Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי אתר אינטרנט שבאמצעותו אני מקבל מספר נכבד של הזמנות כל יום.

עם הזמן לומדים ומזהים הזמנות חשודות. היום קיבלתי 2 הזמנות כאלה. ההזמנה הראשונה לא נראתה לי חשודה כי הסכום היה נמוך והלקוח התקשר לחנות לברר עוד פרטים.

ההזמנה השנייה הגיעה כעבור חצי שעה על סכום יחסית גבוה ומספר רב של פריטים שאין קשר ביניהם. מדובר היה באותו בחור שביצע את ההזמנה הראשונה. בדקתי את פרטי המזמין וישר הבחנתי שלא ציין מספר בית. עוד מבט גילה ששם המזמין ושם בעל הכרטיס אשראי שונים. ביטלתי את ההזמנה מייד (לא ניסיתי אפילו לחייב) והתקשרתי למחלקת ביטחון של חברת ישראכרט על מנת שאלה יודיעו לבעל הכרטיס כי כרטיסו שוכפל/זוייף/נגנב. כאן התחיל הביזיון.

ביקשתי למסור להם את מספר הכרטיס ושהם יצרו קשר עם בעל הכרטיס ויודיעו לו שנעשה שימוש חריג בכרטיס. החוצפנים בישראכרט ביקשו ממני עמלה :shock:. הם טוענים שבגלל שאני בית עסק אני צריך לשלם להם עמלה על הבדיקה הזאת.

ניסיתי להסביר להם שאני מבחינתי ביטלתי את העסקה, שאני אישית לא צריך את המידע עם הכרטיס גנוב או לא, אותי זה לא מעניין, שלא יגידו לי את המידע הזה, רק שיוודאו עם בעל הכרטיס אם הוא מודע לפעולה שבוצעה עם הכרטיס או שלא. הם רוצים עמלה :shock:.

הסברתי להם שיש להם מחוייבות כלפי הלקוח וברגע שהם מודעים לזה שמתבצעת עבירה והם לא עושים כלום בנידון אז הם בעצם משתפים פעולה עם הגנב והם רוצים עמלה :shock:.

בסופו של דבר הם לא רוצים להודיע ללקוח שלהם שהכרטיס שלו נגנב. מבחינתם ז' אחד גדול ללקוח.

לא נדבר על זה שיש לי את הכתובת IP של מבצע ההזמנה ואת המספר טלפון, וככל הנראה גם את העיר והרחוב. זה לא מעניין אותם. את המשטרה אני אפילו לא מנסה כי מניסיון הם יפנו אותי למחלקת ביטחון של חברה האשראי, כן , אלה שרוצים עמלה :shock:.

אם זה לא היה כל כך מעצבן אז הייתי צוחק.

אסף.

חברה שלי עובדת בישראכרט, ואחרי שקראתי את מה שכתבת החלטתי לשאול אותה לפשר העניין ומה מדיניות החברה במקרים כאלה, אין לי מילים לתאר את ההרגשה המוזרה שקיבלתי כשהתבהר לי שהיא הייתה הנציגה שטיפלה בך.

קודם כל אני חייב לומר שזה לא מובן גם לי אבל מדיניות החברה קובעת שצריכה להלקח עמלה, יתרה מכך תוך כדי שיחה איתך היא שאלה את ההנהלה ונאמר לה שחייבת להגבות עמלה.

רק רציתי לציין את זה שמדובר באטימות של ארגון ולא של נציג טיפש.

פורסם
למזלי, אני מחובר לשירות חינמי מעולה בו על כל חיוב מעל סכום שאני קבעתי נשלחת אלי הודעת SMS לסלולרי.

איך מצטרפים לשירות הזה?

עריכה: ראיתי שאפשר באתר שלהם

פורסם

אין לי שום דבר אישי נגד נציגת השירות. היא בסך הכל ממלאת הוראות. ברור לי שאת ה 2.90 היא לא לוקחת לעצמה. אם היא נפגעה ממני אז אני מתנצל. הבעייה היא עם הארגון עצמו.

פניתי במייל ל YNET ולא חזרו אליי. לא ממש מכיר עיתונאים אחרים.

יש לי אתר למכירת אביזרים סלולריים, אביזרים למצלמות, לPS2 ו WII, גדג'טים ועוד כל מיני (אפשר בהכללה גסה להגיד מוצרי תקשורת ומולטימדיה). יש גם 2 חנויות אחת בת"א והשנייה ברחובות. אני לא חושב שאני יכול למסור כאן את הכתובת של האתר אז שלחתי לך בה"פ.

אסף

• תוכן חדש...