Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

מזה חודשיים אני מנסה למצוא רכב יד שניה באתר יד2 וכל הרכבים שהתקשרתי או הגעתי אליהם עד עתה התבררו כרכבים שהיו ליסינג בעברם.

אני מבין שהליסינג השתלטו על השוק אבל אני בטוח שיש עדין כמה אנשים שקונים בעצמם רכב חדש מהיבואן.

אז איפה הם :? ???

איפה מוצאים רכב יפני בן שלוש שנים יד ראשונה פרטי??

תודה!

מור סגמון

פורסם

אחוז הרכבים מליסינג על הכבישים הוא גבוה מאוד.

אתה מחפש רכב בן 3 - בדיוק אחרי 3 שנים מסתיימים ההסכמים של חכירת רכבי ליסינג, והרכבים מוצאים למכירה.

זאת הסיבה של ריבוי מכוניות מליסינג בני שלוש, שאתה רואה בלוחות.

איך מסננים?

קודם כל, תגדיר שהרכב יהיה מיד ראשונה, לאחר מכן תיכנס למודעות ותבדוק בבעלות קודמת את המקוריות.

כאשר אתה בא לראות את הרכב, תוודא שהמוכר הוא בעל הרכב שרשום ברשיון , ובסעיף "תאריך בעלות" יהיה רשום תאריך מלפני 3 שנים (דומה לתאריך רישום הרכב).

בסוף תמצא מפרטי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש רכבים מפרטי, פשוט צריכים להיות זריזים, אם הנתונים טובים וללא תאונות הם נחטפים.

כמו שאמרו לפני, המצב נוצר עקב השתלטות הליסינג על שוק הרכב, יש רכבים למשל פורד פוקוס ש98% מהם נמכרו לליסינג. עכשיו לך תמצא אחת פרטית במצב טוב. בנוסף חלק גדול מהציבור "לא מוכן לשמוע" על רכב מליסינג/השכרה.

פורסם

תודה על התשובות.

השאלה האם כדאי לי לחפש באופן קבוע במקורות נוספים, מעבר ל "יד2", על מנת להגדיל את הסיכוי שלי למצוא יד ראשונה מפרטי?

תודה!

מור

פורסם

כמובן,

תשאל את חברים,שים עין על רכבים עם מודעה על החלונות, עיתונים, אתרים אחרים.

כדאי אולי לבדוק בטרייד אין רשמי של יבואנים (קרסו, טרייד מוביל, אוטודיל, לובינסקי טרייד ועוד), אבל לא במגרשים רגילים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...