Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. אז למרות שלפני כמה ימים חיפשתי בכלל משומשת, כרגע הכיוון הוא הליסינג הפרטי של ניו קופל.

אז קודם כל אני מחפש מכונית קטנה, רצוי בטוחה וחסכונית עד כמה שניתן שתשרת אותי ואת החברה שלי בנסיעות בעיר וקצת מחוץ לעיר.

עקרונית היתרון היחיד שאני מוצא כרגע בדייהטסו הוא שחברה שלי פשוט מתה עליה ורוצה רק אותה.

נהגתי על הסיריון, היא בסדר, אפילו חמודה - אבל לא יותר מזה. החולשה העיקרית שלה לדעתי היא שהיא פשוט מיושנת ופחות מאובזרת מהאחרות, הרבה פחות מאובזרת - וגם חלשה יותר.

המאזדה 2 לא הכי נראית לי, אבל בהחלט ברור שהיא איכותית ותעשה את העבודה. עליה עוד לא נהגתי.

על היונדאי גם נהגתי השבוע ובסך הכל התרשמתי לטובה, אני חושב שכ"חבילה" מדובר בחבילה הכי טובה - היונדאי פשוט הכי מאובזרת - ובסך הכל היא מאד נעימה בפנים.

עם זאת, היום שמעתי שמרכיבים אותה בהודו ואולי אני נתפס לקטנות - אבל לא רק קוריאנית אז גם בהודו?! מטריד מאד!

2 המיני שמוצאות חן בעיניי הרבה יותר הן הסוויפט והפיאסטה אבל בליסינג הן פשוט הרבה הרבה יותר יקרות וכבר לא רלוונטיות.

בגלל שמדובר בליסינג פרטי ולא תפעולי, כן חשוב לי הנושא של הסחירות וירידת הערך - אחרי שנתיים וחצי, המחיר בו הרכב ימכר ישפיע לי הכיס באופן די ישיר.

אז מה דעתכם? האם אפשר להתעלם מהנושא של הודו וללכת על היונדאי? מהביקורות ושיעורי הבית שעשיתי בימים האחרונים, באמת נראה שהיא החבילה הטובה ביותר.

מה דעתכם?

פורסם

ההתלבטות צריכה להיות בין המאזדה 2 ליונדאי.

הסיריון מיושנת ולא אטרקטיבית בשום מובן, שלא לדבר על נחיתותה הבטיחותית.

היונדאי מרווחת בהרבה מהמאזדה, תא המטען שלה גדול יותר וככלל נסיעתה נינוחה ו "רגועה" יותר.

למאזדה שילוב מנוע+תיבת הילוכים עדיף, והיא מרגישה נימרצת ותזזיתית בהרבה, על גבול המעצבן.

ככלל, המאזדה ספורטיבית יותר ומהנה יותר לנהיגה, באם חשוב לך הפרמטר הזה.

בדוק באותה הזדמנות אם הדגם שמסופק לליסינג פרטי כולל 6 כריות אוויר, נושא חשוב למדי.

אין מה לחשוש מארץ הייצור של היונדאי, ומניסיון של 4 חודשים, אני יכול להעיד שאיכות ההרכבה והצביעה עומדות על רמה גבוהה ואין שום איזכור לעבודה רשלנית, כולל בתא המנוע או מאחורי לוח המחוונים.

בצע נסיעת מבחן על שתיהן - ותחליט.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אם חשובה לך ירידת הערך קח בחשבון שגם בליסינג פרטי יש ירידת ערך לפי מחירון לוי יצחק - 9%! כלומר שלעלות ההלוואה שאתה לוקח צריך גם להוסיף את הסכום הזה.

פורסם

תודה על התגובות.

אם כבר מדברים על ירידת ערך, האם לדעתכם למאזדה יתכן יתרון משמעותי בעוד כשנתיים וחצי מהיום? נכון ששני הדגמים די חדשים אבל מההיכרות שלכם עם השוק של המאזדה והיונדאי מה דעתכם.

