Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אתר אינטרנט שבאמצעותו אני מקבל מספר נכבד של הזמנות כל יום.

עם הזמן לומדים ומזהים הזמנות חשודות. היום קיבלתי 2 הזמנות כאלה. ההזמנה הראשונה לא נראתה לי חשודה כי הסכום היה נמוך והלקוח התקשר לחנות לברר עוד פרטים.

ההזמנה השנייה הגיעה כעבור חצי שעה על סכום יחסית גבוה ומספר רב של פריטים שאין קשר ביניהם. מדובר היה באותו בחור שביצע את ההזמנה הראשונה. בדקתי את פרטי המזמין וישר הבחנתי שלא ציין מספר בית. עוד מבט גילה ששם המזמין ושם בעל הכרטיס אשראי שונים. ביטלתי את ההזמנה מייד (לא ניסיתי אפילו לחייב) והתקשרתי למחלקת ביטחון של חברת ישראכרט על מנת שאלה יודיעו לבעל הכרטיס כי כרטיסו שוכפל/זוייף/נגנב. כאן התחיל הביזיון.

ביקשתי למסור להם את מספר הכרטיס ושהם יצרו קשר עם בעל הכרטיס ויודיעו לו שנעשה שימוש חריג בכרטיס. החוצפנים בישראכרט ביקשו ממני עמלה :shock:. הם טוענים שבגלל שאני בית עסק אני צריך לשלם להם עמלה על הבדיקה הזאת.

ניסיתי להסביר להם שאני מבחינתי ביטלתי את העסקה, שאני אישית לא צריך את המידע עם הכרטיס גנוב או לא, אותי זה לא מעניין, שלא יגידו לי את המידע הזה, רק שיוודאו עם בעל הכרטיס אם הוא מודע לפעולה שבוצעה עם הכרטיס או שלא. הם רוצים עמלה :shock:.

הסברתי להם שיש להם מחוייבות כלפי הלקוח וברגע שהם מודעים לזה שמתבצעת עבירה והם לא עושים כלום בנידון אז הם בעצם משתפים פעולה עם הגנב והם רוצים עמלה :shock:.

בסופו של דבר הם לא רוצים להודיע ללקוח שלהם שהכרטיס שלו נגנב. מבחינתם ז' אחד גדול ללקוח.

לא נדבר על זה שיש לי את הכתובת IP של מבצע ההזמנה ואת המספר טלפון, וככל הנראה גם את העיר והרחוב. זה לא מעניין אותם. את המשטרה אני אפילו לא מנסה כי מניסיון הם יפנו אותי למחלקת ביטחון של חברה האשראי, כן , אלה שרוצים עמלה :shock:.

אם זה לא היה כל כך מעצבן אז הייתי צוחק.

אסף.

פורסם

דבר ראשון אני מצפה ממך ללכת לעיתונות עם זה הפרט הזה, שלח את זה לYnet וכו'

דבר כזה לא יכול לקרות וזה ביזיון שהם בכלל מעיזים לבקש עמלה, הם מבחינתם שיגנבו מהכרטיס אם הלקוח יגלה אז יזכו אותו...

אם לא, אז לא.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

בתור מחזיק ישראברט אני מזדהה איתך.

השירות שלהם פשוט ביזיון!

תנסה לתפסו אותם במשך כל שעות הפעילות שלהם, גם במוקד בירורים בחו"ל וגם בירורים בארץ.

ותראה כמה זמן אתה מחכה על הקו (אני התייאשתי אחרי 25 דקות!).

ושלא נדבר שאתה רק 3-4 דקות "מסתובב" במרכזיה ,עובר תפריטים עם גבי תפריטים שומע המון פרסומות

שלא מעניינות ומקליד פרטים . וכל זה רק כדי להגיע להמתנה של נציג שירות.

יש אפילו פעמים שאתה אפילו לא יכול לחכות, רק להשאיר טלפון והם יחזירו טלפון למחרת!

אני כבר הודעתי לבנק שלי (פועלים) שברגע שיהיה לי משכורת קבוע אני עובר לבנק ממול (לאומי) רק בגלל ששם מקבלים ויזה.

