Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שמועד החלפת הרכב עוד קצת רחוק, אבל אני מעניין אותי האם אמורות להגיע לארץ מכוניות חדשות בסגמנט של הסוויפט עד סוף שנה הבאה?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

פולו החדשה תגיע בתחילת השנה. סיטרואן C3 קצת אחרי כנראה. אני מניח שיש עוד אבל לא עולה לי בראש כרגע.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שברולט ספארק מחליפה את המאטיז.

ואמורה להגיע גם הסיטרואן DS3 ומתיחות פנים לגרנדה פונטו ולרנו קליאו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני חושב שגם הפאביה צפוייה לעבור מתיחת פנים ולקבל מנועים חדשים.

בקשר לפולו, יש תחזיות למחיר?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יתכן וה-207 המתוחה כבר כאן?

שכנה שלי קנתה 207 דנדשה והיא מעט שונה מהראשונות...

הפביה צפוייה לעבור מתיחת פנים לקראת תערוכת ז'נבה - היא תקבל מנועי TSI, מנועי TDI CR חדשים, תיבת DSG7 ותיבה ידנית 6.

העיצוב החיצוני יקבל שינויים קלילים ועיצוב הפנים יקבל שינויים המגיעים מהיטי החדשה/סופרב החדשה.

כמו כן, הפביה תקבל גרסת vRS ספורטיבית.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מישהו יודע אם תגיע גרסת ה-3 דלתות למאזדה 2? או שזה בגדר הלצה וחלום כמו לקבל אחת ידנית? :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מישהו יודע אם תגיע גרסת ה-3 דלתות למאזדה 2? או שזה בגדר הלצה וחלום כמו לקבל אחת ידנית? :roll:

לא תגיע.

האופציה היחידה זה ייבוא אישי מאירופה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אמן שתגיע הבראבו החדשה שמעתי שהביאו כמה דגמים בשביל לבדוק אותם! אבל אני לא חושב שזה בסגמנט של הסוויפט אלה יותר לכיוון הגולף.

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם
אמורה להגיע מאזדה 2 סדאן לקראת סוף השנה ( דומה מאוד בעיצובה ל 3 החדשה)

עדיף שלא תגיע בכלל. גועלית :?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אמן שתגיע הבראבו החדשה שמעתי שהביאו כמה דגמים בשביל לבדוק אותם! אבל אני לא חושב שזה בסגמנט של הסוויפט אלה יותר לכיוון הגולף.

גולף מתעלה על בראבו בכל פרמטר אפשרי. למה שאני אקנה את הגרוטאה האיטלקית הזאת בכלל?

פורסם

או וואה, לקחת את זה מאוד אישי הה?

אזרוק 2 תשובות שעולות לי בראש:

1. מחיר, הגולף סביר להניח תעלה יותר.

2. לא לקנות מהנאצים :?

אני מאמינה שיש עוד כמה סיבות.

בכל אופן, ככל שיהיה בארץ יותר מבחר, ככה יהיה לנו יותר טוב.

הפאביה נמכרה.:-(

• תוכן חדש...