Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אוטו סוזוקי בלנו מודל 96 יד רביעית שאני מוכר עקב כך שאני רוצה לעבור לקטנוע, לפני שבועיים פרסמתי אותו באינטרנט, אנשים מתקשרים אבל לא מגיעים לראות את האוטו, אנשים רוצים שאני יתחייב להם שאין פגיעה בשאסי ואני לא ממש יודע להתמודד עם זה, את האוטו קניתי לפני שנה מקרוב משפחה של חבר ללא טסט, אין לי ממש מושג אם האוטו עבר תאונה קטלנית, אני רק יכול להגיד שמשום מה ב 9 מיליון לא רוצים לבטח אותו, קרוב משפחה של חבר שלי אמר גם לו וגם לי שהאוטו נקי מפגיעות חזקות, הייתה רק פגיעה קטנה מאחורה ואחת מקדימה.

כך האוטו נראה מבחוץ

http://img196.imageshack.us/gal.php?g=img44542.jpg

בכל מקרה, בעוד שבוע אני מתחיל עבודה בהייטק שהשעות בה יהיו מרובות ואני מעוניין להיפטר מהאוטו הרבה לפני זה כי אחרי זה אני יודע שזה יהיה בעייתי, מוסכניקים מציעים לי על האוטו 9000 אבל אני לא מוכן למכור בפחות מ 14,000, המחיר מחירון שלו הוא 16,500 , האם אתם מכירים דרך מהירה להיפטר מהאוטו בסביבות המחיר שהצעתי?

פירסמתי כבר ב 10 לוחות באינטרנט.

תודה.

פורסם

אין קסמים ונוסחאות למכירת רכב במהירות הבזק.

אדרבא בגלל שאתה לחוץ למכור,כל קונה פוטנציאלי "יריח" אותך מרחוק ויוריד לך במחיר גם לפני שהוא נגע\ראה את הרכב.

למכור במחיר שחיטה למוסך\מגרש נראה כמו האופציה היחידה לדעתי אם אתה ממהר להפטר ממנו.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מה שמפיל אותי בטלפון בדרך כלל זאת השאלה אם האוטו עבר תאונה, בגלל שקניתי אותו בלי טסט, אני לא ממש יודע מה לענות למרות שהאוטו שנה נסע מצויין וממש לא היה לי טענות חוץ מפעם אחת שהשקעתי ברצועות 1500 שקל והחלפתי מצבר ב 400 שקל, איך אני יכול ליצור עם הלקוח אמינות בקטע הזה שיבוא לפחות לראות את האוטו?

פורסם

למכור רכב מהר - אפשר. אבל זה פונקצייה של מחיר. מצד אחד אתה לא מוכן לרדת יותר מידי במחיר ומצד שני אתה רוצה למכור מהר. דברים האלה לא תמיד באים יחד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כשיתקשר אליך קונה פוטנציאלי, תוכל לומר לגבי מה שאתה יודע:

1. בתקופתך לא היו לרכב תאונות.

2. אין לך מידע מדוייק מה היה לגבי הרכב בעבר, אולם ממה שנאמר לך מבעליו הקודמים, מדובר במכות קטנות.

3. אתה מוכן שיקחו את הרכב לבדיקה, אם יתגלה שמדובר בשאסי - לשלם את ערך הבדיקה.

ד"א - אין צורך לדווח שקנית את הרכב ללא טסט. מה שחשוב זה שלרכב כרגע יש טסט.

(בטסט לא מחפשים תאונות, כך שגם רכב שעבר תאונה קשה והורכב כראוי משני חלקים יכול לעבור טסט).

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

חברות היבטוח מסרבות לבטח רכב כאשר הן יודעות משהו שאתה לא.

אתה מוכר פה רכב שאין לך מושג מה מצבו כך שלמעשה זה אפילו חתול בשק בשבילך בתור מוכר.

בדיקה לפני קנייה של הרכב הייתה בטח מגלה את מצבו האמיתי של הרכב.

כך שגם אם אתה לחוץ למכור ולא יודע את מצבו הייתי ממליץ לך לרדת במחיר

פורסם

ומה קורה אחרי שמגלים פגיעה בשאסי?

עד כמה המחיר של האוטו יכול לרדת?

האם זה הגיוני שיש פגיעה בשאסי והאוטו שנה נסע פיקס?

פורסם

לפי מה שנראה - הרכב שלך עבר תאונה. יש בלוחית רישוי האחורית פרסומת שנראית כמו משהו של מגרש מכוניות או משהו כזה, הרכב נמכר ללא טסט, על ידי מכר וצויין שהייתה פגיעה מאחור ומקדימה.

מכור למוסכניק ב 9000 ש"ח ותגיד תודה שלא היית צריך לרמות ולהסתבך עם משהו אחר...

פורסם

לאון,

יש חברות ביטוח (במיוחד בישירים) שלא מבטחות את כל הדגמים.

בזמנו בדקתי לגבי רכב שלי, יד ראשונה ללא תאונות, ואת הדגם שלי לא רצו לבטח, למרות שהוא דגם סטנדרטי לחלוטין.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

הפרסומת מאחורה זה של מקום שהחלפתי גלגלים והדביקו לי את הפרסומת שלהם, פגיעה מאחורה ומקדימה יכולה להיות פגיעה קלה ולא בהכרח קשה, מאיפה ההבחנה המהירה הזאת?