ודרך אגב בדקתי עם הויזה של אימי כמה זמן לוקח לקבל נציג שירות שם, וההבדל הוא שמים וארץ.

פורסם

tar, אל תספר לאף אחד אבל היום אפשר לקבל ויזה/אמריקן אקספרס ואת כל הכרטיסים בעצם ללקוחות כל הבנקים:

נגיד - תפנה לכ.א.ל או ללאומי קארד ותזמין מהם ויזה.

פורסם
דבר ראשון אני מצפה ממך ללכת לעיתונות עם זה הפרט הזה, שלח את זה לYnet וכו'

לגמרי. אם הפרטים שמסרת מדוייקים, כלומר דיווחת על חשד לזיוף וישראכרט לא טיפלו בזה כי סרבת לשלם עמלה - יש פה אייטם מאוד גדול.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם
בתור מחזיק ישראברט אני מזדהה איתך.

השירות שלהם פשוט ביזיון!

תנסה לתפסו אותם במשך כל שעות הפעילות שלהם, גם במוקד בירורים בחו"ל וגם בירורים בארץ.

ותראה כמה זמן אתה מחכה על הקו (אני התייאשתי אחרי 25 דקות!).

ושלא נדבר שאתה רק 3-4 דקות "מסתובב" במרכזיה ,עובר תפריטים עם גבי תפריטים שומע המון פרסומות

שלא מעניינות ומקליד פרטים . וכל זה רק כדי להגיע להמתנה של נציג שירות.

יש אפילו פעמים שאתה אפילו לא יכול לחכות, רק להשאיר טלפון והם יחזירו טלפון למחרת!

אני כבר הודעתי לבנק שלי (פועלים) שברגע שיהיה לי משכורת קבוע אני עובר לבנק ממול (לאומי) רק בגלל ששם מקבלים ויזה.

ודרך אגב בדקתי עם הויזה של אימי כמה זמן לוקח לקבל נציג שירות שם, וההבדל הוא שמים וארץ.

1+

כאשר רציתי להוציא ישראכרט התקשרתי למוקד הזמנות (שלקח לי כמה ניסיונות להגיע אליו), הנחתי, בתמימותי, כי יענו לי מהר מאוד. אחרי הכל אני לא לקוח עדיין ורוצה להצטרף. אוי כמה שטעיתי 20 דקות על הקו, ואחרי זה כשאמרתי לבחורה שם איך הם הם מרשים לעצמם לייבש לקוח (עדיין לא) כ"כ הרבה זמן והאם זה הרושם שאני צריך לקבל על החברה? התשובה החכמה היחידה שלה הייתה "אז אתה רוצה להזמין או לא?".

כרגע יש לי ויזה, אבל הבנק הנפיק לי, אז אין לי ניסיון עם שירות הלקוחות שלהם.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
tar, אל תספר לאף אחד אבל היום אפשר לקבל ויזה/אמריקן אקספרס ואת כל הכרטיסים בעצם ללקוחות כל הבנקים:

נגיד - תפנה לכ.א.ל או ללאומי קארד ותזמין מהם ויזה.

אין הבדל בין ישראכרט לאמריקן אקספרס

פורסם

מה שאתם מתארים הם כרטיסים שנקראים חוץ בנקאיים.

אין בעיה היום ללקוחות בנק הבינלאומי להוציא ויזה של מולטי שלא עובדת עם הבנק, זה יורד בהוראת קבע בחשבון כמו לחברת חשמל לצורך העינין.

רק מחייב שהבנק יחתום לחברת האשראי על ההזמנה.

הבעיה תהיה להוציא כרטיס חוץ בנקאי של כ.א.ל שלא דרך הבינלאומי ללקוחות הבינלאומי.

לכל בנק יש את חברת האשראי (או שתיים) האהובות עליו ומהשאר אפשר פשוט לקבל כרטיס חוץ בנקאי.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
אין הבדל בין ישראכרט לאמריקן אקספרס

בתאוריה. יש לי ישראכארט סטודנט, אמריקן אקספרס ומאסטרקארד עסקי. לקבל שירות עבור האמריקן אקספרס או המאסטרקארד זה עניין של דקות בודדות ובמקרים שלי הם גם התאמצו בשבילי.

