Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לשכן שלי יש את פלאפון חלומותיי והוא נותן לי אותו במתנה.

זה הפלאפון הקבוע שהיה פעם,שפופרת עם המקשים עלייה של מוטורולה,ברשת פלאפון זה נקראה מוטורולה 2000 נדמה לי.זה של אורנג',

ואני צריך לדעת איך לפרק את הדיבורית+המוח+התושבת של פלאפון מילניום שהיה פעם (יש לי את הפלאפון הזה עוד!!!לא מחליף אותו למרות שיש לי גם אייפון-חרא מכשיר! לא לקנות!!!:x) מהפיאט אונו ולהרכיב אותו אצלי.

יש מדריך מסודר?

גוגל לא הניב דבר....

תודה לעוזרים

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

קצת קשה לתת מדריך מדוייק, מכיוון שההתקנה נעשית לפי ראות עיניו של המתקין (ואיכותו) לדוגמא: המתחים של הדיבורית לא נלקחים ממקום קבוע, לך תדע איך העביר את המיקרופון , מיקום היחידות הם גם לא דבר קבוע.

בגדול זאת לא אמורה להיות עבודה מסובכת. אבל מצד שני אם זה טלפון "חלומותיך" ואתה חושש לגרום לו נזק, אז אולי שווה לך להזמין מתקין נייד שיבצע את העבודה.

פורסם

לך לאחד מהמקומות של אורנג' או סלקום וכ''ד.

תדבר עם מתקין שיבוא אליך אחרי שהוא מסיים לעבוד ותסכם איתו על מחיר.

בין 50 ל 100 ש''ח זה בסדר לפי דעתי.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

הבעיה שלך היא לא אם תצליח לפרק ולהתקין לבד.

הבעיה היא שאתה יכול להתקין באיזור מסוכן(כרית אויר)ואז יהיה לך את טלפון חלומותיך ישר בפרצוף (או של הנוסע לידך)בשעת תאונה.

אני התקנתי מכשיר דומה ברכב הקודם שלי ונסעתי ככה 3 שנים עד שהייתה לי תקלה.

נסעתי למרכז שירות של סלקום ושם המתקין היה בשוק מהמיקום האידיוטי שבחרתי.

אל תחזור על הטעות שלי.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

במקרה הזה מפרקים את האונו מהדיבורית ולא ההפך :-D

תתחיל ממה שאתה רואה בבירור ותתחיל לעקוב אחרי החיווט.

הדברים שאתה אמור לראות בבירור הם השפופרת, האנטנה, מיקרופון אם יש (נדמה לי שלשפופרת הזו אין)

עכשיו - השאלה היא אם מדובר בדיבורית שאתה היית מכניס את הסטארטק (לעולם לא אשכח את המכשיר הזה - האהוב עליי עד היום) לתושבת שמפעילה את האפרקסת או אם זו אפרקסת עם SIM נפרד - אני מניח שמדובר במכשיר עצמאי.

הSIM יהיה או בתוך האפרקסת עצמה או בתוך המגבר של הדיבורית עצמה - מעקב אחרי החיווט של האפרקסת יוביל אותך למוח שאליו היא מחוברת ומהמוח אתה תצטרך לעקוב אחרי החוטים בנפרד בכדי לנתק אותם אחד אחד.

בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...