Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חס ושלום זלזול בכישוריך! חשבתי לתומי שבדרום עושים ברקס עם רגל שמאל..:wink::lol:

סחתיין על השינוי ובטוחני שעדיין שומעים אצלך מ-ע-ו-ל-ה!

תתחדש שוב.

ליאור

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 131
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עידכון קטן ( בעצם לא כזה קטן אלה עצום ! ) מגבר מסידרה גבוהה של סלסטרה דגם RA475x.

היו לי המון התלבטויות בקשר לאיזה מגבר יחליף את הפייז המעולה ,למען האמת רציתי משהו שונה, לקח לי בערך כמה חודשים טובים של סקירות והתענייניות בסוגי מגברים מחברות שונות עוד לפני שהיבוא של מגברי סלסטרה הגיע לארץ, לא יודע להסביר את זה אבל משהו בחברה הזאת משך אותי יותר מכל חברה אחרת , בכל זאת חברה קטנה שמונה שישה אנשים בתוך מעבדה בלב איטליה שלבעלים שלה קוראים ג'יוסיפי ריגיארי נשמע טוב נכון ?

מחיפוש בפורומים בחול לא מצאתי יותר מידי פרטים עליו , אבל מחיפוש בגוגל באתרים מרוסיה, איטליה ועוד כמה מדינות (מזל שיש google translate ומאהבת רוסיה, יש עליו המון תשבוחות וביקורות אוהדות.

ואז...אני רואה בחתימה של חבר פורום יקר את הדגם הזה ישר עטתי עליו ושאלתי אותו פרטים לגבי המגבר ואז הוא ענה , בקרוב יתחיל יבוא מסודר של המגברים הללו, שמחה גדולה הייתה על פני.

לפני שבוע רכשתי אותו, עם ציפיות גדולות מאוד , ההתקנה הייתה אתמול מיד אחרי שחיברתי דני ואני נכנסנו לאוטו והשינוי למרות שהכיוונים היו רק גיינים בלבד זה היה פשוט WOW! השינוי היה פשוט מורגש במיוחד בתחום המיד היי והגבוהים, השירה נהייתה מעודנת ורכה , מאוד מפורטת ופשוט נעימה לאוזן , שזאת המטרה הייתה מלכתחילה.

רשמים נוספים אני אעלה בהמשך כי הניסיון שלי איתו הוא פחות מ24 שעות.

תודה לך דני dannyg היקר על שחשפת אותי ואני בטוח שעוד רבים למגברים הנפלאים האלו!

קצת תמונות מההתקנה , ההתקנה היא זמנית , מי שזוכר אני עובד חצי פסיבי עם קרוס של קלארוס ובעתיד אני מתכוון להוסיף מגבר 2 ערוצים נוסף ולעבור לאקטיבי מלא, ככל הנראה הסלסטרה יהיה עבור המידים + טוויטרים .

סליחה על התמונות הצולעות, בהתקנה המלאה והמסודרת שאני יעשה אני יעלה אותם כמו שצריך, שימו לב לגודלו המזערי של המגבר לעומת הפייז.

DSCN0811.jpg

DSCN0812.jpg

DSCN0814.jpg

DSC00534.jpg

DSCN0815.jpg

DSC00536.jpg

DSC00292.jpg

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

אפשר קצת פרטים על המגבר?

מה ההספק שלו?

כמה עלה לך להביא ואתו לארץ? מאיזה אתר רכשת אותו?

בקיצור כל מה שתוכל לכתוב עליו יהיה טוב :)

תתחדש!

פורסם

K1245

לא הזמנתי מחו"ל כי יש יבואן בארץ שהוא חבר הפורום dannyg .

קצת פרטים על המגבר, המגבר בנוי משני מגברים נפרדים (פה זה באמת שני מגברים נפרדים ) עם חיבורי מתח וRCA מכל צד.

