Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני מוצא שלהתחיל נסיעה על מצב 3 ולאחר מכן ישר להעביר לD גורם לאוטו להתחיל נסיעה במצב יותר חלק..

האם זה הורס\שוחק\ כל דבר אחר את הגיר\מנוע או משו כזה?

חשוב להזכיר

שנגיד בתחילת ניעה אני שם על 3 ואז לאחר כמה שניות שהואטו נוסע מעביר חזרה לD והפוך לפני פנייה או משו

(מגיע לפניה-מעביר ל3 יוצא מהפנייה מחזיר לD )האם זה יכול לדפוק מערכת כלשהיא באוטו

?

(טויוטה ראב 4 שנת 2007)

פורסם

זה לא הורס שום דבר.

אבל מיותר לחלוטין לעשות את זה, ואין שום הבדל בזינוק, הוא בדיוק אותו דבר גם ב D וגם ב 3. בכל מקרה אתה מזנק בהילוך ראשון.

הכל פסיכולוגי אצלך בראש.

וגם להוריד להילוך 3 לפני פניה מיותר לחלוטין, ולא תורם לשום גבר (אם אתה מתכוון לפניה עירותית ב 90 מעלות)

הגיר בכל מקרה מוריד הילוך ל3 או ל 2 בפניה.

מצב "3" בגיר אוטומטי מיועד למשהוא אחר, אין לי כוח לפרט, היו על זה מאוד דיונים בפורום.

פורסם

לא אמור להגרם שום נזק. מצב ה-"3" נועד להחזיק את המכונית על הילוך נמוך יותר (בשביל ירידות או עליות) והוא מתוכנן כדי שתוכל להעביר בין המצבים באמצע נסיעה.

עם זאת, בכל הקשור לנסיעה חלקה יותר כתוצאה מזה... אני חושב שזה יותר פסיכולוגי, אלא אם כן ההעברה הזאת מכיילת מחדש את דוושת הגז לרגישות נמוכה יותר. אולי כדאי לתקן את הבעיה קודם כל ברגישות של הרגל שלך על הדוושה 8)

• תוכן חדש...