Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש דיהטסו שרייד בשל צריכת הדלק הנמוכה והאמינות הגבוהה אך הרכב מעט קטן מדי עבור משפחתי.

האם בשרייד קלאסיק נשמרים היתרונות של השרייד (אני מבין שברור מאליו שבנפח מנוע כזה צריכת הדלק גבוהה יותר).

מה דעתכם

פורסם

אכן נשמרים - גם החסרונות.

מהצד החיובי, המכונית מקבלת תא מטען גדול יותר ומנוע חזק יותר ושומרת על האמינות. ומהצד השלילי, עדיין מדובר במכונית מאוד לא נוחה.

פורסם

אני ממשיך - צפופה, קופצנית, הרגשה של חוסר בטיחות מוחלט - כאילו נוסעים בקופסת שימורים (ואולי לא רק ההרגשה).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אין לי שרייד 1500 אבל יש לי אפלאוז 97 1600 אוטו' (אם אתה מעוניין פנה אלי בהודעה), לשרייד יש מראה יותר עגול וקצת יותר חדש חלק אפי' מגיע עם כריות אוויר. מנסיון של נסיעה על שני הרכבים מבחינת מרחב פנימי אין ספק שהיא יותר קטנה ואפילו משמעותית מאשר האפלאוז הישנה יותר. לדעתי זה רכב לאנשים קטני מידות/נשים או משפחות עם ילד 1-2 לא יותר. אמינות וחסכוניות כמו שבדייהטסו יודעים לתת. תכלס מבחינת "הנאה" מהרכב/נהיגה עד כמה שאפשר להוציא מרכב כזה אפלאוז עדיפה יותר.

פורסם

היתה לי קלאסיק ידנית ויש לנו קלאסיק אוטומטית שנשמרת באדיקות מאז הק"מ הראשון (כבר12 שנים...).

הרכב ממש טוב. אמנם לא נח כמו הרכבים של היום, אבל קל לתמרון, תא נהג(ת) מרווח, הכח על משקל הזבוב של האוטו בהחלט מורגש.

היתה לי גם אפלאוז והרגשתי בשרייד קלאסיק יותר טוב (אני 180 בגובה)

שלא לדבר על אמינות מופלגת גם אחרי כל כך הרבה שנים.

צריך רק להקפיד שבמנוע יש נוזל קירור ולא מים.

ודבר אחרון, ותקנו אותי אם אני טועה, בקלאסיק יש כבר מנוע של טויוטה?

בקיצור, מומלץ.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בתור בעלים גאה של דייהטסו גראן מוב שנת 1997 אוטומטית, אני מאד ממליץ על הרכב הזה. היא משרתת נהדר את המשפחה שלי. (כרגע זוג + ילדה קטנה ושלל ציוד).

מוזר שלא חשבת עליו!

זה מיניואן קומפקטי אמין מרווח מאד מאד, פשוט ענק מבפנים וגם מצויד בבגאז' ענק (400 ליטר - יותר משל השרייד קלאסיק ואפילו אפלאואז )שנמכר כאן בשנתונים 1997 עד 2002. הוא לא יקר, אבל קשה למצוא אחד מהשנים האחרונות, רובם מסוף שנות ה-90. עד שנת 1998 המנוע בנפח 1500, ומשנת 1999 הנפח הוגדל במעט, ל-1600, והרכב עבר עדכון חיצוני וגם באבזור. המכלולים זהים לשרייד / אפלאואז.

והידיעה המשמחת: אפשר גם למצוא אקזמפלרים עם גיר ידני!

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...