מוצהר 75X4 ב11.5V בפועל נותן 90WRMS

זה בקצרה פה יש לך את הפרטים המלאים http://www.celestra.it/eng/products.html

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

תתחדש על המגבר, אני בטוח שתהנה

לא מדובר בסידרה הגבוה של סלסטרה, או שלא הבנתי אותך נכון, ואז אני מתנצל

מדובר בסידרה אחת מתוך 2 שבאמת מיוצרות באיטליה,

עושה רושם שלא מגבר "לא פראייר" בכלל,

סתם לצורך ההמחשה, מול איזה מגברים הוא התחרה אצלך ?

פורסם

גורל התכוונתי למגבר מסידרה גבוהה לא הכי גבוהה של החברה :)

בגדול ההתלבטות העיקרית הייתה בינו לבין הסינפוני אמפליטוד, כמובן שלמשוואה נכנסו מידי פעם גם טרו וג'נסיס.

פורסם

המגבר מעולה לכל הדעות,אבל עדיין לא ברמה של בילט השייך לטרו.:-P יותר לסדרה 3 של ג'נסיס וסטיל של טרו.

תתחדש על הרכש החדש.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

ולאדי , אני מרוצה מהתוצאה כן ברמה לא ברמה את מי זה מעניין..:lol:

פורסם

מגבר נהדר, למען האמת מגברים נהדרים :-D פשוט מארז אחד, זה הכל.

מאוד מאוד אהבתי את הסאונד ברכב של דני כששמעתי הגברה שלהם - אמנם צריך לקחת בחשבון את רמת הרכיבים בהתאם שלא לדבר על הHU...

לפני שאני רכשתי את הלווייתן אני התלבטתי בין הגברה של TRU, לבין סינפוני לבין סלסטרה

מסיבות רבות הTRU היה אצלי הפייבוריט אבל הסלסטרה היה מאוד מפתה גם כן.

אני לא בטוח, אני יודע שעשית בחירה טובה מאוד.

תתחדש ותהנה - באמת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
המגבר מעולה לכל הדעות,אבל עדיין לא ברמה של בילט השייך לטרו.:-P יותר לסדרה 3 של ג'נסיס וסטיל של טרו.

תתחדש על הרכש החדש.

אני חולק עליך,

המגבר מסידרת הRA ממותג בעולם מול בילט,

ממש לא מול סטיל

אין לסלסטרה סידרה שממותגת מול סטיל, היות וסטיל הוא מגבר "טרו" אמיתי,

והסידרה הנמוכה יותר של סלסטרה זה כבר מגברים ג'נריים קוריאנים,

אגב אמפליטוד הייתי שם מול סטיל דווקא וממש לא מול בילט או RA, זה שהתמחור של האמפליטוד הוא מחוץ לכל פרופורציה זה סיפור אחר,

אבל מול בילט יש את השאדו ולא את האמפליטוד.

פורסם

+1 לאדי

שמעתי את המערכת של דני בגילגוליה השונים, החל מהטרו וכלה בסלסטרה.

נכון שאר הרכיבים ברמה גבוהה מאוד אך המידים והטויטרים באמת קמו לתחיה לאחר ההחלפה לסלסטרה.

תתחדש שגיא, קניה מעולה.

אלי

פורסם

שגיא,יש לך מערכת מאד טובה,לא מזלזל.עשית התאמה מאד נכונה של כלל הרכיבים שברשותך.אין מה לעשות והסבלנות משתלמת לבסוף .וגם התמדה ורצון להגיע למטרה מסויימת.אני הרמתי ידיים כבר מזמן ולא משקיע בזה יותר.:-D

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

הדבר היחידי שלא מוצא חן בעיניי בRA הוא שבכל צד של המגבר יש גם חיבורי חשמל וגם חיבורי RCA - עם העברה לקוייה של החוטים אפשר בקלות להקלע למצב של ספיחת רעשי אלטרנטור.

מעבר לכך - עיצוב יפה, מוצר סופר איכותי, תוצאה נהדרת ואם התמחור טוב אז בכלל - הלקוח הישראלי מרוצה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...