Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הרכב לא בשבילי אלא בשביל ידידה הדרישות ברכב הם

1.בטיחותית

2.שמירת ערך (אני יודע שאף אחד לא נביא אבל בכל זאת אם יש מידע)

3.מנוע חזק ולא עצלן

4.נראת טוב

5.שהתחזוקה כמו טיפולים שוטפים לא יהיו יקרים

אם הולכים לפי מה שרשמת, אז המאזדה לוקחת. עכשיו כולם יקפצו ויגידו שאני לא צודק, אבל מבחינת טיפולים היא זולה מאוד (ואמינה מאוד, אני עם 28K ק"מ וכמעט שנתיים עם הרכב, והייתי במוסך רק לטיפול 15K ולפני 2K להחלפת ברקסים - שכאן אני כבר אשם עם נסיעה אגרסיבית. רכב חדש, לא נשאר אדיש אליו :wink:), היא בטיחותית מאוד (אחת הבטוחות בקבוצה), שומרת על ערכה (מאזדה, לא? :-P), מנוע 1.5 ליטר לא עצלן בכלל (למרות שהתיבה אוטומטית 4 הילוכים, עדיין הרכב מרגיש זריז מאוד), נראת טוב - זה כבר עניין שם טעם.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

קודם כל תודה שוב לעוזרים.

לגבי היאריס כמו שכבר אמרתי הורדתי אותה מימנה ככה גם לגבי הגא'ז למרות שהיום היינו באולם התצוגה של הונדה והסוכן היה בהלם ששמע על איזה רכב אני מתעניין אחרי שהוא ראה את הרכב שאני נוהג עליו אבל הסברתי לו שזה לא בשבילי. בקיצור עלינו ישר לנסיעה ואני בכלל לא התלהבתי מהרכב הגיר, הוא רובוטי וממש לא יודע לחלק את העברות כמו שצריך אני הרגשתי שיש איזה דיליי בין העברות ההילוכים אחרי, היא נסעה על האוטו והגיע לאותה מסקנה כמו שאני אמרתי. לאחר מכן המשכנו לפולקסווגן לקבל פרטים על הפולו החדשה אין להם כרגע פרטים אבל רשמו אותנו מתי שיהיה פרטים הם יתקשרו. משם המשכנו לסיאט לקבל הצעת מחיר על איביזה 1.6 טיפטרוניק 5 דלתות בגרסת פלוס קיבלנו מחיר דיי טוב, על הכביש עם אגרת רישוי קודנית וצבע מטאלי יצא 115,000 ש"ח אחרי הנחה ביקשנו לצאת לנסיעת מבחן הסוכן, היה אדיב וישר יצאנו לנסיעה בהתחלה אני נהגתי ביקשתי מהסוכן לצאת לכביש גלילות לנסות את הרכב על כביש מהיר. והרכב הזה חזק כולה מנוע 1.6 אבל סוחב טוב העברות הילוכים עברו חלק המנוע משמיע רעש של התאמצות אבל הוא ממשיך בקצב טוב בחזרה לסוכנות התחלפנו, והיא נסעה על הרכב והיא ישר הרגישה בהבדל מההונדה רק לחצה על הדוושה הרגישה שהמנוע החליף הילוך ולא כמו בהונדה שכמו שציינתי היה סוג של דיליי, והיא יותר התחברה לעיצוב של האיביזה היא אמרה שהגא'ז נירא כמו מיניוואן אבל קטן.

השבוע אנחנו נמשיך להיות בעוד כמה סוכנויות וכמו כן גם נבצע נסיעות מבחן ולגבי הדרישה לסוג הגיר הוא אוטומט.  

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

• תוכן חדש...