Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה הרכב הוא bmw 320 valvtronic 2003

דבר ראשון, הפנסים הקדמיים דהויים כאילו רק פנס ימני אבל עדיף לעשות את שניהם על כל מקרה, איפה יש מקום באיזור חיפה\טירת כרמל\קריות שמחדש אותם בזול?

דבר שני, כרגע יש לרכב את המנורות האורגינליות של הרכב, עלה לרעיון להחליף לקסנון והבנתי שזה לא חוקי ויש כאלה שאומרים שזה bmw אז זה הכל חוקי, מה התשובה החד משמעית? ואם זה כן, אז צריך לקבל איזה אישור על זה או שפשוט להרכיב ולנסוע?

ולגבי אור לבן רגיל, דיימונד וויז'ן קוראים לזה נכון? וזה חוקי בכל מקרה נכון? וגם יותר זול מקסנון נכון?

בקיצור לגבי העניין של המנורות, איזה נורה לשים שתהיה חוקית וזולה, וכמובן המלצה למקום שעושה את זה באיזורים שציינת למעלה.

לגבי הסאנרוף, אני בטוח שהמנוע שלו לא הלך אבל הוא נפל מהמסילה שלו ורק צריך להחזיר אותו, אני מפחד להתעסק והבנתי שזה גם מסובך מידי.

כמה דבר כזה אמור לעלות?

בינתיים המליצו לי ללכת למוסך שליד מסעדת מקסים שהוא מתקן דברים כאלה בזול וזה ייקח לו 3 שעות עבודה, אני קצת מפקפק במוסכים בתחנות דלק, יש מקום מומלץ וזול לעשות את הדבר הזה? באותם איזורים שציינתי כמובן.

פורסם

הזמנתי את הערכה לתיקון עצמי של קארטרקט. היא אמורה להגיע בעוד 3-5 ימים.

אפשר לקבל הסבר איך לעבוד עם החומר? הבנתי שצריך לנקות את הפנס עם נייר שיוף ומים עם סבון ואז לייבש ולהשים מהחומר על צמר גפן ולהעביר על הפנס. נכון?

ומה לגבי הנורות? קראתי קצת בפורום והחכמתי ואני הולך לקנות פיליפס דיימונד ויז'ן בצבע לבן הבנתי שזה הנורה היחידה שחוקית ועוברת טסט, האם זה משפר את התאורה ומגדיל את טווח הראייה ומפזר את האור בצורה טובה או שזה סתם "פוזה"?

זה עוזר במשהו באמת?

כמה אמור לעלות זוג נורות, והאם זה כולל אורות מעבר ואור גבוה או שלא? וכמה התקנה בערך?

מה אורך החיים שלהם לעומת הנורה האורגינלית?

פורסם

לאורות חניה יש פנסים משל עצמם. ואורות דרך משלבים גם פנסים לאור דרך+אור חניה.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

תבדוק טוב איזה סוג נורה אתה צריך

בארץ קצת בעייתי להשיג H7 ונראה לי שזה מה שאתה צריך

בכל מקרה, עיניין החוקיות קצת בעייתי, אני יכול לומר לך בוודאות שלא נתנו לי לעבור טסט עם הדיימונד וויזון טסט.

ויש בפורום שרשור על אחד שקיבל הורדה עליהם.

פורסם

כמה אמור לעלות הנורות פלוס התקנה פחות או יותר?

וקראתי בפורום והתשובה הייתה חד משמעית שזה חוקי הן מבחינת הנורה עצמה והן מבחינת הצבע שאני רוצה (לבן).

אני לא יודע עם מדובר בחוסר ידע של שוטר או טסטר, או אולי כיון לו נכון של הפנס אבל הבנתי שחד משמעית דיימונד ויז'ן חוקי.

מה אומר h7? בידיוק?

פורסם

אני לא מבין את עיניין ההורדה, מה חוקי ומה לא.

לא מזמן קניתי H4 של חברה לא מוכרת שמאירה לבן עם נגיעה של כחול.

עכשיו אני שוקל להחליף את הנורות חניה לכחולות.

זה חוקי כל הסיפור?

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

אני רואה שאף אחד לא מגיב. אז אני יגיב לגבי הקסנון.

חוקי....כנראה שלא. תלוי בגוון שתשים, תלוי עם יש לך פנס עם עדשות (אנג'ל אייז)...קסנון לרוב מסנוור. ששמים אותו על פנס שמובנית בו עדשה. היא מפחיתה את עוצמת האור ומכוונת אותו ספציפית לתחתית הריצפה...

אני מאמין שאם תשים קסנון בגוונים 6000K,8000K לא תהיה בעיה.

אני יודע בוודאות שגוון 12000K (סגול) זה הורדה מהכביש.רשמתי את הנ"ל מתוך ידע כללי וכי אני מייבא בעצמי את הקסנונים.

בכל אופן בהצלחה. אגב לגבי הטסט... לא עובר

Volkswagen POLO 1.4 16v

פורסם

היי אנשים אם משהו יוכל לתת סדר בצבעים. מהגוון הכי לבן (עובד טסט )עד הכי כחול (לא עובר טסט )

זה יעשה קצת סדר .

נכון שרשמתי חוקי ולא חוקי

אבל תאחלס על לבן לא מורידים .

מורידים את הבחורים עם הכחול (כמו אולטרה שלא רואים כלום שהוא עובר ליידך)

• תוכן חדש...