Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון קטן :

יוסי בנה לי את הקיק פאנלים מחדש , שיניתי אותם בגלל כמה סיבות:

1. בטיחות,הגודל של השמאלי ממש הפריע לי בנהיגה , היו מצבים שרגל שמאל הפריעה לי לבלום.

2. נוחות בנהיגה , כל נסיעה באוטו הייתה פשוט סיוט מבחינתי כי לא היה לי מקום לרגל

3. הם היו ממש מכוערים ובולטים, כאילו עוד מישהו נמצא איתך באוטו :shock:

כמובן שזה שלא אשמה של יוסי כי אני ביקשתי ממנו שהיו OF AXIS והוא אמר שזה יצא גדול ובולט, למדתי את הטעות.

עכשיו לתמונות:

DSC00475.jpg

DSC00481.jpg

DSCN0616.jpg

DSCN0595.jpg

DSCN0612.jpg

DSCN0592.jpg

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

• תגובות 131
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כרגיל-יפה מאד!

אבל שאלה לי אליך שגיא היקר.ממתי בולמים רכב עם רגל שמאל?:shock::roll:

לפני 25 שנה לימדו אותי שרגל שמאל אך ורק לקלא'ץ ואצלך אוטומאט....השתנה משהו מאז?:?:

פורסם

הוא לא רשם שהוא בולם עם רגל שמאל,הוא התכוון שאין לו איפה לשים את רגל שמאל(תסתכל ותראה שאין באמת איפה לשים אותה),ולכן הוא שם בטח את הרגל שמאל ליד או מתחת לבולם וזה מה שהפריע לו.

עבודה מדהימה של יוסי,עד היום רק שמעתי עליו,נכנסתי היום לאתר שלו והייתי בהלם מהעבודה העילאית שלו,כל מילה מיותרת-מתקין בכמה רמות מעל,תותח אמיתי.

פורסם

ליאור ככה מזלזלים בכישורי הנהיגה שלי :wink:

יוסי אכן זאת הייתה הכוונה, בנהיגה עם נעל רחבה המרווח בין הבלם לקיק קטנה לעומת מה שנראה בתמונה ולכן קרא מצבים שרגל שמאל התחלקה לה אל מתחת לדוושת הבלם.

לגבי השמיעה, היא תמיד הייתה טובה גם שהיה אוף אקסיס אבל עכשיו אני הרבה יותר מרוצה, הבחנתי בשיפור בשמיעה. אני חייב לציין שהשינוי לא נבע מכך שהסאונד היה גרוע אלה רק מהסיבות שרשמתי לעיל, גם בתצורת אוף אקסיס המיד הזה נשמע מעולה.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

אני חושב שבלי לשים לב אתה ערכת פה השוואה ישירה של L4 OFF מול L4 ON,

אותו רכב אותו סטאפ אותו הכל OFF\ON זה השינוי היחיד

ואתה טוען שבON יותר טוב.

פורסם

אם הסאונד השתנה, אפשר להגיד שקיבלת מערכת חדשה למעשה

כמו שידידינו אלכסנדר אומר

תתחדש ותהנה!:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
אני חושב שבלי לשים לב אתה ערכת פה השוואה ישירה של L4 OFF מול L4 ON,

אותו רכב אותו סטאפ אותו הכל OFF\ON זה השינוי היחיד

ואתה טוען שבON יותר טוב.

אני חושב ש "אני הרבה יותר מרוצה, הבחנתי בשיפור בשמיעה" זה לא בדיוק השוואה...

אם אתה יכול לפרט יותר לגבי השינוי מבחינת השמיעה , נשמח

ותתחדש (ותהנה)

פורסם

ברכב שלי ללא ספק L4 און אקסיס נשמע יותר טוב, עדיין לא שמעתי רכבים אחרים באוף אקסיס ככה שאני לא יכול לעשות השוואה כוללת מה יותר טוב, אצלי לפחות התצורה האחרונה אהבתי יותר.

פורסם
אני חושב ש "אני הרבה יותר מרוצה, הבחנתי בשיפור בשמיעה" זה לא בדיוק השוואה...

אם אתה יכול לפרט יותר לגבי השינוי מבחינת השמיעה , נשמח

ותתחדש (ותהנה)

תומר, שהתכוונתי שאני יותר מרוצה התכוונתי לתוצאה הכללית ( מרווח לרגל ואסטטיקה ) לא התכוונתי לערוך שום השוואה, אני אגיד את זה שוב , לא שניתי בגלל שהסאונד לא מצא חן בעיני אלה רק בגלל הסיבות שפירטתי , הוא נשמע מצויין גם ב OFF .

פורסם

ומן הסתם בכסא שליד הנהג שומעים פחות טוב, אבל למי אכפת? :-)

גורל, קשה להסיק מכך באופן חד משמעי שזה "טוב יותר".

יש את האקוסטיקה הספציפית של הרכב שלו וההעדפה השמיעתית שלו.

אך נכון שבאופן כללי ההמלצה הגורפת לone seated position היא און אקסיס ולboth seated positions היא אוף אקסיס, כך שעל פי רוב אכן לנהג זה יישמע טוב יותר באון אקסיס.

תתחדש מחדש!

• תוכן חדש...