Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

רכשתי גולף 2000 סמ"ק שנת 2001 - רכב מדהים , במסגרת הניקיון הראשוני שביצעתי

גיליתי שני קפיצים דיי גדולים שהשתחררו מתחת למושבים הקידמיים , אני משער שתפקידם לעזור בהחזרת המושב לפנים לאחר שהסיטו אותו לאחר .

מישהו יודע איך להחזיר אותם למקומם ? אשמח אם למי שיש גולף דומה יוכל להסתכל מתחת למושב ולחזור אלי

תודה רבה

מוטי

פורסם

לחבר שלום רב,

לפני שאתה מתחיל להתעסק עם הרכבת הקפיצים חובה עלייך להוציא את המפתח מהסווי'ץ לפני פירוק המושבים.

מתחת למושבים קיים קונקטור של כריות אוויר ועלייך לפרקו לפני הוצאת המושבים מהרכב לכן עלייך לנקוט במשנה זהירות.

לפי דעתי לקפיצים הללו אין שום השפעה על תפקוד המושבים (2 קפיצים גדולים).

איזה כייף לי :)

פורסם

גם אני מצאתי קפיץ כמו שאתה מתאר על רצפת הנוסע

אצלי הגולף 3 דלתות וחשבתי שזה קפיץ שעוזר בקיפול הכסא

אחרי שבוע ראיתי שהכל עובד טוב אז זרקתי את הקפיץ

אשמח אם תעלה תמונה של הקפיץ ואם תגלה למה הוא משמש תעדכן

תודה

פורסם

תודה רבה על ההערה וההארה , הכסא מתחבר למרכב הרכב על גבי תעלה שבסופה יש בורג אם אני מפרק את הבורג הזה ישנה אפשרות להטות את הכסא אחורנית ולחבר את הקפיץ ?

פורסם

אם הבנתי נכון, כנראה השתחרר בכסא הקפיץ שמונע מהמושב לשקוע, מתחת לרכב ישנם כמה קפיצים לאורך שמטרתם היא לשמור צורתו של מושב הכסא.

אם טעיתי, אז הקפיץ שייך למגנון שמחזיר את הכסא לאחור.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
גם אני מצאתי קפיץ כמו שאתה מתאר על רצפת הנוסע

אצלי הגולף 3 דלתות וחשבתי שזה קפיץ שעוזר בקיפול הכסא

אחרי שבוע ראיתי שהכל עובד טוב אז זרקתי את הקפיץ

אשמח אם תעלה תמונה של הקפיץ ואם תגלה למה הוא משמש תעדכן

תודה

תודה על תגובתך

זו התמונה של הקפיץ , דיי מסיבי כ 25 ס"מ אורך ו 1.5 ס"מ קוטר אני חושב שתפקידו לעזור להחזיר את הכסא למצב קידמי לאחר שמשכו אותו לאחור .

P9230681.jpg

פורסם

כן המושב עובד רגיל ,אין שום בעיה מה שאני חושב שתפקיד הקפיץ להחזיר את המושב למקומו או למתוח את המושב שלא ישקע

האם במושב השני אצלך הקפיץ במקומו ?

פורסם

גם בגולף הקודמת שלי שני הקפיצים יצאו, אבל הם בעצם נשברו (הראשים בקצה חסרים)

אין להם כל שימוש או לפחות משהו יעיל, ובמוסך המרכזי המליצו לא להתקין חדשים

פשוט חבל על הכסף

בהצלחה

Golf 2008 MK5

פורסם

שלום לכולם

הקפיצים האלו הם בשביל להרים ולהוריד את הכיסא אין להם קשר להזזה של הכיסא , וברוב המקרים הם נופילם לבד פשוט צרייך להחזיר אותם , אתה צרייך לפרק את הכיסא יש לך שתי ברגים מקדימה ובצדדים יש לך כיסוי לתעלות אז אתה מוריד אותם באמצעות שתי ברגים שהם תפוסים ואחרי זה אתה לוקח את הכיסא לאחור רק בזהירות על הכריות אוויר תנתק את התקע ואל תפתח את הסוויץ כי זה ידליק לך את המנורה בלוח שעונים עדייף לפני הפירוק לשחרר מינוס של המצבר

פורסם
שלום לכולם

רכשתי גולף 2000 סמ"ק שנת 2001 - רכב מדהים , במסגרת הניקיון הראשוני שביצעתי

גיליתי שני קפיצים דיי גדולים שהשתחררו מתחת למושבים הקידמיים , אני משער שתפקידם לעזור בהחזרת המושב לפנים לאחר שהסיטו אותו לאחר .

מישהו יודע איך להחזיר אותם למקומם ? אשמח אם למי שיש גולף דומה יוכל להסתכל מתחת למושב ולחזור אלי

תודה רבה

מוטי

זה לא משנה אם זה יוצא זה בכול הגולפים יוצא אין לך מה לדואג

פורסם

הקפיץ בתמונה זה כמו שגם לי עף

הכיסא עולה יורד חוזר ועושה סלטות כאילו כלום

לפעמים אני חושב שפולקסווגן עושים חלקים שבכוונה נשברים,מתפרקים ונהרסים,כדי לקרוע לנו את הכיס

פורסם

אני כבר שנה בלי הקפיץ והמושב מתפקד כרגיל .. במושב של אישה עוד לא נתקלתי בקפיץ כניראה שהוא עדיין שם .

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

• תוכן חדש...