Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הפרסומת מאחורה זה של מקום שהחלפתי גלגלים והדביקו לי את הפרסומת שלהם, פגיעה מאחורה ומקדימה יכולה להיות פגיעה קלה ולא בהכרח קשה, מאיפה ההבחנה המהירה הזאת?

יש לך כוחות על טבעיים לעשות בדיקה דרך תמונות?

אין לי כוחות על טבעיים אבל היגיון בריא לא חסר.

אתה טוען שהיתה מכה מקדימה ומאחורה, הרכב היה ללא טסט וקנית אותו ללא בדיקה. אלו סימנים מאוד מאוד מחשידים, שלושתם. אני מוכן אפילו להמר שיש לרכב לפחות קצה שילדה. זה אולי לא בעיה בטיחותית, אבל מבחינת קניה מכירה זה משפיע על הצרכן הישראלי.

אם היה לך זמן הייתי אומר לך לנסות למכור, שאיזה קונה ייקח לבדיקה ואז אולי תדע יותר. אם אין לך זמן - מכור בזול ותחסוך לעצמך זמן. בסוף יש סיכוי סביר שגם המחירון יירד, גם תקבל הרבה פחות ממה שאתה רוצה וגם תצטרך להוציא הוצאות נוספות (טסט וביטוח)

פורסם

במקום לנחש,תשקיע 100-150 ש"ח,גש לפחח ובקש שיבדוק את השילדה,הוא כבר ידע להגיד לך אם יש פגיעה רצינית או לא.

ד"א- יכול להיות,שחברת הביטוח סירבה לבטח את הרכב בביטוח מקיף-זה סביר שלא עושים ביטוח מקיף לרכב שערכו קטן מ-20,000 רוב החברות אכן לא מסכימות לכך.

אם לא תראה,שאתה לחוץ במכירה תוכל לקבל 12-13 אלף אם הרכב במצב סביר וללא עבר של תאונה רצינית.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

פשוט מאוד,קח את הרכב למכון בדיקה בעצמך לבד-

1.הרכב בלי פגיעה רצינית,תעביר אותו טסט ותוכל למכור אותו גם בכמעט מחירון יחסית בקלות.

2.האוטו נפגע תמכור ב8K לאיזה מוסכניק ותיפטר מהרכב.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

מסכים עם רוברטו קולאוטי חלוצה של בורוסיה מנשדגלדבך,

קח את הרכב לפחח שיעיף מבט ויתן לך חוות דעת על הרכב, רצוי מישהו שאמינותו מוכחת.

הרכב באופן כללי נראה לא רע בכלל יחסית לגילו, בדרך כלל בלנואים בגיל הזה עם צבע שרוף מכל הכיוונים.

אם הרכב ללא פגיעות שילדה, להערכתי תוכל לקבל קרוב למחירון.

פורסם

אל תתפוס אותי במילה,אבל מהתמונות שהעלת נראה ש:

1.הרכב עבר מכה בחלקו האחורי שמאלי (שים לב שפנס אחורי שמאלי הוחלף והימני נראה דהוי),מה גם שתא המטען נראה שלא יושב פיקס בחלקו הימני.

2.בצד ימין של הרכב מעבר למכה של הדלת האחורית נראה שכנף אחורית עברה צביעה,הצבע שלה חדש ומבריק יותר בהשוואה לצבע של הדלת האחורית שנראית עם צבע דהוי.

3.כנף קדמית ימנית נראית שעברה צביעה גם היא,יש הבדלי צבע בינה לבין הדלת הקדמית.

ההימור שלי שהצבע בדלתות מצד ימין מקורי או שעבר צביעה לפני תקופה ארוכה,הצבע בכנפיים (קדמי ואחורי) חדש יותר.

המליצו לך פה המלצה מאוד טובה שיכולה להיות שווה לך לא מעט כסף,כנס לפחח,תבקש ממנו לבדוק מכות קודמות של הרכב בדגש על השילדה.

פחח מקצועי יתן לך תשובות מהימנות תוך בדיוק 3 דקות,לרוב אפילו לא יבקש על זה כסף,מקסימום תן לו 100 שקל בשביל ההרגשה הטובה והעזרה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני מניח שאם קנית את הרכב ללא טסט וללא בדיקה, קנית אותו במחיר הנמוך מהמחירון (שאם לא כך, למה לעשות את זה ?).

קנית בזול, תמכור בזול.

לא אומר לך כמה להוריד, אבל כשההיצע בשוק הוא כזה שמאפשר להנשים לקנות מכוניות עם רקורד קצת יותר ברור משלך, ברור שיעדיפו לחסוך לעצמם את הזמן.

"ועל זה נאמר - לא ניתן לתפוס את המקל בשני קצותיו", "לא ניתן לרקוד על שתי חתונות", "לא ניתן לאכול את העוגה ולהשאירה שלמה" וכן הלאה ...

דני G.

פורסם
חברות היבטוח מסרבות לבטח רכב כאשר הן יודעות משהו שאתה לא.

אתה מוכר פה רכב שאין לך מושג מה מצבו כך שלמעשה זה אפילו חתול בשק בשבילך בתור מוכר.

בדיקה לפני קנייה של הרכב הייתה בטח מגלה את מצבו האמיתי של הרכב.

כך שגם אם אתה לחוץ למכור ולא יודע את מצבו הייתי ממליץ לך לרדת במחיר

הם לא מוכנות לבטח את הרכב כי השנתון נמוך אין קשר למצב הרכב, בשנתונים גבוהים יש להם סיבות אחרות.

• תוכן חדש...