Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בניסוח טוב יותר מצאתי רכב שמצא חן בעייני, אני חיפאי והרכב בחדרה עניין של חצי שעה בערך נסיעה.

אחרי שאני בודק את הרכב והוא אכן נראה לי מתאים, נוסעים להעביר בעלות בסניף הדואר הקרוב אני מעביר לבנאדם את הכסף, הרכב שלי.

איך אני מגיע איתו חזרה לחיפה? הרי אין לי עדיין ביטוח.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ניתן לבטח את הרכב במקום.

שיחת טלפון לחברה ויש לך ביטוח חובה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

זה לוקח זמן לעשות ביטוח ואני צריך לבדוק הצעות שונות, זה לא ישר להתקשר לחברה אקראית לבטח בלי לבדוק אופציות אחרות.

בשביל זה אני צריך מחשב וטלפון ולשבת קצת זמן ולחרוש על חברות הביטוח ולבדוק מי הכי זולה.

דרך אגב, אין חוק כלשהו שאומר שניתן לנוע במשך 24 שעות ללא ביטוח על מנת לחדש אותו?

פורסם

לא שידוע לי על חוק כזה.

אבל אם תחליט לנהוג ללא ביטוח ותתקל בשוטר סביר להניח שלא תקבל דוח, כי יש הוראה לא לאכוף את הסוגיה הזו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא.

תבדוק את עניין הביטוח חובה מראש באתר של משרד האוצר.

במקרה הכי גרוע, אתה יכול לעשות ביטוח לימים ספורים ב"פול" שאמנם יהיה יחסית יקר - אבל זה לכמה ימים (נגיד לשבוע).

ובמהלך השבוע הזה יהיה לך זמן לעשות השוואות מחירים לחובה+מקיף אצל כל שאר החברות, לבחור אחת ולבטח אצלה.

לא שידוע לי על חוק כזה.

אבל אם תחליט לנהוג ללא ביטוח ותתקל בשוטר סביר להניח שלא תקבל דוח, כי יש הוראה לא לאכוף את הסוגיה הזו.

ל'

את באמת ממליצה לו לנהוג בלי ביטוח? :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אסור לנוע ללא ביטוח.

אתה יכול להתחיל להרי טלפונים ולקבל הצעות.

יש שירות טוב דרך האתר של דואר ישראל : http://www.postil.com להשוואת מחירי ביטוח דרך מספר רב של חברות.

כמו כן אתה יכול גם לבקש מהמוכר להשאיר את הביטוח עוד יום לאחר המכירה כדי שתוכל להתארגן בנושא.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

תבדוק הצעות ביטוח לפני שאתה קונה, אתה יודע דגם יצרן ושנתון, זה כל מה שאתה צריך. תחליט איפה אתה מבטח, תבדוק, תקנה את הרכב ותתקשר לביטוח שבחרת.

פורסם

מה מונע ממך לבדוק את מחיר הביטוח החובה הכי זול ולבטח את הרכב בבוקר לפני שאתה יוצא לחדרה?

הבדיקה מי הכי זול נעשת באתר משרד האוצר.

בנוסף, נגיד שרכשת את הרכב מאותו אדם - ונסעת לחיפה וחס וחלילה קרתה תאונה עם נפגעים בגוף. אם הבן אדם עוד לא הספיק לבטל את הביטוח חובה על הרכב האם הביטוח לא תקף גם לגביך? (בהנחה שאתה בעל גיל ומס' שנות רשיון שתקפים לאותו ביטוח).

פורסם

למיטב ידיעתי, רק הבעלים של הרכב רשאי לעשות לו ביטוח חובה.

במידה ובוצעה העברת בעלות, הביטוח חובה הישן של הרכב פג-תוקף באופן אוטומטי.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

משה, אתה היית סומך על מישהו זר שינהג עם הביטוח שלך? ואם חו"ח יקרה משהו? ומה עם היעדר תביעות? מי ישלם על זה?

פותח השרשור, לא צריך להיות כל כך מסובך לבטח את הרכב על שמך לפני שאתה בא לקחת אותו.

חוצמזה, מה הקשר למרחק? אם היית גר קרוב, מה היית עושה? נוסע בלי ביטוח???

קצת סבלנות והכל יסתדר.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

את באמת ממליצה לו לנהוג בלי ביטוח? :roll:

אני לא ממליצה לו שום דבר, ואל תכניס לי מילים לפה במיוחד כאלו שלא נאמרו.

אני כותבת את מה שידוע לי על פי הידע המבוסס שיש לי בנושא.

הוא יכל להחליט מה שהוא רוצה לעשות עם המידע הזה.

ל'

פורסם

בכללי לגבי ביטוח, הבנתי לא לעשות בחברות של ישיר, אז אני פשוט מתקשר לחברה נותן פרטים על הרכב ועליי ועל חשבון הבנק ומרגע שסגרתי עיסקה בטלפון יש לי ביטוח? זה כזה פשוט?

ואיך התעודת ביטוח מגיעה אליי?

ואיך אני עושה את הביטוח לפני שקניתי את הרכב? אני קודם צריך לבדוק אותו אם הוא בכלל מתאים. ואם הוא לא אז סתם ביטחתי?

עוד משהו קטן, המחשבון ביטוח חובה של משרד האוצר, כמה הוא באמת מדוייק?

אני מכניס רק נפח מנוע ואת הגיל שלי.

לדוגמא 1400 גיל 18 ואין תביעות בכלל.

יצא לי 2750 ש"ח.

אבל לדוגמא ביטוח של רכב בעל מנוע 1.4 שנת 2009 יהיה יקר יותר מחובה של 1.4 שנת 95 לא?

או ש2750 שקל זה לכל רכב בעל נפח מנוע 1.4?

ד"א יש איזה שהיא התחייבות לשנה או שאני יכול לבטל את הביטוח מתי שבא לי ולקבל את כספי בחזרה?

פורסם

במידה והרכב מוצא חן בעיניך, תעביר בעלות ותיקח את המפתחות.

תחזור הביתה, תסדיר את עניין הביטוח ותלך לאסוף את האוטו...

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...