Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זכיתי במכרז בEBAY על חולצת פולו של ראלף לורן במחיר של 23$ ועלות משלוח כולל ביטוח 14 דולר סכ"ה 37 דולר שהם 141 שקל.

עכשיו עזבו שחולצה כזו בארץ עולה 430 בחנויות מותגים , מי שקונה בארץ פראייר ומי שקונה בוואלה ונענע וYNET קונה זיוף ב200 שקל.

המחיר RETAIL בחו"ל הוא 75 דולר , כמובן שמוכר לא קונה במחיר הזה , אם אני לא טועה החולצות עולות לו בסביבות ה30 דולר.

כמובן שהמוכר הוא PS , שמתחייב ל100% מקוריות או שהכסף מוחזר.

מה אתם אומרים ?

פורסם

:?

הוא PS יש לו 99.9% פידבק חיובי ומלא מכירות והוא מתחייב שזה מקורי ,אחרת אני יכול להחזיר לו.

זיופים ברמה גבוהה או לא , יש המון דרכים לזהות.

פורסם

אתה משלם עכשיו 14 דולר משלוח, ואם תחזיר לו סביר שתשלם עוד כמה עשרות שקלים, שווה לך להחזיר לו? אני לא חושב, וככה כנראה רוב הקונים שלא מחזירים ולכן לא אכפת לו להגיד שאפשרי להחזיר כי על כל 10 שקונים אולי אחד מחזיר.

גם אם ניתן לגלות את הזיופים, עד שתגלה, בנתיים השארת לו פידבק חיובי שאתה לא יכול לשנות.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני הייתי הולך על זה.

אם הסחורה שלו הייתה מזוייפת הוא לא היה מגיע למעמד של POWERSELLER.

עליך הוא *אולי* מפסיד (זה ממש לא בטוח שהוא באמת מפסיד) - על אחרים הוא מרוויח.

הם הוא תמיד היה מפסיד, הוא לא היה נשאר בEBAY ומגיע למעמד של POWERSELLER.

ובנימה אופטימית זו, אפשר לינק לחנות? ;)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ישנם אאוטלטים שמוכרים חולצות פולו באיזור ה17 דולר ומכופתרות באיזור ה30 (בעיקר בארה"ב)

ככה שממש לא בטוח שזה זיוף.

תעלה תמונה של החולצות מקדימה וגם כאשר הם הפוכות ויש סיכוי יותר טוב שנוכל להגיד לך האם הם מקוריות או מזויפות לפי התפרים.

פורסם

יכול להיות שזה מחירים של OUTLET,עודפים, דגמים מהעונה שעברה או חולצות שהוחזרו מסיבה כזו או אחרת.

אם יש לו 99.9 אחוז פידבק חיובי וכל הפידבקים הם על מוצרים אותם הוא מוכר עכשיו, אין סיכוי שהוא רמאי.

פורסם

על הלינק אני יוותר :)

בכל מקרה , אין דבר כזה קולקציה ישנה בראלף לורן , זה אותם חולצות גם מלפני 50 שנה.

המוצר חדש עם טיקטים.

עריכה , נראה לי המוכר התבאס עלי , כל המכרזים שלו מתחילים עכשיו מ23 דולר :lol:

פורסם

כאילו שאם נחפש לא נמצא אותו לבד. נו באמת.

זה כמו שאם מצאתי מוסך טוב מאוד, אני לא אגיד איפה הוא ומי הוא, בשביל שלא יהיו בו עוד לקוחות, ואז ייקח לי יותר זמן לקבל שם שירות.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
על הלינק אני יוותר :)

:splat:

אינשאללה מזוייף.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

קונה כבר הרבה זמן חולצות של ראלף לורן במחירים האלה....

אאוטלט בדוק. על חולצה מזוייפת של ראלף לורן ישר מרגישים שהיא באיכות נמוכה.

במידה והיא מזוייפת ובאיכות גבוהה - מה איכפת לך ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...