שאלה נוספת שהייתי רוצה לשאול, בעקבות השינוי של שנת המודל, האם לדעתכם שווה לחכות לינואר בשביל לקבל רכב מודל 2010? גם כאן אני מתייחס לירידת הערך בעוד שנתיים וחצי כי די ברור שביולי 2012 מודל 2010 יהיה שווה יותר מ2009.

אני אקח גם את המאזדה לסיבוב בהמשך השבוע ואז נראה.

פורסם

1.קודם כל אתייחס לעובדה שהשיטה בארץ שונתה.

שנתון של רכב הוא מראשון לינואר עד סוף דצמבר כשאין שום משמעות גם אם תקנה את הרכב ביום האחרון של

דצמבר.הגיל יחושב על פי מס' החודשים שהרכב נוסע על הכביש.כבר היום יש טבלה במחירון שמתייחסת לאחוזי

העלאה או הורדה ביחס לחודש שבו הרכב נקנה.

2. אין מה להשוות את התמורה לכסף שמציעה לך האי 20.

גם לי היתה את ההתלבטות לגבי רכב לאמא שלי ולבסוף האי 20 נרכשה.

אני מדבר גם מהצד של האבזור העשיר ובעיקר מצד הבטיחות (ESP, שש כריות אויר,ו 5 כוכבי בטיחות)

גם אני לא חושב שיש היום רלוונטיות לארץ ההרכבה של הרכב,ובינתיים אין תלונות.

3.אני לא מצליח להבין למה אתה צריך לבצע עסקה דרך חברת ליסינג שבביצוע עסקה שכזו יתמחרו את הרכב שלך

בעתיד בכ-15 אחוז פחות ממחיר המחירון.כשתבוא למכור תאמין לי שלא מעניין את אף אחד אם הרכב היה

ליסינג פרטי או מימוני.ליסינג זה ליסינג גם אם תעמוד על הראש...

4.היום נותנים ביונדאי עד 80% מימון ללא רבית והצמדה דרך בנק איגוד עד 36 חודש .

עסקה מצויינת שהכריעה אצלי את הכף כשהחלטנו לקנות.

בהצלחה.

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

מצטרף להמלצות שך קןדמי, M1963.

ב-I20 יש מפרט בטיחות גבוה גם בגגימור הסטנדרט - 6 כריות , ESP. המרחב הפנימי גדול יותר והאיבזור עשיר יותר.

תמצא איבזור פנים עשיר יחסית גם בגרסה הרגילה. אפילו יש מראה מתקפלת חשמלית - אבל אין נעילה בשלט...

נסעתי בן כשבועיים והיה בסדר, למעט היגוי רך מאוד ותחושה של שאנטי מצד המנוע בעליות בגליל ובגולן, אבל עם משחק בכפתור הקטן זה מסתדר.

תבדק טוב את עלות הליסינג מול הלוואה בבנק, חשב את הריבית וירידת הערך של רכב ליסינג. אם אים הנחה משמעותית מאוד - אם כבר רכב חדש - לדעתי עדיף לחכות לדגם 2010 כי הנוכחי יחטוף ירידה חזקה בצום השנה הראשונה - וזה עוד חודשיים-שלושה. חבל.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
אפילו יש מראה מתקפלת חשמלית - אבל אין נעילה בשלט...

למה הכוונה אין נעילה בשלט? פותחים רק עם מפתח? :roll:

למעט היגוי רך מאוד ותחושה של שאנטי מצד המנוע בעליות בגליל ובגולן, אבל עם משחק בכפתור הקטן זה מסתדר.

נסעתי על הרכב השבוע באיילון, אני היום נוסע על כריזמה 1600 והיונדאי בהחלט הרגישה פחות חזקה אבל הכל יחסי ובשביל רכב קטן דוקא ההרגשה היא שהוא סוחב יפה.

על איזה כפתור אתה מדבר? לגיר אין תפעול ידני ואפילו אוברדרייב שמוריד הילוך לא ראיתי.

• תוכן חדש...