Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן שנה טובה,

יש לי סיאט איביזה, פתחתי את השנה עם 3 תקלות ראשונות במכונית שלי...(היא יד 3, 2001, קניתי אותה לפני חודשיים), אז ככה:

1. החלון שליד הנהג כנראה יצא מהמסילה, והוא התחיל ליפול, ולהסגר עקום, ורק שאני עוזר לחלון עם היד הוא נסגר....

2.נשבר לי הצ'ופצ'יק שפותח את תא הכפפות...נשבר לי הפלסטיק הזה..אז עכשיו אם אני רוצה לפתוח זה רק הזיז איכשהו את החתיכת מתכת הקטנה שפותחת...

3. זה התחיל ככה: בהתחלה הרמקולים הפסיקו לעבוד לי....לא שמעתי כלום פתאום, רק רעשים כל איזה כמה שניות שכאילו קול הרוס... היום אני נכנסתי למכונית שלי,הפעלתי לשניה את המערכת בשביל להוציא את הדיסק, ופתאום התחלתי להריח ריח של פלסטיק נשרף...התחלתי להסתכל מאיפה זה בא...בקיצור זה בא מהמגבר מהתא מטען...כל בגאז' התחיל לעלות לי עשן, וריח מסריח של הפלסטיק... אני עכשיו לא יודע אם המגבר נשרף, פיוז נשרף, הרמקולים נשרפו...אין לי מושג.............

בכל מקרה ככה התחילה לי השנה....

המלצות מה לעשות ואיפה לקחת את האוטו אני ישמח לקבל :)

באזור חולון/תל אביב..

תודה רבה

אייל

סיאט איביזה קופה, 2001, 1600, 75 כ"ס

פורסם

קודם כל תרגע, לא נכנס פה לפסקולציות אבל כל התיקונים שתיארת פה אבל בלי קשר תן חיוך לכבוד השנה החדשה כי אולי תתחדש בכמה דברים :)

לדעתי כל התיקונים (פרט אולי לבאמת מקרה שנשרף לך מגבר או רמקולים) הם לדעתי לא יקרים.

1. החלון - יש לך אופציה או לתקן את זה במוסך המורשה, או לתקן את זה אצל מתקן מנגנוני חלונות רכב או לקחת את זה כפרוייקט תיקונים אישי (אם יש את הידע). אני לא מבין איך החלטת שהוא יצא מהמסילה? לפי התיאור שלך נראה לי שנשבר לך אחד מזוג מרימי החלון.

2. אם התא כפפות חשוב לך (או האסטטיקה) סביר להניח שאפשר להחליף את הכיסוי, בדוק עלות.

3. אתה אומר שעלה עשן והיה ריח של שרוף. אם המגבר העלה עשן סביר שהוא הגורם לבעיה.

אלא אם יש לך קומפוננטים מאחור אין קשר בין המגבר לרמקולים (הם מחוברים ישר ל HU). אם יש לך קומפוננט הם מחוברים למגבר ואז יש סיכוי שאחד מהשנים (או במקרה הגרוע יותר) שניהם נשרפו.

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם
אהלן שנה טובה,

היום אני נכנסתי למכונית שלי,הפעלתי לשניה את המערכת בשביל להוציא את הדיסק, ופתאום(הזקנה התפצלה לשתיים ויצא ממנה אור של עבמים) התחלתי להריח ריח של פלסטיק נשרף...התחלתי להסתכל מאיפה זה בא(מה אני חשדניסט?)...בקיצור זה בא מהמגבר מהתא מטען...כל בגאז' התחיל לעלות לי עשן, וריח מסריח של הפלסטיק... אני עכשיו לא יודע אם המגבר נשרף, פיוז נשרף, הרמקולים נשרפו...אין לי מושג.............

אייל ידידי קודם כל שנה טובה ומוצלחת,

אין לשפוט את תחילת השנה על פי תקלות רכב כי כאלהת מיד יש ותמיד קורות

הפעם זה היית אתה,

כל מוסכניק או כל זגג רכב מכובד ידע לפתור לך את בעית החלון,

מכסה שלום או רק מנגנון הסגירה לתא הכפפות תוכל למצוא בכל פירוקיה! בכלום כסף,

יכול להיות שהפיוז שנמצא בחלקו התחתון של המגבר נשרף ועלה באש וכתוצאה זו התחיל העשן,(פיוז ישן,לא איכותי).

גרוע מזה שבתוך המגבר אולי נשרפו לך כמה לוחות מידע ופשוט תוכל להגיד למגבר ביי ביי

קורה שמגבר נשרף.

בכל מקרה תבדוק את עניין המגבר ותחזור עם אינפורמציה לגבי המקרה.

פורסם

2. גם לי הידית של תא הכפפות נשברה ועכשיו צריך להכיר אותה בשביל להצליח לפתוח. ניסיתי לפרק את תא הכפפות וזה בלתי אפשרי, הכל מודבק שם. האפשרות היחידה היא להחליף (נראה לי) את דלת תא הכפפות. עוד לא סידרתי.. לא ידעתי שיש מה לעשות עם זה.

חלונות עוד לא קרה לי (שנת 2002) , אבל אם תיהיה לך בעיה עם ידיות דלת שנשברות - אשמח לעזור :)

• תוכן חדש...