Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרוייקט הדלק הגדול!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום...

כבר תקופה מסויימת אני חושב על זה וכבר יצא לי לספר בעל פה לכמה אנשים על הרעיון והנה אני מנסה לבדוק הענות בפורומים ואני אנסה להיות קצר ולעניין.

אני אתחיל מהסוף, מטרת הפרוייקט היא לדעת בודעות איפה יש דלק איכותי (לפחות נכון לזמן מסויים וזה גם אומר משהו) ואיפה לא.

כולנו נתקלנו בכתבות על תחנות שמוהלות דלק, אבל יש הרבה תחנות והבדיקות לא רלוונטיות לרובנו והכי חשוב, צויין רק איפה מוהלים ולא צויין איפה בסדר... וזה מה שמעניין אותי.

רובנו מאיזור המרכז ולכן אני מציע שנחשוב על 3-4 תחנות דלק מחברות שונות במיקומים מסויימים לאורך מרכז הארץ (צפוניים, דרומיים וירושלמים הרעיון כולל אתכם גם, אל דאגה-פרטים בהמשך), לאחר שיבחרו התחנות נקנה דלק בכל אחת ונממן בעצמנו בדיקת מעבדה, כך נוכל לדעת סוף סוף ובצורה האובייקטיבית ביותר איפה יש דלק איכותי ואיפה לא.

אני מאמין שהעלות לאדם תהיה בגובה של 2 מיכלים ואפילו פחות וזה שווה את השקט שנרוויח.

לגבי אזורים אחרים, מה שיקרה זה שצפוניים, דרומיים וירושלמים (וגם איזורים אחרים) יוכלו להתארגן גם ולהחליט נאמר רק על תחנה אחת או שתיים (בהתאם לתקציב שלהם) ולהתחלק בהוצאות.

אני רק צריך עזרה ברעיון לגבי שני דברים, אחד, מצד אחד הייתי רוצה לעשות פה רשימה של תחנות ושנחליט, או הכי נוח שיהיה סקר בפורום, אבל הייתי רוצה שזה יהיה חסוי (אפשר לעשות סקר ושרק המנהל יראה את התוצאות דרור?) שתחנה מסויימת לא תדע שאנחנו עומדים לבדוק אותה, דבר נוסף, צריך שרק אלה שיתחלקו בהוצאות ידעו את התוצאות... לא אכפת לי לסבסד מקרים חריגים, אבל צריך פה שיתוף פעולה כדי שזה לא יהיה יקר מידי וגם כדי שנוכל לבדוק מספר גדול יותר של תחנות אולי.

הרעיון אגב עלה לי בכלל שרציתי לקנות דלק מהתחנה שאני ממלא בה (סונול גלילות) ולממן בעצמי לבד את הבדיקה עבור הדלק 99 ששם, ואז חשבתי שזה יעניין עוד אנשים ולכן חשבתי לנסות להציע את הרעיון.

אז קודם כל אני רוצה לשמוע הערות והארות ובכלל רעיונות, תעזרו לי לשכלל את הרעיון וממש ליישם אותו, וגם אני רוצה לבדוק הענות, מי מוכן להשתתף במימון הבדיקות ???

ההצבעה על התחנות צריכה להיות מיוחדת, כל אחד יוכל להציע 2-3 תחנות שנוחות לו ובסוף כל אחד יוכל להצביע לרשימה של התחנות בסדר עדיפות יורד, בהתאם לכמות המשתתפים ועלות הבדיקות(אני אברר את זה וגם פה אני אשמח לעזרה ורעיונות) נחליט על כמה תחנות מראש הרשימה ללכת לבדוק, אגב את שלב זה אין צורך לעשות כרגע, אז לא להציע תחנות, זה רק בדיקת הענות והתייעצות לפיתוח הרעיון.

מי שמוכן להשתתף במימון שירשום , ובבקשה רק רציניים, אני לא רוצה לרדוף אחרי אנשים.

תודה,

ינון.

פורסם

אמנם להשתף באופן פעיל אני לא יכול כי אני כמעט ולא ממלא דלק במכונית (בשביל מה יש אבא...)

אבל אני בהחלט מוכן לתרום מהידע שלי בבניית אתרים כדי לבנות מע' פשוטה שתרכז את

כל התוצאות ותתן גישה רק למי שצריך.

אם אתה מעוניין, צור קשר.

שששששששששירוקו אדומה

פורסם

ראשית אם אתה עושה PASTE מהודעה שלך במקום אחר לפחות תשנה את הדברים שלא זהים למקום האחר.

מה העלות של בדיקה?

שים לב שאתה צריך לבדוק גם מה אנשים מתדלקים 99 או 95.

