Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שדרוג מכשיר בסלקום, כמה אני אמור לשלם?

ToMeR
שימו לב! השרשור הזה בן 5582 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

התחייבתי לסלקום כחודשיים לפני שנכנס לתוקף החוק שאוסר על התחייבות מעל 18 חודשים מה שאומר שאני בהתחייבות של 36 חודשים.

עברה שנה וחצי ולפי מה שידוע לי, מותר לי לשדרג את המכשיר.

השאלה שלי היא במידה ואני אכן משדרג אותו, האם אני אמשיך לשלם על המכשיר הישן ובנוסף גם על החדש? האם התשלום על החדש יהיה מעכשיו לעוד 36 חודשים שוב ככה שיצא שאני מסיים את ההתחייבות לקו עוד שנה וחצי אבל בגלל המכשיר אני אהיה כבול אליהם לעוד שנה וחצי אחרי זה?

אני שואל פה כי בסלקום יש נטיה להעלים פרטים או לספר אותם בצורה שמשתמעת לכמה פנים ואין לי כוונה להתחיל איתם שוב את הסיפור אחרי שאכלתי מהם קש.

המטרה שלי זה להעיף את המכשיר הנוכחי שבגללו אני מקבל מהם יחס גרוע. אם הם נותנים יחס גרוע, לפחות שהמכשיר יהיה נורמלי.

some people need a high five

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כשאתה משדרג, אתה משלם גם על הישן וגם על החדש.

בדוק אם יש אפשרות לקבל מחיר מסויים על המכשיר הישן כדי להתקזז מעט (וגם כאן תמשיך לשלם עליו, אבל אולי המכשיר החדש יהיה פחות כסף)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כשאתה משדרג, אתה משלם גם על הישן וגם על החדש.

בדוק אם יש אפשרות לקבל מחיר מסויים על המכשיר הישן כדי להתקזז מעט (וגם כאן תמשיך לשלם עליו, אבל אולי המכשיר החדש יהיה פחות כסף)

כששדרגתי מה6280 ל6500S הציעו לי 5שקל החזר חודשי עליו אם אני יחזיר להם אותו :(.

אז אל תצפה לניסים ונפלאות מהכלבים האלה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בגלל החוק החדש שמגביל התחייבות ל-18 חודשים יצא פטנט חדש.

על המסלול אתה מחוייב ל-18 חודש, על המכשיר אתה משלם בתשלומים למשך 36 חודש. (כמו כל קניה בתשלומים). עקרונית אתה יכול לבקש לשלם את המכשיר בתשלום אחד.

כשאתה משדרג אחרי 18 חודש, פירוש הדבר שמרגע השידרוג אתה מחוייב למסלול חדש של 18 חודש ומתחיל תקופה חדשה של 36 תשלומים על המכשיר החדש.

במקרים רבים החברה כביכול קונה ממך את המכשיר הישן ובתמורה אתה מקבל זיכוי קטן במסלול או בתשלומים. באותה מידה יכולת למכור את המכשיר ביד 2 ולקבל עליו נניח 250 ש"ח שהם לכאורה זיכוי של 13.9 ש"ח לחודש במשך 18 חודש.

חג שמח.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעניין: שדרוג מכשיר בסלקום, כמה אני אמור לשלם?

כמה שיותר אבאל'ה, כמה שיותר !!! :lol::lol::lol:

(אני מציע שתחפש את המכשיר בשוק החופשי ותעשה השוואת מחירים)

;-)

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עבדתי בעבר במכירות של סלקום.

התנאים הם כאלה לשדרוג:

יש לך את המחיר מכשיר ב36 תש', שזה " לא התחייבות" זה רק תשלומים על המכשיר. במידה ותרצה להתנתק אחרי סיום ההתחייבות לתוכנית שהיא ל 18 חודשים, יבקשו ממך רק להסדיר את התשלום עבור המכשיר.

אם אתה משדרג תשלומים על המכשיר הישן ממשיכים, ההחזרים עליו מתבטלים.

בחדש יהיה לך כמובן את התשלום עבור החדש , והחזרים עליו. בכל שדרוג אתה מתחייב למינימום שימושים למשך 18 חודשים. הגבוה של המינימום שימושים תלוי במכשיר.

וכמובן יש את הדור ה 3, שאי אפשר לבטל.

אגב יש למישהו בסיס לטענה שהולך לצאת חוק שאוסר התחייבות ל 18 חודשים? לינק לכתבה כלשהי?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איציק אני לא רוצה מכשיר ספציפי לצורך העניין אלא רק להחליף את הקיים שעושה צרות מהיום הראשון.

אם זה אומר להתחייב שוב לתקופה שכזאת, אני מעדיף להישאר עם מכשיר דפוק ולקנות אחד בכמה מאות שקלים העיקר לא להתחייב אליהם.

some people need a high five

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אישית השבוע ביצעתי שדרוג טכני ממכשיר E71 למכשיר N97.

בגלל שזה שידרוג טכני והיו לי החזרים על המכשיר הישן הם עדיין תקפים, החזרתי את הE71 ואני לא משלם עליו כלום בעצם.

המלצה לא לשדרג, ולקנות מחנות צד שלישי מכשיר.

או אפילו ביד 2 יש לך מציאות שם

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קנה מכשיר יד 2 או חדש באחת החנויות הפרטיות וסגור עניין.

דיי לחתונה עם החברות הסלולריות !

דיי לתשלום אין סופי על כל שדרוג ושדרוג.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...