Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הזה לא מוצלח בכלל.

רק שלשום אח שלי השאיר במוסך 4500 ש"ח על החלפת ממיר, אחרי שנדלקה לו מנורה בלוח שעונים. (טויטה קורולה שנת 2003 קצת פחות מ 100K ק"מ).

זו תקלה נפוצה שהיבואן לא לקח עליה אחריות, למרות שבכל העולם היא קיימת.

חפש בפורום טכני שרשורים בנושא "טויוטה ממיר" / טויוטה P0420 , אתה מזומן לחפש גם בגוגל toyota check engine p0420 כדי להבין שזה לא משהו אופייני רק לביצה המקומית, אלא בכל העולם.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=175382

דוגמא בודדת מתוך הפורום. יש עוד הרבה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אוקיי, קראתי על התקלה.

הרכב טופל במוסך מורשה כך שאני מניח שניתן לבדוק אם בוצעה החלפה...

לפי מה שקראתי, הרבה אנשים כן הצליחו לטפל בכך על על חשבון היבואן.

אם ברכב בוצע הטיפול של החלפת מחשב+ממיר אפשר להיות רגועים?

שמוליק

פורסם

סליחה על ההקפצה, אני מעדכן:

הלכתי לראות את הרכב, טויטה קורולה 2003 GLI, לאחר החלפת מחשב+ממיר שביצע היבואן.

הרכב עשה עד היום 87,000 ק"מ, הוחלפו בו לפני כחודשיים 4 הצמיגים, בוצע טיפול בבלמים, כל הטיפולים עד היום היו במוסך מורשה של טויוטה - יש גם ספר טיפולים.

הבעיה החידה עליה דיווח בעל הרכב, היא נזילת שמן (שלא אופלה עד כמהבמוסך המורשה) והיא מצריכה ממנו למלא כמות של כפח שמן אחד למשך חצי שנה.

אני כמובן אקח את הרכב לבדיקה, ואבדוק את נושא השמן.

מבקש את דעתכם על הפרטים הנ"ל, במיוחד בעניין נזילת השמן.

המחיר הנדרש עבור הרכב, מחירון (60,000 ש"ח - כ 1000 שח יותר בגלל קילומטרז נמוך)

שמוליק

פורסם

טוב חברים,

בסופו של דבר לקחתי את הרכב לבדיקה (טויוטה קורולה 2003 GLI יד ראשונה, 87000 ק"מ אחרי החלפת מחשב+ממיר)

המחירון היה 60000 בגלל יד ראשונה וגם בגלל קילומטרז נמוך, ירדנו ל 58000 בגלל טיפול בנזילת שמן שיש לעשות וגם כי יש קצת שיפשופים באוטו (לא דפיקות) - מקווה שלא נוציא יותר מ 2000 ש"ח על הטיפול בנזילה, וגם אם כן - בשביל רכב שאחזיק 5 שנים אני חושב שזה שווה לתקן בזמן.

מה שחשוב שהאוטו מגיע ממישהו שאנחנו מכירים (חבר משפחה), שקנה אותו מהיצרן והחזיק אותו עד היום, המוסכניק שלי בדק את הרכב, נהג בו והתרשם לטובה, אמר שהרכב במצב טוב מאד (למעט בעית הנזילה שיש לתקן) ושלדעתו אין סיכוי שאמצא רכב כזה עם יותר בטחון בהיסטוריה שלו.

החלטנו אני ואשתי לקנות את הרכב, אנחנו חושבים שעשינו עסקה טובה ומקווים שלא נתאכזב.

תודה לכל האנשים שתרמו ועזרו בשרשור הארוך הזה. :-):shock:

שמוליק

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

MAZDA 3 2008 !רכב מצוין!

רכב פשוט מצוין למשפחתי.

החסרון היחיד שהוא אוכל קצת יותר דלק מחבריו בקטגוריה. דגש על קצת ככל הנראה. לא יותר מ5% אפילו אם אתה משלם 1000 ש"ח בחודש זה לא יותר מ50 ש"ח.

זה לא רכב שנהנים לנהוג בו (כמו ה 206 הידנית שהייתה לי קודם).

אבל פשוט רכב בטיחותי גדול (יחסית). נראה סביר בהחלט ומאוד זול לטיפול.

להתרחק מטיוטה קורולה באותו שנתון הגיר הרובוטי (מאוחר יותר הם שיפרו).

יש כאלו שממליצים על יונדאי אקסנט... לא ממש מכיר לעומק. אבל לאחי הייתה כזו והוא היה מאוד מרוצה.

בהצלחה!

• תוכן חדש...