גיא

פורסם

ולשים לב , שרצוי שאנשים עם מכוניות "עדינות" ו"רגישות" לסוג הדלק ימלאו , הרי אני ממלא במיטב הדלק של פז בקורולע ובלאנטיס שהיו לנו ללא ציוץ , ולעומת זאת מכל אחד של פז בS16 מתחיל לעשות לי צילצולים , ככה שצריך לשים לב גם עם איזה אוטו ממלאים כי לפעמים זה לא ממש מדד.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מעבדה ? מי צריך בכלל ?!

המעבדה המדוייקת ביותר היא 205 GTI.

כשממלאים דלק לא נקי, מייד מרגישים בהבדל.

אני ממלא אך ורק בסונול גלילות.

במספר פעמים בודדות שלא מלאתי שם מייד הרגשתי הבדל.

תנו לי את הכסף שאתם אוספים לבדיקות המעבדה, אני כבר אשלח לכם חוות דעת מודפסת ... :lol:

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

יש תחנת דלק פז באיזור המרכז שמומלצת לתדלוק? 8)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

במידה וזה יהיה רציני, זה יכול להיות מעניין.

אבל אני חושב שזה קצת מורכב מדיי... כי כל רכב מגיב אחרת. אני מכיר רכבים בדיוק כמו שלי שמצלצלים עם דלק 95', אבל שלי לא. למה? אלוהים יודע.

אז לא בטוח שזה יספיק...

Back to the original - NC again.

פורסם
ראשית אם אתה עושה PASTE מהודעה שלך במקום אחר לפחות תשנה את הדברים שלא זהים למקום האחר.

מה העלות של בדיקה?

שים לב שאתה צריך לבדוק גם מה אנשים מתדלקים 99 או 95.

גיא

לא יכולתי להתחבר אתמול לאחר כתיבת ההודעה ועכשיו זה כבר לא נותן לי לערוך.... עשיתי כמה שינויים... פיספסתי בטעות אחרים.

עוד לא טרחתי ליצור קשר עם מעבדות לבירור עלות הבדיקה וכמובן שאמורה להיות התייחסות לדלק 95 או 98/99...

אבל לא הבנתם משהו, אני לא רוצה לבדוק במכונית, אני רוצה למלא דלק בבקבוק ואותו לשלוח למעבדה, בכל מקרה ההענות נמוכה מאוד וכנראה שזה לא ייצא לפועל.

לדעתי קשה מאוד להבדיל בין איכויות של דלקים כל עוד הם לא גרועים פחד, הרבה רכבים חדשים יכולים להתמודד גם עם דלק באיכות הרבה יותר נמוכה בלי צילצולים ובלי כלום, המחשב יודע לשנות את זמן ההצתה, התחשות לרוב מאוד מעורפלות ומעורבבות עם פסיכולוגיה ודעות קדומות, לכן רציתי לדעת אחת ולתמיד (טוב לא בדיוק לתמיד, אבל מי שייצא נקי בבדיקת פתע הוא בסדר מבחינתי) איפה יש דלק טוב ואיפה לא, אבל כאמור כנראה שזה לא יקרה.

תודה לכל העוזרים.

ינון.

פורסם

אין צורך להוציא כסף על הבדיקה קיים גוף שניקרא מינהל הדלק אתה יכול לברש מהם ליבדוק תחנה מסויימת והם מגיעים בתאום איתך לתחנה לוקים דגימה ובודקים והכל ללא תשלום זה התפקיד שלהם אתה יכול גם לידרוש את זה מאותו מנהל תחנה והוא חייב להזמין אותם לבדיקה אז לא צריך להיתארגן ולשלם צריך רק לדבר אים הגוף הנכון

בהצלחה

נ.ב ממליץ על תנת דלק מגשימים שם יש דלק דרגון אים תוסף הרכב מגיב הרבה יותר טוב וגם יחס דלק לקילומטר הישתפר

ביייי

MIKE 306

פורסם
יש תחנת דלק פז באיזור המרכז שמומלצת לתדלוק? 8)

הדלק שם לא רע יחסית לתחנות אחרות שבדקתי. 8)

מעונין לקנות סיויק או קורולה שנים 1996-1999:idea:

פורסם
שלום...

כבר תקופה מסויימת אני חושב על זה וכבר יצא לי לספר בעל פה לכמה אנשים על הרעיון והנה אני מנסה לבדוק הענות בפורומים ואני אנסה להיות קצר ולעניין.

אני אתחיל מהסוף, מטרת הפרוייקט היא לדעת בודעות איפה יש דלק איכותי (לפחות נכון לזמן מסויים וזה גם אומר משהו) ואיפה לא.

כולנו נתקלנו בכתבות על תחנות שמוהלות דלק, אבל יש הרבה תחנות והבדיקות לא רלוונטיות לרובנו והכי חשוב, צויין רק איפה מוהלים ולא צויין איפה בסדר... וזה מה שמעניין אותי.

