Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב לא בשבילי אלא בשביל ידידה הדרישות ברכב הם

1.בטיחותית

2.שמירת ערך (אני יודע שאף אחד לא נביא אבל בכל זאת אם יש מידע)

3.מנוע חזק ולא עצלן

4.נראת טוב

5.שהתחזוקה כמו טיפולים שוטפים לא יהיו יקרים

האופציות שעומדות בפנייה הם טיוטה יאריס המחודשת עם גיר רובוטי, סיאט איביזה, סקודה פאביה, סוזוקי סוויפט, מאזדה 2, יונדאי I20, אופל קורסה, שברולט אוויאו 5 ד'ל, פולקסווגן פולו החדשה מכל הרשימה המלצתי על סיאט איביזה או סקודה פאביה.

התקציב שהיא מוכנה להשקיע הוא עד 110,000 ש"ח עם חריגה קטנה ולא יותר מיזה תודה.

האם אני צדקתי?  

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

כדאי גם להוסיף את הפורד פיאסטה החדשה.

אם בטיחת חשובה אז תוציא את האביאו מהרשימה לא מתקרבת בכלל לכל האחרות ברשימה. בהמשך היום אנסה לדרג בשבילכם את הרכבים בסדר בטיחות יורדת.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

הפיאסטה אכן יפהפיה בטוחה וחדשה לחלוטין. אני הייתי הולך עליה. לחובתה מנוע עצל יותר.

גם ה207 היא אופציה מדליקה - לא יודע מה מחירה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

למה אין JAZZ ברשימה? יש עליה מבצעים מעולים היום, רכב חזק,חסכוני,אמין,ושומר על הערך.

(ועל הדרך החדשה גם נראת מצוין)

STI 2004

פורסם
למה אין JAZZ ברשימה? יש עליה מבצעים מעולים היום, רכב חזק,חסכוני,אמין,ושומר על הערך.

(ועל הדרך החדשה גם נראת מצוין)

ראית שיש מבצעים, האם ראית את המחיר לפני המבצעים לדגם אוטומטי (יותר נכון, רובוטי)?

נכון שמדובר ברכב מצויין, חיסכוני מאוד, בטיחותי, מרווחת מאוד (קרוב למשפחתי), אבל תג המחיר שלו גם כמו של רכב משפחתי (אולי אפילו יותר יקר מכמה משפחתיות).

ידיד טוב שלי די התלבט בין מאזדה 2 , פיאסטה ו 207.

בסוף נכנס לסוכנות סוזוקי, הוסיף כמה אלפים בודדים וקנה SX4 בצורת 5 דלתות (אני יודע, זה רכב שנחשב למשפחתי). לא גדול במימדים , חזק, מרווח, מאובזר ובטיחותי.

צפוייה שמירת ערך סבירה.

לגבי המראה החיצוני - כל אחד והטעם שלו.

לגבי סוזוקי SX4 יש גם ביקורת טרייה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=271312&highlight=SX4

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לדעתי שווה לחכות לפולו החדשה 1.2 TSI ,מה שכן לא ברור מתי בדיוק היא תגיע וכמה תעלה.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

תודה לעוזרים אבל שאלתי היא בוא ניקח כרגע לדוגמה את האיביזה שאני המלצתי עליה האם, היא טובה בכל הפרמטרים שהצבתי לכם כי בהתחלה היא נדלקה על היאריס, כי גם כיום היא נוסעת על יאריס אבל אני אמרתי לה שיש אלטרנטיבות אחרות ושלא תיקח את היאריס.

לגבי הגא'ז הוא לא בטווח מחיר שהיא מוכנה להשקיע מה גם שהגיר הוא רובוטי, והיא ממש לא רוצה לשמוע על רובוטי לגבי הפיאסטה היא תבצע נסיעת מבחן רק מה שמדאיג אותה מהמנוע הלא כול כך חזק שלו כי הנסיעה שלה תהיה +- חולון עד לקריית שדה התעופה וככה כנ"ל חזרה ועוד כמה סיבובים בעיר.

אני מודה למי שיכול לעזור ולתת עוד מידע על הרכבים שכתבתי.  

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

אתה זה אתה, היא זו היא. בסוף היא תתלבט בין מזדה 2 ו-I20 וכנראה תקח את הפז'ו. נשים קונות אוטו לפי פרמטרים אחרים.

מצרף לכם עוד אלטרנטיבה עכשווית ואחת מפעם

מיני פרארי.jpg

פרסומת פיאט 600.jpg

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

רגע רגע רגע, שכחת את הדבר הכי חשוב !

איזה גיר, ידני או אוטמטי ?

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

שני יהודים, שלוש דיעות...

אני הייתי בוחר את האיביזה בגרסת 3 דלתות עם הגג הנפתח - היא פשוט יפהפיה לטעמי, ויש לה את הגיר הטוב שבחבורה, עם איכות בניה שלא מביישת את הגרמניות.

אישה לעומת זאת מתקשרת טוב יותר דווקא חתוצרת הצרפתית בגלל הקווים הרכים והשימושיות הגבוהה. מבחינה זו 207, למרות שאינה החדשה שבחבורה, היא בחירה מעולה. היא גם מרגישה יותר "אוטו" מאשר המאזדה2 ואחותה הפיאסטה שנראות מעט "צעצועיות" (והמאזדה לא איכותית מבפנים, כמו-גם בעלת מושבים קשים ולא מעימים. הפיאסטה לא מוכרת לי).

לפותח השרשור - לנסיעה באיזור המרכז אין צורך במנוע 2000 סמ"ק עם 150 כ"ס. גם מנוע 1.4 עם 90 כ"ס ומעלה יניע את הרכב היטב, במידה והגיר מחולק כמו שצריך. אני משער שהיא לא עומדת בפני מבחנים לליגת הראלי העולמית, וגמישות המנוע חשובה יותר מאשר תאוצות בייחוד בפקקים של איזור המרכז...

מיקי

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
תודה לעוזרים אבל שאלתי היא בוא ניקח כרגע לדוגמה את האיביזה שאני המלצתי עליה האם, היא טובה בכל הפרמטרים שהצבתי לכם כי בהתחלה היא נדלקה על היאריס, כי גם כיום היא נוסעת על יאריס אבל אני אמרתי לה שיש אלטרנטיבות אחרות ושלא תיקח את היאריס.

לגבי הגא'ז הוא לא בטווח מחיר שהיא מוכנה להשקיע מה גם שהגיר הוא רובוטי, והיא ממש לא רוצה לשמוע על רובוטי

אז קודם כל, גם הגיר ביאריס הוא רובוטי (ולא אחד מוצלח במיוחד) ככה שאפשר באמת להוריד אותה מהפרק.

לדעתי, ההמלצה שלך לאיביזה/פאביה היא טובה ובתקציב המדובר אפשר לקבל את הגרסאות המאובזרות והחזקות (1.6).

גם הפיאסטה ראויה לפחות לנסיעת מבחן. זה שהיא קצת איטית עבור עיתונאי רכב חולי הגה לא בהכרח אומר דבר בסטנדרטים של נהגת מהשורה.

• תוכן חדש...