Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חוץ מעיצוב מה עוד נלקח בדיוק מהמאזדה 6? למרות שהשלדה קלה יותר האוטו מאיץ הרבה יותר לאט כימעט שניה יותר מהישנה

מתלים רכים יותר והגה חשמלי זה בדיוק מה שהאוטו לא היה צריך שיחליפו, זה אחד הדברים ששיבחו כול כך בדגם הקודם (הגה והמתלים המצוינים) ובקרת יציבות זה משהו שהממשלה מחייבת מ2009 או 2010 אז אין להם כל כך בררה.

בנשוא הבטיחות כל כרית אוויר בעייני זה משמעותי זה מראה את הרצון הטוב של החברה לבטיחות. (לעומת ההונדה שמתכננת מכונית ל4 כוכבים כי זה לא משתלם להם אבל זה לא קשור לנשוא).

בנושא הסחירות לא יהיה לך בעיות מיצובישי תמיד יקנו ויש עוד סיכוי שבעתיד שמחירי הדלק יעלו ה1500 יראה כיתרון כי כוח סוס לא חסר.

ואל תשכח בשביל דברים טובים שווה לחכות.

אני קורא את כל אלו שכותבים שטויות על המאזדה מבלי שאפילו נסעו מטר עם הרכב וזה פשוט מצחיק אותי.

מצד שני ובלי להעליב, אני מסתכל על הגילאים של אותם כותבים אז אני לא כל כך מתפלא על התגובות

אני חושב שזהו פורום דיי מכובד וישנם פה אנשים שבאמת צריכים יעוץ על מנת לקנות רכב וחבל שאתם מטעים אותם.

תקרא קצת ביקורות על הרכב ותבין איזה דברים נלקחו מה 6.

קובי.

פורסם
הפלטפורמה ב 3 החדשה שונה לגמרי מהדגם היוצא ובטח שלא מדובר בשינויים מינורים.

הרבה דברים נלקחו מה 6 אם זה שילדה ששופרה וכעת היא קלה וחזקה יותר,מתלים רכים יותר, בידוד רעשים, בקרת יציבות, מצערת והגה חשמליים והרשימה עוד ארוכה..כרית אויר נוספת לא תעשה את ההבדל לטובת המיצובישי.

הפלטפורמה אינה שונה, אלא גירסא מעט מואורכת של השילדה הקיימת, וה 3 בהחלט אינה מבוססת על ה 6 אלא על ה 3 הקודמת.

ה 3 היא בהחלט רכב טוב, לטעמי אם הראש פתוח שווה בהחלט לשקול את הקיה סיד \ יונדאי I30 בגירסאת הסטיישן.

לקיה יש 7 שנות אחריות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הפלטפורמה דומה/שונה, למעט המנוע והגיר הרכב שונה לחלוטין, השילדה לא רק מוארכת יותר אלא היא שילדה אחרת (וזה כתוב גם בכל אתר) מהקודמת, זאת כנראה גם הסיבה שבידוד הרעשים טוב יותר,אני גם הרמתי את הרכב שלי במוסך המרכזי ומלמטה היא נראית שונה לגמרי.

אני לא טענתי שהיא מבוססת על ה 6, אבל הרבה דברים כן נלקחו מה 6 כמו: שילדה דומה, היגוי, מצערת, מושבים, עיצוב פנים.

אגב, היה מי שאמר שהמושבים בשני הדגמים של ה 3 זהים, אז אני רוצה לתקן, המושבים בקומפורט שונים לגמרי.

קובי.

פורסם

התקשרתי לסוכנות של מיצובישי ואכן הלאנסר תגיע רק בסוף נובמבר.. ממש ממש מבאס. מעניין אותי איך בכלל קורה מצב שפשוט אין רכבים במלאי וצריך לחכות חודשיים לרכב? בכל מקרה אנחנו נלך על המאזדה 3. אם הייתי עם אוטו הייתי מחכה את החודשיים האלו אבל בגלל המצב כרגע זה לא מתאפשר. כנראה שנלך על גרסאת הקומפורט.

תודה רבה לעונים!! עזרתם לי מאוד.

• תוכן חדש...