Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית, אני מקווה שאני בפורום הנכון, ואם לא- קבלו את התנצלותי, מנהלים.

אני חובב מושבע של משחקי מרוצי מכוניות, ורכשתי את המשחק Need For Speed Shift.

התמכרתי אליו בקלות, אבל דבר אחד אני לא מצליח - To master a corner.

בעקרון, אני מבין שהכוונה היא לקחת סיבוב בצורה מושלמת, בלי להחליק, בלי לעוף מהמסלול, ובלי לעצור לגמרי, אבל מה אני מפספס כאן?

מה שאני עושה, בפניה לא חדה במיוחד, אני נכנס לפנייה, עוזב קצת את הגז, ובסוף הפנייה מאיץ.

בפנייה חדה אני מאט קצת בכניסה, עובר אותה ואז מאיץ.

בשני המצבים, אני לא מצליח להשיג את אתגר ה-Corner Matering.

מישהו יכול לחדד לי את זה?

פורסם

אני אנסה לעזור קצת

זה לא רק לעזוב גז ולתת גז במקומות שונים, זה צריך להיות בנקודת ברקס\גז הנכונ, בכל פניה יש איפה להתחיל ולסיים את הברקס ומתי להפסיק ולתת מחדש ברקס,

בנוסף לכך אתה צריך גם קו נכונ, ברוב המקרים זה הולך כך

חיצוני פנימי חיצוני, שזה אומר למשל יש לך פניה שמאל, אז אתה אמור להיות הכי קרוב שאתה יכול לקו החיצוני שלפני הסיבוב שזה הכי ימינ שאתה יכול, ואחרי זה לפנימי שזה ה"אפקס" הפנים של הסיבוב, להיות הכי קרוב שאתה יכול לקו הפנימי שזה הכי שמאל, ולאחר שאתה בעיקרונ מתחיל לתת גז אתה נצמד הכי הרבה שאתה יכול חזרה לחיצוני שזה הכי ימינ,

כל התיאוריה הזאת בעצם אומרת שאתה צריך ליישר כמה שיותר את הסיבוב,

מקווה שהסברתי את עצמי נכונ.

A.R.T Performance

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...