Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פיאט פונטו HGT שנתון 2001, הקילומטראז' עומד כיום על 85 אלף קילומטר.

כחודשיים לאחר רכישת האוטו החל להיעלם שמן באופן מסתורי, כאשר לא היו נזילות והאוטו לא "עישן" מהאגזוז.

לאחר מכן החלו בעיות תיקתוקים מכיוון המנוע, נבדק במוסך ושם נאמר שזה לא נשמע כמו הווריאטור אלה יותר כמו המרימים.

הבעיה סודרה והמשכתי לנסוע, שלשום אני נוסע על מהירות סבירה ופתאום אני רואה את המחוג של השעון חום מזנק למעלה והאוטו בקושי מושך.

ישר עצרתי את האוטו בצד נתתי למנוע להתקרר, אני פותח את המכסה מנוע ומגלה שהמיכל של המים ריק לגמרי למרות שהוא היה מלא לגמרי יום לפני.

ישר הבנתי מה שהלך פה זה האטם ראש מנוע, מילאתי מים ונסעתי בזהירות לבית שהיה למזלי קרוב.

כרגע אני מסתכל על כל הבעיות ואני רואה איך הם מתחברות אחד לשני, ואיך ששיפוץ ראש מנוע יפתור את כולם.

אני רוצה להביא את המנוע למצב טוב שבו אני יוכל להמשיך ולהחזיק את הרכב במשך כשנה - שנתיים.

כרגע אני במצב שנדחקתי לפינה, אני לא יכול למכור את האוטו במצב הזה, ומצד שני אני לא יכול לנסוע בו כרגע.

אני נהג צעיר לא בעל אמצעים רבים, ולכן אשמח אם תענו לי על השאלות:

1.אני הולך לשים את הרכב במוסך שאני סומך עליו בעיניים עצומות, עם זאת אני מעוניין לדעת מה הטווח מחירים לשיפוץ ראש מנוע של פונטו HGT?

2.כמה יעלה ראש מנוע חדש לפונטו HGT?

ולסיום אם יש למישהו המלצות למקומות שבהם אפשר להשיג את העבודה האיכותית ביותר במחיר הנמוך ביותר אני אשמח להמלצות.

יום טוב

ליום יום: Mercedes CLS-500 AMG - לסוף שבוע: Ferrari 599XX ולמכולת: BMW M3

:lol: אשליות

פורסם

מנוע ה HGT והטיפול בראש המנוע מחייבים הכרות עמוקה, ידע וכלים יעודיים, כנועלי גלי זיזים וכו'.

אתה כבר יודע ומכיר שהמומלץ הנו "מוסך התלתן" שבפ"ת.

עדיין יתכן שיש רק נזילת מיים/נוזל קרור ולא תקלת ראש מנוע וכמובן שצריך לבדוק לפני הכל.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

רפי השמן נעלם מידי שבוע בכמויות ואין סימנים של נזילות (המדיד יכול לרדת לגמרי בשבוע).

המים שלשום היו מלאים לגמרי ואתמול פתאום כל המים ירדו בבום.

ליום יום: Mercedes CLS-500 AMG - לסוף שבוע: Ferrari 599XX ולמכולת: BMW M3

:lol: אשליות

פורסם

לדעתי,במצב העניינים הנוכחי שיפוץ ראש בלבד עלול שלא להספיק כיוון שיתכן שהמנוע אוכל שמן דרך טבעות בוכנה שחוקות (רינגים) ואז תזדקק למינימום חצי אוברול ואולי בכלל כדאי להתקין במחיר,שתשלם על התיקון מנוע אחר מייבוא /פירוק מקומי.

גרור את הרכב למוסך,ובקש שיאבחנו את הרכב,לאחר מכן חזור ועדכן בממצאים.

אבחון אמור לכלול: בדיקת לחץ מע' הקירור לאיתור איבוד נוזל קירור +בדיקת קומפרסיה למנוע +הפוכה כדי לבדוק חשד לבעיה בטבעות הבוכנה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...