Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה אפשר לקנות כבל 0 g? חבר שלי התקשר למלא חנויות אין להם. בפורום יד שנייה אני לא מוצא.

למישהו יש מושג מאיפה אני משיג? מישהו מוכר פה? אני מאזור אשדוד

תודה

אני צריך את הכבל למונו בלוק של סאן דאון 1200 כי הוא לא עוד לי עם 4 גייג

פורסם

רוני דיבר עם חבר שלי אמר לו לבוא שלשום אחרי 8 חבר שלי בא לשם. ואז רוני לא ענה לטלפון. והוא לא היה בבית ועד עכשיו הוא לא עונה. ואני לא בטוח שהבעיה במגבר כי הכבל גם חברה שאני לא בטוח שהיא מוכרת. וזה לא שהמונו לא מפעיל את הסאב הוא מפעיל אבל בצורה מגעילה. וגם שאני מגביר את הגגין אחרי החצי הוא ניכנס לפרוטקשן. יכול להיות שזה מחוסר חשמל אני חושב לא?

ודיברתי עם החנות eca הוא רוצה על כבל של קנו 120 שקל למטר

פורסם

איזה מגבר היה לך קודם ? אז תחזיר אותו ותראה אם זה עובד טוב ,ואם הישן טוב אז תחליף את המגבר החדש שמקולקל לחדש לגמרי ואז תבדוק שוב באוטו כי חבל לשלם 600 ש"ח על 5 m של כבל מתח שלא בטוח שזו הבעייה שלך

פורסם

אני לא מבין, לאיש יש בעיה טכנית כזו או אחרת ואתם נותנים לו מחירים לכבל? המגבר נדלק והסאב מנגן אבל לטענתו "לא נקי", מה הסיכוי שזה כבל מתח? יש סבירות גבוהה בהרבה להתקנה לקויה או כיוונים או לחלופין מגבר תקול.

Cookies Maker,

פנה למתקין שיבדוק את המגבר\יחידת ראש או כל רכיב אחר אפילו ההתקנה עצמה, נשמע בעיה של כיוונים\התקנה, על אחת כמה וכמה שהמגבר נכנס לפרוטקשיין.

ממליץ בחום לפנות למתקין שיבדוק את הכל כמו שצריך.

דני.

פורסם

באמת ספק שזה הכבלים כי מגבר שלי ש" קצת " יותר חזק מSAE 1000D, עובד כרגע אם כבל " 4G " ישראלי (מחליף בדרך) ללא שום בעיות של פרוטקשן למנהם ובכל התנגדויות.

צריך לבדוק התקנה והעברת כבלים, לחבר את המגבר לרכב אחר בעל תשתית מוכנה (מוכן לנדב את שלי) ולבדוק.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

• תוכן חדש...