Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

מי שזוכר או לא הרכב שברשותי הוא סופר לנסר.

ברצוני לבצע כמה שיפורים ,שינויים באוטו.

אני מעוניין לעלות את כ"ס ברכב ל130-135.

מה אני יכול להוסיף כדי שאני אצליח להגיע ל130-135 כ"ס?

חשבתי על פילטר,מערכת פליטה יותר מתקדמת ואיזה צ'יפ השאלה אם זה יעשה את השינוי.

יישור קו כבר יש הכל תקין ברכב.

והכי חשוב שהכל יהיה חוקי,תודה.

שי

HONDA

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

5K יתן לך פילטר פתוח, צנרת פתוחה וצ'יפ.

רק קח בחשבון שצ'יפ באטמוספרי לא מורגש כמעט.

הפילטר יתן לך רעש יניקה יותר יפה ונשימה טובה של המנוע בגבוהות, יותר מזה - לא הרבה.

לגבי מערכת הפליטה, אתה חייב לשים ממירים אחרת זה לא יעבור לך טסט וגם זה לא יוסיף לך הרבה כ"ס אלא תגובת מצערת טובה יותר.

מצטער לאכזב אבל לא אפשרי להוציא 15-20 כ"ס ממנוע אטמוספרי בתקציב הזה.

פורסם

עד שלא יהיה פלט דיינו על אותו רכב של "לפני" ו- "אחרי", חובת ההוכחה מוטלת על אלו שתומכים בצ'יפים אטמוספריים.

נא לקחת בחשבון שדובר על צ'יפ בלבד, לא על צ'יפ כתוספת שבאה לשאר השיפורים ומשלימה את החבילה הכוללת.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

השאלה איך מרגישים את אותם 10 סוסים.

אומנם בוצע יישור קו אבל ברכב מהשנתון הזה אבדו סוסים כבר בדרך.

לכן יש הבדל גדול בין הוספת כ"ס לבין להגיע ל135 כ"ס.

צ'יפ וצנרת יעשו הבדל, אבל שיפורי אחיזה ובלמים יעשו יותר על אותו התקציב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תוריד את הממיר לגמרי, תחליף אותו בצינור רגיל שלא יגביל זרימה ומבחוץ יראה כמו ממיר, לפני הטסט שים בחזרה את הממיר. מה גם שאם אתה שם צ'יף זה גם ככה עושה נזק לממיר. שים אגזוז זרימה חופשית.

שים פילטר פתוח וקבל עוד איזה פוני קטן.

שים צ'יף.

אולי, אולי תנסה למצוא לך איזה קאמשאפט משופר (חם).

אל תשכח שלכל דבר יש צד שלילי.

זרימה מוגבלת פחות במערכת האגזוז - צריכת דלק גבוהה ויתרון בטורים גבוהים באופן כללי.

צ'יף - דלק.

גל זיזים משופר - אי יציבות בסרק (מנוע רועד או לעיתים כמעט נכבה) וביצועיים טובים פחות בסל"ד נמוך.

נ.ב

להוציא את כל הזבל מהבג'ז גם יעשו הרבה הבדל על אותו תקציב, לא שאני מזלזל בשיפורי אחיזה כמובן.

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם

שמילוב יקר,

חבל לך על הזמן. אתה רוצה שיפור? תחליף מנוע...

אם זה לא בא בחשבון תחליף את האוטו.

אני מעריך שהרכב שלך אוט', אז בכלל.

אם אתה אוהב את האוטו אז אתה בבעיה, כל מה שתשקיע יהיה בזבוז כסף לדעתי.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מסכים עם כל הנאמר כאן (וצ'יפ לא יוסיף במקרה שלך כמעט כלום).

התמורה הטובה ביותר לכסף (פרט להחלפת מנוע) יהיה קאמשאפט חם.

פורסם
עד שלא יהיה פלט דיינו על אותו רכב של "לפני" ו- "אחרי", חובת ההוכחה מוטלת על אלו שתומכים בצ'יפים אטמוספריים.

נא לקחת בחשבון שדובר על צ'יפ בלבד, לא על צ'יפ כתוספת שבאה לשאר השיפורים ומשלימה את החבילה הכוללת.

וכמה עולה בדיקה כזו של לפני ואחרי?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...