Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

נסעתי לפני יומיים בצומת יגאל ידין - דוד טוביהו - על כביש 25 לכיוון מרכז באר שבע.

לפניי נסע רכב שנכבה לו המנוע תוך כדי חציית הצומת ואני הייתי אחריו.

עד שהוא התניע מחדש והמשכנו לנסוע, שמתי לב שהרמזור הספיק להתחלף.

לחצתי את הדוושה עד הסוף, כדי לצאת מהצומת כמה שיותר מהר, אך שמתי לב לאחר מכן כי ברמזור מותקנת מצלמת רמזור.

האם היא פעילה?

במידה וכן - מה עושים במקרה כזה?

הרי הרכב שמקדימה נתקע - האם אני אשם בכל זאת?

אשמח לייעוץ.

פורסם

ככלל, המצלמה מתחילה לצלם רק אחרי 2 שניות מהאדום ונידרשות 2 תמונות ע"מ לקבל דו"ח- אחת בכניסה לצומת ואחת ביציאה ממנה, כך שאם נכנסת בירוק/ כתום ויצאת באדום לא תקבל קנס.

פורסם

אם כבר עברת את הקווי הצומת בירוק, ונתקעת באמצע- המצלמה לא עבדה, שכן היא מופעלת מהחיישנים, שנמצאים מתחת לכביש בדיוק אחרי הקו העצירה.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...