יש לך כוחות על טבעיים לעשות בדיקה דרך תמונות?

פורסם
ומה קורה אחרי שמגלים פגיעה בשאסי?

עד כמה המחיר של האוטו יכול לרדת?

האם זה הגיוני שיש פגיעה בשאסי והאוטו שנה נסע פיקס?

רכב עם פגיעה בשאסי שתוקן כהלכה יכול לנסוע ללא כל בעיה.

הפחתת המחיר היא ענין שנתון למו"מ בין קונה למוכר.

בזמנו קניתי רכב בן פחות מ-4, שמור ויפה (לפחות למראית עין) ללא בדיקה. מהרגע שקניתי מישהו ניג'ס לי כל הזמן שאמכור לו את הרכב, אחרי בערך שנה הסכמתי. הלכנו לבדיקה, הרכב היה במצב טוב מכל הבחינות למעט דבר אחד - היה לו קרע קטן (בערך 10 ס"מ) בקורה תחתונה (קרע שנראה לעין ולא תוקן). יכול להיות שכך קניתי את הרכב, יכול להיות שזה קרה אצלי.

הקונה ביקש שאפחית ממחיר הרכב לאור הקרע, אולם בהתחשב במצב הכללי של הרכב סירבתי ובסופו של דבר קבלתי את המחיר שביקשתי.

.

פורסם

קצת חישובים,רכבים בשנים האלה קשה מאד להיפטר,נניח והיה לך רכב ממש שמור היית מקבל בסביבות 14,000 שקל,

לפי דעתי תנסה לסחוט מהמוסכניק עוד אלפייה, ותעיף את הרכב,

אם חברת הביוח לא מוכנה לבטח את הרכב אז הרכב הזה היה מעורב בתאונה קשה מאד מאד בעבר וכנראה שבעברו הוכרז ככמעין סוג של טוטלוס(לא זוכר את המונח המקצועי) ואז נמכר ע"י חברת הביטוח לגוף אחר והרכב הזה שוקם,

פורסם
כשיתקשר אליך קונה פוטנציאלי, תוכל לומר לגבי מה שאתה יודע:

1. בתקופתך לא היו לרכב תאונות.

2. אין לך מידע מדוייק מה היה לגבי הרכב בעבר, אולם ממה שנאמר לך מבעליו הקודמים, מדובר במכות קטנות.

3. אתה מוכן שיקחו את הרכב לבדיקה, אם יתגלה שמדובר בשאסי - לשלם את ערך הבדיקה.

ד"א - אין צורך לדווח שקנית את הרכב ללא טסט. מה שחשוב זה שלרכב כרגע יש טסט.

(בטסט לא מחפשים תאונות, כך שגם רכב שעבר תאונה קשה והורכב כראוי משני חלקים יכול לעבור טסט).

.

+1

אחרי ובמידה ויתגלה שמדובר במכת שלדה, תמכור למגרש/מוסך, כי תוך שבוע לא תצליח להפטר ממנו

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
קצת חישובים,רכבים בשנים האלה קשה מאד להיפטר,נניח והיה לך רכב ממש שמור היית מקבל בסביבות 14,000 שקל,

לפי דעתי תנסה לסחוט מהמוסכניק עוד אלפייה, ותעיף את הרכב,

אם חברת הביוח לא מוכנה לבטח את הרכב אז הרכב הזה היה מעורב בתאונה קשה מאד מאד בעבר וכנראה שבעברו הוכרז ככמעין סוג של טוטלוס(לא זוכר את המונח המקצועי) ואז נמכר ע"י חברת הביטוח לגוף אחר והרכב הזה שוקם,

יכול להיות שאתה צודק ויכול להיות שלא, אני שמעתי סיפורים של אנשים שחברת הביטוח לא רצתה לבטח להם את האוטו ואחרי זה נסעו שנים ככה על הכביש.

פורסם

לפי איך שאתה מתאר את זה, אם מוסכניק או כל מישהו אחר יסכים לתת לך 9K על הרכב תגיד יפה תודה, קח את הכסף ולך איתו לדואר להעברת בעלות.

אלא אם זה רכב שמור/מלוקק באופן יוצא דופן/בעל תוספות מיוחדות או כל סיבה מוצדקת אחרת, אין שום סיבה לדרוש מחיר שקרוב למחירון, יש המון רכבים באיזור הגיל הזה שבעליהם מתים להפטר מהם ובפועל הם נסחרים במחירים שלא קשורים בכלל למחירון.

הרכב כבר בן 14, מי שיקנה רכב כזה לוקח בחשבון שכל יום עלול ליפול עליו תיקון שלא יוכל לממן ולהשבית את הרכב. בקיצור אני ממליץ לך, אם אתה רוצה להפטר ממנו מהר תן לראשון שמוכן לסגור עסקה ולשלם סכום הגיוני (9K זה יפה מאוד לדעתי).

הגישה של "לא מוכן לרדת מ..." תשאיר אותך עם הרכב הרבה זמן. מתי שהוא כנראה תישבר ובמילא תמכור אותו בהרבה פחות מזה, חבל רק על הזמן שתבזבז עד אז.

• תוכן חדש...