רובנו מאיזור המרכז ולכן אני מציע שנחשוב על 3-4 תחנות דלק מחברות שונות במיקומים מסויימים לאורך מרכז הארץ (צפוניים, דרומיים וירושלמים הרעיון כולל אתכם גם, אל דאגה-פרטים בהמשך), לאחר שיבחרו התחנות נקנה דלק בכל אחת ונממן בעצמנו בדיקת מעבדה, כך נוכל לדעת סוף סוף ובצורה האובייקטיבית ביותר איפה יש דלק איכותי ואיפה לא.

אני מאמין שהעלות לאדם תהיה בגובה של 2 מיכלים ואפילו פחות וזה שווה את השקט שנרוויח.

לגבי אזורים אחרים, מה שיקרה זה שצפוניים, דרומיים וירושלמים (וגם איזורים אחרים) יוכלו להתארגן גם ולהחליט נאמר רק על תחנה אחת או שתיים (בהתאם לתקציב שלהם) ולהתחלק בהוצאות.

אני רק צריך עזרה ברעיון לגבי שני דברים, אחד, מצד אחד הייתי רוצה לעשות פה רשימה של תחנות ושנחליט, או הכי נוח שיהיה סקר בפורום, אבל הייתי רוצה שזה יהיה חסוי (אפשר לעשות סקר ושרק המנהל יראה את התוצאות דרור?) שתחנה מסויימת לא תדע שאנחנו עומדים לבדוק אותה, דבר נוסף, צריך שרק אלה שיתחלקו בהוצאות ידעו את התוצאות... לא אכפת לי לסבסד מקרים חריגים, אבל צריך פה שיתוף פעולה כדי שזה לא יהיה יקר מידי וגם כדי שנוכל לבדוק מספר גדול יותר של תחנות אולי.

הרעיון אגב עלה לי בכלל שרציתי לקנות דלק מהתחנה שאני ממלא בה (סונול גלילות) ולממן בעצמי לבד את הבדיקה עבור הדלק 99 ששם, ואז חשבתי שזה יעניין עוד אנשים ולכן חשבתי לנסות להציע את הרעיון.

אז קודם כל אני רוצה לשמוע הערות והארות ובכלל רעיונות, תעזרו לי לשכלל את הרעיון וממש ליישם אותו, וגם אני רוצה לבדוק הענות, מי מוכן להשתתף במימון הבדיקות ???

ההצבעה על התחנות צריכה להיות מיוחדת, כל אחד יוכל להציע 2-3 תחנות שנוחות לו ובסוף כל אחד יוכל להצביע לרשימה של התחנות בסדר עדיפות יורד, בהתאם לכמות המשתתפים ועלות הבדיקות(אני אברר את זה וגם פה אני אשמח לעזרה ורעיונות) נחליט על כמה תחנות מראש הרשימה ללכת לבדוק, אגב את שלב זה אין צורך לעשות כרגע, אז לא להציע תחנות, זה רק בדיקת הענות והתייעצות לפיתוח הרעיון.

מי שמוכן להשתתף במימון שירשום , ובבקשה רק רציניים, אני לא רוצה לרדוף אחרי אנשים.

תודה,

ינון.

שאלה : ומי אומר לך שאחרי שבוע הם לא יחליפו את ספק הדלק שלהם והבדיקה שלך במקרה כזה תהיה שווה פחות מהנייר עליו היא כתובה...

רון.

- ענה לי על זה ושכנעת אותי. הרי מה נראה לך? שתחנה שכותבים עליה שמוהלים שם מים בדלק תמשיך לעשות את זה? הרי כך הם יהיו חשופים לתביעות....-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
שאלה : ומי אומר לך שאחרי שבוע הם לא יחליפו את ספק הדלק שלהם והבדיקה שלך במקרה כזה תהיה שווה פחות מהנייר עליו היא כתובה...

רון.

- ענה לי על זה ושכנעת אותי. הרי מה נראה לך? שתחנה שכותבים עליה שמוהלים שם מים בדלק תמשיך לעשות את זה? הרי כך הם יהיו חשופים לתביעות....-

אתה צודק וכמו שראית ביקשתי עזרה בשיכלול הרעיון, זה אכן בעייתי, אבל נניח ונתפוס תחנה שמוהלת, אני למשל לא הייתי ממלא שם יותר, כי אם זה קרה פעם אחת זה יכול לקרות שוב, אם ייצא דלק נקי שזה טוב זה דווקא המקרה הבעייתי...

בכל מקרה הרעיון כנראה לא ייצא לפועל, הוא מורכב מידי וגם ההיענות נמוכה, העליתי אותו לפורמים כשהוא עוד לא מגובש סופית במטרה לחשוב על משהו ביחד.

ינון.

• תוכן חדש...