Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש חוות דעת למאזדה 6 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ישהו יכול לתת חוות דעת מקצועית על מאזדה 6 שנת 2006?אם אפשר להתייחס לגיר האוטומטי ולאורך חיים שלו

וכמו כן ל"מחלות" שיש לרכב הזה ורמת האמינות שלו ,טיפולים,התנהגות כביש וכו

אני מחפש רכב כזה אבל לפני שאני הולך עליו אני הייתי רוצה לדעת קצת יותר עליו אם הוא טוב כמו שהוא ניראה או שזה רק החיצוניות שלו..

תודה לכם..

פורסם

מבחינת אמינות מאזדה 6, הוא רכב ללא בעיות מיוחדות - תלוי במצבו הספציפי של הרכב הנקנה -

אם מטופל לפי ההוראות , ומצב התחזוקה הכללי , תאונות וכו'

בד"כ - רכבים אלו נמצאים הרבה בליסינג - יש לבדוק את הבעלות ( לא להתרגש - יש הרבה גם מליסינג במצב טוב-מאוד )

מבחינת מנוע - אמין ביותר - ממסרה אוטומטית כנ"ל , והרכב מאובזר היטב .

ב 2006 בוצע שידרוג לממסרה והיא הגיעה גם חמישה הילוכים - עדיף , - גם הממסרה הקודמת מוצלחת ואמינה .

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3156799,00.html

הרכב נעים לנהיגה - אבל קצת מכוייל לכיוון הנוקשה :idea: ומנגד נותן כייף .

לדעתי כדאי לנסוע נסיעת בדיקה כדי להרגיש את הרכב - אני וחברי די אוהבים את הביצועים וההרגשה :wink: ולא נתקלנו בבעיות מיוחדות .

( לדעתי - חובה לקחת את הרכב לבדיקה כללית במכון בדיקה לפני קניה , וכן למוסך יבואן ולבצע בדיקה למערכות הרכב )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

מאזדה 6 הוא רכב טוב מאוד,ומגלה אמינות טובה מאוד עם השנים.

ביצועי מנוע גיר יחסית טובים.147 כ"ס משודכת לתיבה בת 5 הילוכים,עושה רק טוב.

התנהגות כביש טובה למדי,קצת נוקשה אבל לא ברמות גבוהות,מאוד מרווחות מאחור.

אחלה בחירה.

• תוכן חדש...