Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש סאב SQ בגודל 10 או 12 + מגבר GENESIS\SQ לטוויטרים

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שרשמתי בכותרת.

אני מחפש סאב איכותי בגודל 10 או 12 כי אני קצת לחוץ על מקום בתא מטען. יוגבר על ידי AUDISON 4.1K LRX. נותן בגישור 500W ב 4 OHM.

בנוסף, מגבר איכותי שיגביר לי את הטוויטרים MOREL MT23 עם אופציה בעתיד לחבר טוויטרים שדורשים יותר עוצמה, לא רוצה להיות מוגבל.

אני לא ממש לחוץ כשכן יש לי רכיבים טובים אחרים לבינתיים אבל אשמח למצוא רכיבים כאלו.

אני מחפש מציאות! מוכן לשלם פלוס מינוס חצי מחיר ממחיר חדש, תלוי אם יש קבלות, איפה ומתי נקנה וכו'.

בקשר לסאב.. אם קיימת לו תיבה אז עדיף לשלוח גם תמונה, מידות ונפח בכדאי "להרגיש" את הגודל הכללי.

אני זמין לרוב בבאר שבע, בנוסף אשדוד וראשון לציון בעיקר בסופי שבוע.

אין לי בעיה להתגמש ולהגיע לאזורים קרובים אחרים בכדאי לשמוע\לסגור עסקה.

תודה.

• תוכן חדש...