Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול עוכבתי על ידי שוטר בשביל בדיקה שגרתית.

כשהוא שחרר אותי הוא אמר לי שדיבורית על האוזן זה לא חוקי ושכדאי שאני אוריד אותה כי אני אקבל קנס ושזה לא חוקי.

פעם אחת ולתמיד, מה נסגר לגבי החוקיות של דיבורית על אוזן אחת?

אל תגידו לי לעשות חיפוש כי אני רואה יותר מדי מידע סותר בעניין פה בפורום.

מה אומרת התקנה האחרונה שהוציאו? חוקי או לא?

פורסם

לא חוקי.

איך יכול להיות שאתה רואה מידע סותר? אתה קורא דעות והתחכמויות של אנשים אבל החוק הוא אחד ויחיד.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני לאחרונה קניתי אוזניית BT מדגם BlueAnt Q1

זו אוזנייה עם ממשק תפעול קולי.

כשמישהו מתקשר אלי היא אומרת לי את המספר ושואלת "Answer or Ignore?"

אם אני אומר Answer - אני מקבל את השיחה, אם אני אומר Ignore - אני מסנן.

כלומר, אין צורך לגעת באוזנייה ואפילו אין צורך להסתכל על המכשיר כי היא מקריאה את המספר.

אני לא רואה מניעה חוקית לאוזנייה כזאת, ומעבר לכך - היא יותר בטוחה אפילו מדיבורית: אין צורך להסיט את המבט לצג של הדיבורית לראות מי מתקשר.

מצד שני, כשכל המספרים נשמרים אוטומטית, מי זוכר מספרים בעל פה? :roll:

פורסם

מתעלק על השרשור,

הפלאפון הישן שלי +הדיבורית הישנה לא תקינים.

יש לי פלאפון נוסף,עם תופסן, מגיע עם אוזניה ולאחר שני צלצולים יש מענה אוטומטי ללא נגיעה בטלפון,האם זו עדיין נחשבת לעבירה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הנה תמלול של השיחה שלי עם השוטר

אני: ערב טוב

שוטר: רשיונות בבקשה

(מוסר לו את הרשיונות שכבר מוכנים על הכיסא לידי כי הוא הביקורת השלישית ברצף)

שוטר: מוכן, אה?

אני: כן (עם חיוך של ילד טוב)

שוטר: לילה טוב

אני: משמרת נעימה!

שוטר: אגב, כדאי שתיזהר עם הדיבורית, שלא תקבל דו"ח משוטר אחר. זה לא חוקי. סע בזהירות.

• תוכן חדש...