Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,ברשותי פיזו 405 אוט' שנת 97 יד ראשונה שעשתה 130k קילומטר,לאחרונה שמתי לב שהוונטה של הרדיאטור עובדת כל הזמן על מצב "טורבו" גם כשהרכב קר,מאותה שניה שאני מניע את הרכב הוונטה נכנסת למצב "טורבו" וכשאני מכבה את הרכב הוונטה ממשיכה לפעול למס' דקות.

בדקתי את הפיוזים כולם תקינים ככה שזה לא בעיה שלך פיוזים..

מה זה יכול להיות?

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

שלום רב !

יש לבדוק אפשרות של ממסר לקוי/ נדבק, אשר סוגר מעגל חשמלי, וגורם להפעלה בלתי רצונית של המאורר, תופעה מוכרת ברכב זה, יש כנראה להחליף ממסר(רילה).

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה רבה צביקה,יש לך מושג כמה עולה ממסר כזה?מקורי/תחליפי זה לא כל כך משנה לי...

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

שלום רב !

במענה לשאלתך בפרטי, אני מבהיר דברתי על ממסר ולא על יוניט תקול.

את מחירו הזניח ברר אצל חשמלאי רכב, לאחר שיקבע בוושאות, שזאת אכן הסיבה למרןרר שעובד קבוע ברכבך.

אינני חשמלאי רכב, ואינני מתימר להיות כזה.

תשובתי באה בהתנדבות, על ידי תרומת ניסיוני והידע שלי בענף הרכב, לגבי תקלות שגרתיות, בתחום הרכב, אשר יש לי מידע

בגלל עיסוקי הרב שנים בתחום הרכב.

לכן גם לפי כללי הפורום, אני מסיר כל אחריות מצידי, לגבי כל עיצה שנתקבלה על גבי הפורום, ולא פיזית במקום עבודתי, או בתחום עיסוקי. והאחריות חלה על הקוראים בלבד.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

ערב רב

מדובר במערכת של שני מאוררים

מופעלת ע"י שלושה ממסרים

בשפה המקצועית טור/ מקביל

מהירות נמוכה שני המאוררים מחוברים בטור

מהירות גבוהה שני המאוררים מחוברים במקביל

למען השקט הנפשי, גש לחשמלאי שמכיר את המערכת