Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני נהגת צעירה .

יש ברשותי 2 אופציות .

יונדאי לנטרה 96

ואסקורט שמורה מאוד גם 96 .

מטופלת מאוד ....

מה אתם ממליצים מה היה יותר חסכוני עבורי ?

מה היה יותר כדאי?

ביטוח צריכת דלק . (שמעתי מאנשים שצריכת הדלק תהיה גבוהה בלנטרה ?)

תודה רבה

אורית.

פורסם

שלום, וברוכה הבאה לפורום!

בנסיבות רגילות, היינו ממליצים לבצע חיפוש, משום שב-7 שנות קיומו של הפורום הצטבר כאן הרבה מידע רלוונטי. כרגע האופציה הזאת מנוטרלת עקב בעיות בשרת, לכן כדאי ללכת ל-Google ולהכניס שם את הביטויים הבאים:

site:http://www.carsforum.co.il לנטרה

site:http://www.carsforum.co.il אסקורט

זה יתן לך הרבה מידע על שני הדגמים, משם תוכלי לקבל החלטה מושכלת יותר.

באופן אישי, אני הייתי הולך על הלנטרה, משום שפורדים משנות ה-90 לא תמיד מזדקנים בכבוד ונוטים ליותר תקלות. במקרה של האסקורט, זה יתבטא בעיקר במערכות החשמליות. הלנטרה של אותן שנים היא לא רעה, אבל בהחלט הייתי ממליץ להתמקד בדגם החדש שיצא בסוף 96 ונמשך עד שנות ה-2000. לחילופין, אם תיתקלי בהדזמנות טובה ללנטרה 1800 משנים מוקדמות יותר, גם זאת יכולה להיות אפשרות לא רעה.

בשני הדגמים, גיר ידני יסייע לאמינות גבוהה יותר וצריכת דלק עדיפה. בכל אופן, רצוי לחפש רכב עם היסטוריית טיפולים מפורטת כמה שיותר (לא בהכרח במוסך מורשה), זה גם יעזור לך לוודא שהקילומטרז' הצטבר באופן רצוף.

אם תספרי לנו קצת יותר על מה שאת מחפשת באוטו, יתכן ונוכל להמליץ על דגמים נוספים. שימי לב גם לשרשור הדביק בראש העמוד של פורום הייעוץ לגבי מה לבדוק לפני קניה וכו'.

בהצלחה. 8)

• תוכן חדש...