Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתכוון לקנות קומפוננטים מיד שנייה.

לצערי, גיליתי שהMOUNTIN DEPTH שלי או איך שלא קוראים לזה, המקסימלי, ברכב, הוא 56mm. ככה שהתכננונים הארוכים שלי לקומפוננט MOREL TEMPO נעלמו במכה.

דיברתי עם יוסי, המתקין, והוא אמר לי שיתכן שאפשר אכן להגביהה עם טבעות MDF אבל גם ייתכן ולא.

מצאתי בדיל מצוין את POLK AUDIO DB6501 , חיפשתי באינטרנט וראיתי הרבה המלצות גם עליו. והעומק שלו הוא 50.2mm ככה שגם בעניין זה אין שום בעיה.

הבעיה היחידה - אי אפשר לשמוע אותם, אין לי מערכת לחבר אליה את הרמקולים.. אני מתכנן לקנות בדיוק מחר מגבר מדגם JBL GTO1004 גם כן מיד שנייה, אבל אי אפשר יהיה לשמוע את הרמקולים ללא רדיו דיסק מחובר גם כן, נכון? וגם אם מחובר, איך אני אעביר חשמל למערכת?

אני לא בדיוק מבין בזה.

אבל מה הייתם עושים במקומי?

הבעיה העיקרית שלי מסתכמת בעניין המלווה. אני מוכרח להיות עם מלווה למשך 3 חודשים והחלום שלי היה איכשהו לשים לי את המערכת עד אז. כבר שיגעתי את כול הפורום פה והגעתי למפרט מלא וגם בערך הצעת מחיר להתקנה. כבר הכול היה מוכן אבל צצות וצצות עוד ועוד בעיות. לצערי, אני לא יכול לנסוע לי סתם לאור יהודה לעשות בדיקות שוב ושוב, כי אין מלווה שיסע איתי שלא בשבת או בחג.

לטענת המוכר ביד שנייה - הוא מוכן לתת לי "אחריות" - הוא מבטיח שהרמקולים פועלים ובמצב טוב והוא ידאג להחזיר לי את הכסף במקרה שיהיו בעיות בקטע הזה.

עזרה, המלצות, חוכמה, השכלה והארות בבקשה :)

תודה מראש!

תומר.

• תוכן חדש...