Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף סוף סימתי להכין אתת התיבה הכפולה של הסאונד סטרים כפול כל אחד 650 רמס וביחד 1300 ארמס

סיום התיבה והרכבה על הרכב!

אלה התמונות

העם עשיתי טעות ששמתי מחצה בין 2 הסבים כי מדובר בתיבה אטומה???

27092009.jpg

27092009070.jpg

פורסם

לא ממש אם שמתה מחיצה בדיוק באמצע. כי אז לכל סאב יש לו נפח משלו.

אתה יכול לקדוח מספר חורים במחיצה אם אתה רוצה נפח משוטף.

סאבים לא יקבלו מכה בחזית? תרכיב גריל...

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

בתמונה הסאב מחובר אצל חבר אבל באוטו שזה צריך להיות יש מרבך גדול

מה זאת אומרת עם אני עושה חורים במחצה עז הסאב היה יותר מדויק???

פורסם

עדיף שתהיה מחיצה בתיבה כפולה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

עדיף שתהיה מחיצה בתיבה כפולה כי אז היא בעצם הופכת להיות שתי תיבות מחוברות.

למה זה טוב?

במידה וסאב אחד נשרף לך או שהוא מוגבר על מגבר נפרד שנשרף לך... הסאב השני יראה נפח כפול וישמע זוועה. (במידה ואין מחיצה)

בצורה כזאת כל סאב מנגן בנפח משלו וככה במידה ואחד נהרס השני ממשיך לפעול ללא הפרעה.

בוא נאמר שתזדקק למקום בתא המטען ותיאלץ לוותר על סאב... אין בעיה - תחתוך עד המחיצה... סתם סתם

אבל לגבי הנפח - זו הסיבה ששמים מחיצה.

לקחת בחשבון את הנפח העצמי שהמחיצה מורידה מהנפח הפנימי של התיבה? :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא זו בסה"כ גדר הפרדה - בכדי שהילדים לא יריבו :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כל הכבוד, ניראה טוב !!

:wink:

הלכת בסוף על הנפח שרשמתי לך- 48 ליטר לכל תיבה ?

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

כע אני יודע חסר צבע זה בהמשך!

ותודה RUDDY על הליטרים .

עכשיו הם עובדים על 2 הום על מונו סיירה 500RMS ועובדים יפה מאוד עד שנביא את הסנדאון!!!

פורסם

תן לי להבין. דחפת 2 סאבים בתיבת עץ 19 מ"מ של כנראה 40 ליטר פלוס ,בלי מחיצה באמצא ,בלי ברייסינג ואתה נותן להם 1000 RMS ? העץ ירקוד. למרות שלא תשמע הרבה עיוותים בסלון הרכב ,לא ככה בונים תיבה. אנשים פה מזלזלים בחשיבות תיבות. בתחום הבייתי סאב של 500 וואט נבנה מעץ 32 מ"מ עם ברייסינג עצבני בפנים למנוע רעידות. אפילו למידבאסים בונים תיבות חזקות יותר וכן זה מורגש. אם אתה שם יד על העץ והוא קצת רועד העץ תורם לעיוותים וכן זה שמיע והופך את הבאס לפטישי כזה.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

כל הכבוד, התיבה ניראת יפה מאוד..

הייתי ממליץ לעשות על כל הקצוות קיטום עם רוטר ולצפות בלבד.

התיבה תראה 1,000,000$ .

תהנה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

• תוכן חדש...