Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע יש לי איביזה שנת 2002 אני על טורבו מקורי .

גודשת 1 באר עם סופר ציפ.

אני רוצה להחליף לציפ אחר בשביל לגדוש 1.5 בערך .

אמרו לי אבסולוט יתאים .

עכשיו עד כמה אני ירגיש שינוי ?

האם יהיה הבדל משמעותי ?

אמרו לי סביבות ה2000 שקל . שווה את הכסף ?

תודה מראש לעוזרים .

פורסם

אני חושב שכן.

יש הרבה הבדל בין באר לבאר וחצי.

שווה בדיקה,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

שוב ,כמו שנאמר:1.5 זה פיק,אחרי זה ירד ל1.3 בגירסה החדשה של אפסולוט.

K03 יחזיק גדישה כזו אבל זה הגבול המקסימלי שלו,ובלי אינטרקולר נורמאלי אתה די תבשל אותו ותקצר את חייו באופן משמעותי.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

בין 1 באר ל1.3 באר יש בהחלט הבדל של עוד 4.3 PSI בערך וזה משמעותי בגדישה.

שוב רצוי להחליף לאינטרקולר גדול יותר[לא חייב אבל יש הבדל משמעותי גם בביצועים וגם לחיי הטורבו].

ומומלץ מאד על הדרך לשדרג לאינלט סיליקון האינלט המקורי בחלק המחובר לטורבו הוא בצורת פיה של פן +האינלט המקורי עשוי גומי לא ממש קשיח מה שבגדישות גבוהות ולא מקוריות גורם לאינלט להתכווץ וליצור "צוואר בקבוק".

עם אינלט סיליקון 5 שכבות איכותי הדבר לא יקרה ביגלל קשיחותו ובגלל צורתו הגדולה יותר ניפחית והקוים הגאומטרים נטולי הזויות החדות.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...