Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בפאנל pioneer

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי מערכת pioneer ברכב ובזמן האחרון שאני לוחץ על אחד הכפתורים בפאנל הוא מעלים לי את התצוגה, וגם אתמול שמתי לב שהמערכת לא נדלקת גם לא מהשלט...ואחרי הרבה זמן היא כן נדלקת.

מערכת דיי חדשה משהו כמו 4-5 שנים (עלתה לי 1200 ש"ח פלוס מינוס בזמנו)

מה יכול להיות קורה שם?, הבעיה ניתנת לסידור או שלוותר עליה?

תודה.

פורסם

4-5 שנים זה חדש ?!

אני חושב שזה בלאי של הזמן . נסה לברר על עלות תיקון מהיכן שרכשת אותה בזמנו , לדעתי שווה כבר לקנות מכשיר חדש

פורסם

בדוק היכן שהפאנל יושב,מאחוריו,יש מן פלאקס מגולוון בצבע חום כהה שבתוכו יש חוטים דקים שכמעט בלתי ניתן לראותם.

תפקידו לחבר בין הפאנל למכשיר עצמו.

נראה לי שיש לך נתק בפלאקס עצמו.

בהצלחה

פורסם

תתחיל מניקוי מגעים ואיפוס המכשיר ע"י לחצן RESET או ניתוק הצמה שמאחורה לכמה דקות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כמו שאמרו, או שיש לך בעיה במגעים בין הפאנל למכשיר עצמו ויש לנקות את המגעים,

או שהפלאט כבל שלך כב נקרע ובמקרה הזה יש לפנות למעבדה לצורך החלפת הכבל.

:cry: !!SOLD!!

פורסם

אכן כמו שאמרו כבר יש לך בעיית פלאקס , או שפשוט בעיה של בלאי אני הייתי מעדיף ליקנות HU חדש במחיר שלא עובר את ה500 ש"ח יום טוב וחג שמח!:wink:

פורסם

אוקיי אז נראה לי שאקפוץ כמו שאתם מציעים לי לזה שרכשתי ממנו את המערכת שיבדוק אולי יש שם נתק, או את עלות התיקון באם היא שווה.

כמה מחיר מקסימלי צריך להסכים לשלם?

פורסם

שלום חבר

גם לי היתה בעיה דומה.הפתרון הוא מעבדה כי,מה שקורה בדרך כלל יש ירידת מתח במכשיר,בגלל אלף ואחת סיבות.העלות נעה בסביבות 150-200 ש"ח .תלוי איזה מכשיר יש לך.אני לא מחליף את המכשיר שלי כרגע שום מכשיר כי עלות מכשיר דומה היא בקרוב של 130 ש"ח.אז כדאי.כל הפיונירים למיניהם אחרי שלוש וקצת שנים מתחילים קצת ל"קרקר".זה המצב.

• תוכן חדש...