Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה יש לי סובארו ג'סטי צבע בורדו! שנת 93.

אבא לא שמר על האוטו וכל האוטו ניראה זוועה,כאילו שייפו אותו עם נייר זכוכית.

לצבוע את האוטו אין ממש טעם ורוצים על הצבע 8 אלף כשהאוטו שווה 4 בלחץ.

אז חשבתי מה אפשר לעשות ועלה לי הקטע של הפוליש והווקס

אז נכנסתי לפורום והתחלתי לקרוא את האשכול הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=118350

הצבע שלנו הוא מטאלי אז אני צריך לעשות פוליש עדיין.

אז מה שאני צריך לעשות הוא לקנות שמפו לאוטו לשטוף את האוטו עם שמפו לקרצף אותו ואז עם הפוליש לעבור בחיתיכות קטנות וגם לקצף אותו ואז לשתוף ולמרוח את הווקס כשהאוטו רטוב(אחרי שהשטיפה של הפוליש) או ליבש אחרי השטיפה של הפוליש ואז לשיים וקס?

ואחרי שאני מורח את הווקס בתנועות מעגליות ועובר עם המטלית היבשה אני אמור לשטוף את האוטו או להשאיר אותו ככה?

ואין לי מכונה בבית אני יעשה את זה עם דלי וסמרטוטים,התוצאה עדיין תהיה שווה או עדיף לוותר?

ואני מדבר איתכם על צבע בורדו שניראה(ברוב המקומות) כאילו שייפו אותו,כשאני רואה את כל האנשים שמעלים תמונות לאחר הפוליש ווקס אני לא יכול לדמיין את האוטו ככה.

אני אשמח אם תעזרו לי אני רוצה היום לשטוף את האוטו.

פורסם

אני מתאר לעצמי את המצב שרכב שלך נימצא בו. לפי דעתי כל הלק ירדה ממנו. במקרה כזה, ניראה שלא ממש נישאר למה לעשות פוליש.

ממליץ להעלות תמונה שנוכל להעריך על מה מדובר לפחות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...