Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

שמי גלעד ואני מוכר פורד פיאסטה שנת 2000 מנוע 1.3 יד שניה, מחירון 17,600.

השאלה היא האם מורידים מרכבים בשנתון הזה אחוזים על השכרה או ליסינג? ואם כן אז כמה?

לקחנו אותה לבדיקה והקונה אמר שהאוטו סבבה רק הוא רוצה להתחיל לדבר מפחות 18% בגלל שהרכב היה ביד ראשונה בהשכרה.

אם זה עוזר אז לרכב הוחלף מנוע והוא במצב מצויין. בבדיקה ראו רק דברים קטנים וקוסמטים.

חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובה מדוייקת.

תודה

גלעד

פורסם

במחירון הפופולארי/והבלתי נסבל (המבין יבין) יש לך שיקלול המחיר כאשר אתה מכניס את נתוניו של הרכב בידיים הקודמות.

קיימות אופציות של השכרה/ליסינג/שימוש המשטרה ועוד, ועליהם יש הורדת מחיר באחוזים שונים.

כיום: סקודה סופרב 2013 (שטים לנו בהנאה)

רנו קליאו ספורט 2.0

סיאט איביזה Turbo 20v

פורסם

אם אתה והקונה שלך נצמדים רק למחירון, אז כן, מורידים אחוזים על השכרה גם ברכב בן 20 שנה, וזה אותם אחוזים כמו ברכב בן שנה.

ובלי קשר, רכב שהיה בהשכרה שווה פחות מרכב שהיה פרטי בכל הידדים.

ככל שהרכב מתיישן, אחוז ההשפעה של ההשכרה אמור להצטמצם ואחוז ההשפעה של מצב הרכב בפועל אמור לגדול.

אבל, כאמור, במחירון זה תמיד אותם 18%.

יהיה לך קשה (בליתי אפשרי לדעתי) למצוא קונה, שלא יבקש להוריד אחוזים על השכרה.

פורסם

גלעד, כשקנית את האוטו שילמת תוספת כיוון שהאוטו השכרה לשעבר, או שגם אתה הורדת במחיר ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

רק לי לא מסתדר פיאסטה שנת 2000 ו"ברכבים חדשים" שבכותרת?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

היי

לצערי אני לא קניתי את הרכב אלא סבא שלי אבל הגיוני שכשהוא קנה הורידו את האחוזים הדרושים ממההשכרה.

ועכשיו לתכל'ס: כמה לדעתכם אני צריך לדרוש: הפיאסטה שנת 2000 מנוע 1.3 יד שניה מהשכרה 170,000 קילומטר.

האוטו נוסע מצויין, לקחנו אותו לבדיקה וגילינו דברים טובים שאפילו אני לא חלמתי עליהם.

לאוטו החליפו מנוע! (אבא שלי אמר שרק זה עלה בזמנו משהו כמו 8000 ש"ח). אני החלפתי קלאץ, צמיגים ומצבר.

האוטו נוסע בובה לא מתחמם ולא עושה שום בעיה. טפו טפו.

הבעיות ש"גילו" (כס"תח) בבדיקה הם שצריך להחליף גלגל אחד, למתוך איזה רצועה, קצת פחחות ולהחליף אגזוז. הכל ביחד 500 שקל.

המחירון הוא 18000 . האם אתם חושבים שעל רכב במצב כזה צריך להוריד את כל ה18%? ומה צריך להיות המחיר הסופי.

תודה

גלעד

פורסם

שלום גלעד.

גם אני נמצא במצד דומה לשלך.

לצערי יש צורך להוריד את המחיר מחירון כפי שציינת 18%(לפי לוי יצחק),אחרת אנשים פשוט מתרחקים כמו מאש מרכב שהיה השכרה לשעבר,זה שהרכב בבעלותי כבר 8 שנים,מטופל ומתוחזק כמו שצריך,לא משנה לאנשים.

האופציות שלך הם : או להתעקש על המחיר ולקחת בחשבון שייקח לך יותר זמן למכור את הרכב,או להתפשר ולמכור במחיר שמתאים לך למרות ההורדה,הכל תלוי בלחץ שלך למכור את הרכב וברצון להרוויח כמה שיותר.

בהצלחה.

פורסם

אנשים יכולים להתעקש כמה שהם רוצים, אבל מי שמחפש פיאסטה מהשנים האלו יודע שפשוט בלתי אפשרי למצוא רכב שאין לו עבר בחברת השכרה. רובם המוחלט של הפיאסטות (אם לא כולם) נמכרו לחברות השכרה בשנים האלו.

לכן אני נוטה לחשוב שאם הרכב באמת במצב טוב כמו שאתה מתאר תוכל לדרוש יותר על הרכב למרות העבר בהשכרה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כך עובדת שיטת המחירון בישראל. מעטים יקנו ממך את הרכב מעל המחירון, ואני בטוח שכשאתה תחפש רכב אתה גם לא תרצה לשלם מעבר למחירון על רכב שהיה פעם בהשכרה - נכון שזה היה מזמן, אבל זה עיניין פסיכולוגי.

כל עיניין ההשקעה ברכב אינו רלוונטי למצב הזה. אתה יכול לנסות ולפרסם מודעה ולדרוש מעבר למחירון, כשאתה מציין בפירוש למה (וגם את עבר המכונית, כדי שלא יבלבלו לך את השכל סתם) - כמו שאמרו כאן. שיטת עבודה חכמה תהיה להסתכל מה התמחור של מוכרים אחרים ביד2 שגם לפיאסטות שלהם עבר השכרתי, ולראות כיצד לפעול - האם למכור במחירון או מעל. הכל תלוי בביקוש.

פורסם

גלעד שלום

אני החזקתי עד לפני כחודש פיאסטה שנת 2001 יד שנייה (עבר מהשכרה) 140000 ק"מ ובאמת באמת במצב מצויין.אנשים עוד בטרם ראו את הרכב דיברו על 10000-11000 ש"ח שברור שהם יורידו עוד לאחר בדיקה כי ביננו בטוח ימצאו ליקויים.

אני ניסיתי לא להתפשר ולהתעקש על מחיר ובסופו של דבר אחרי שנה הלכתי למגרש עשיתי טרייד (לפי 17000) לקחתי פיג'ו פרטנר אותו שנתון הוספתי כסף והלכתי.

כל מי שבתחום אמר לי שזו הדרך היחידה להיפטר מהאוטו (אף על פי שהוא מצויין),אחרת הייתי נשאר עוד שנתיים עם האוטו הזה.

צריך המון סבלנות ואורך רוח עד שייפול מישהו שיהיה מוכן לשלם (לכל סיר יש מכסה....) לי היה לקוח פוטנציאלי שנתיים קודם לכן במקום 25000 למכור 23500 אבל פיספסתי.

שיהיה בהצלחה....

לא עונה אם לא יודע תשובה!!!

• תוכן חדש...