית אני מצטער אם פגעתי, אבל תפנים שזה פורום פתוח, הכוונה היא לא אישית אבל אני בעד חינוך(ביקור חובה בבית לוינשטיין) והענשה קשה לעברייני תנועה (ובכללם גם מפריזי מהירות) באופן כללי ולא אישי ( אני די בטוח שברמה האישית אתה בן אדם טוב).

מצטער בנוסף אם הרסתי לך את השרשור, גם פה לא זאת היתה הכוונה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1> 2> מהירות כן הורגת ונראה אותך משתלט על רכב כשגלגל מתפנצ'ר ב-146?

בברכה.

נראה אותך משתלט על רכב כשגלגל מתפנצ'ר ב70-80 קמ"ש!

אולי נגביל את מהירות הנסיעה ל30 קמ"ש בכבישים בין עירוניים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה באמת משווה את הכבישים באירופה למה שאתה נוהג לקרוא לו כבישים בארץ?,חוץ מזה חוק הוא חוק,ולא עוברים אותו כי זה לא לא נראה לך,ובטח שלא בגסות כזאת(כביש עם הגבלה של 90 ל140+).

Mazda 3 touring 5 doors 2.0 6MT 2014 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5578 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...