לגבי הישראכארט לא הייתי זקוק לשירות שלהם מעולם.

אגב - בקשר לפותח השרשור, שלח פקס ל-103FM עבור התוכנית של גבי גזית. ההפקה שם תשמח לעשות מהסיפור הזה מטעמים.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אני דווקא קיבלתי שירות מעולה מחברת ישראכרט לפני מספר ימים.

מעשה שהיה כך היה, חברת הביטוח "מגדל" בה היתה מבוטחת הקליאו בשנה האחרונה החליטה שהוא מחדשת לי את הביטוח המקיף לשנה נוספת, היא רק לא עשתה כמה דברים לפני זה:

1. לא הודיעו לי על החיוב הקרוב.

2. לא נכנסו איתי למו"מ דרך הסוכן על עלות המקיף לשנה.

3. לא שאלו אותי בכמה תשלומים.

4. והכי חשוב...לא שאלו האם אני בכלל מעוניין להמשיך איתם!!!

למזלי, אני מחובר לשירות חינמי מעולה בו על כל חיוב מעל סכום שאני קבעתי נשלחת אלי הודעת SMS לסלולרי. כך גיליתי שמגדל השתמשו בהו"ק הקודמת שלהם כדי לחייב אותי בביטוח מקיף לשנה נוספת. פניה לסוכן הביטוח הניבה מ"מגדל" פתרון די מכעיס...כל 20 לחודש הם מריצים חיובים וזיכויים ולכן את הזיכוי אני אקבל בעוד חודש וחצי.

חיש מהר התקשרתי לחברת ישראכט שענו תוך דקה וחצי, ביטלתי את החיוב הזה ואת כל החיובים העתידיים שחברת מגדל תחליט שבא לא לקחת לי מהכיס. הפתרון היה מהיר, קל ונוח עבורי.

חוויה קטנה ונעימה שלי מחברת ישראכרט.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

בקשר למגדל, ממה שזכור לי מותר להם לחדש לך את הביטוח עד 3 שנים מהיום הראשון שהתחלת אצלם ביטוח אלא אם אתה שולח מכתב רשום שאתה מסיים את ההתקשרות בניכם.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
בקשר למגדל, ממה שזכור לי מותר להם לחדש לך את הביטוח עד 3 שנים מהיום הראשון שהתחלת אצלם ביטוח אלא אם אתה שולח מכתב רשום שאתה מסיים את ההתקשרות בניכם.

זה שאולי מותר להם לעשות זאת בחסות הרגולטור זו שערוריה עוד יותר גדולה.

זה נוגד כל זכות בסיסית שלנו כצרכנים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

http://www.finance.gov.il/hon/pniot/pniot9.htm

1. חוק חוזה הביטוח, התשמ"א1981- (להלן: "החוק") אינו מכיר ב"חידוש אוטומטי" של חוזה הביטוח.

"(א) באין הסכם אחר מתחילה תקופת הביטוח עם כריתת החוזה והיא

מסתיימת בחצות הלילה שבסוף יומה האחרון.

(ב) הוסכם על תקופת הביטוח והציע המבוטח למבטח בכתב, לא

יאוחר מ30- ימים לפני תום התקופה, להאריך את הביטוח לתקופה שנקב

בהצעתו, רואים את המבטח כמסכים להארכה אם לא הודיע למבוטח בכתב,

תוך 15 ימים ממסירת ההצעה, על סירובו.

(ג) הותנה שבתום התקופה המוסכמת יוארך הביטוח מאליו - יוארך

הביטוח מדי פעם לתקופה שאורכה זהה לזה של תקופת הביטוח המוסכמת.

(ד) לא הוסכם על תקופת הביטוח, רשאי כל צד לבטלו בכל עת

בהודעה בכתב לצד השני; המבוטח זכאי להחזר דמי הביטוח ששילם בעד

התקופה שלאחר ביטול הביטוח."

:turn-l:
  • תוכן חדש...