Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם אני עומד לפני רכישה של מגבר קראנץ' gp1500d מסדרת ה-ground power

רציתי לשמוע חוות דעת עליו האם הוא באמת עומד בהצהרות?

הבנתי שהוא קלאס די-לטוב או לרע?

איך הוא מבחינת איכות?

ביצעתי חיפוש לפני כתיבת ההודעה אני תמיד חוקר את האתר לפני פרסום של נושא מסוים אבל פרטים על המגבר הספציפי הזה לא מצאתי לכן אשמח לדעת את דעת המקצועיים פה.

הוצע לי המגבר הנ''ל חדש מניילון מחנות 1000 ש''ח זה מבצע שתקף לשבוע בלבד יש לי רק שבוע להחליט האם ללכת עליו או על מגבר אחר טוב יותר מימנו בתחום ה-1000 ש''ח.

אשמח לקבל כל תגובה לטוב ולרע תודה רבה לכם.

פורסם

קראנצ' היא חברת בת של הייפוניקס בסדרות ישנות היו להם בעיות אמינות

אבל על הסדרות החדשות לא שמעתי בעיות כאילו המגבר הנ"ל הוא מסידרת ה-GP החדשה יחסית משנת 2007

הנתונים שלהם הם בדרך כלל אוברייטד

אבל מדובר עדיין במגבר חזק שנותן תמורה טובה למחיר ,לא מדובר במגבר SQ אלא על מגבר SPL

המגבר הנ"ל מוצהר :

375RMS ב-4 אום

750RMS ב-2 אום

והוא יכול לעבוד גם ב-1 אום בעוצמה מקסימאלית של 1500 וואט

תלוי כמובן איזה סאב הוא צריך להגביר ,אם לא מדובר בסאב שהוא מפלצת SPL אז רוב הסיכויים שהוא יגביר אותו בלי בעיות

ב-1000 שח אין אופציות חדשות חזקות יותר ובטוח שלא יורדות ל-1 אום

ביקורות על המגבר אתה יכול לקרוא כאן : {והם דיי חיוביות}.

http://www.sonicelectronix.com/item_9525_Crunch+GP1500D.html

פורסם

אוקיי אז אני ילך עליו

עכשיו להתאים לו סאב אני בהתלבטות אני חשבתי על p3 של רוקפורד

האם הוא מתאים למגבר או חלש מידי?

לחבר על 4 אום או 2 אום האם הוא יעמור בהגבר של הסאב

אם יש הצעות אחרות

טווח תקציב של עד 800 ש''ח עם חריגה קטנה אם יש משהו ממש שווה

התקציב כולל תיבה

אני לא אוהב סאב שמורח כגון הפיוניר וכדומה אבל סאב של ג'יביאל ממש אהבתי את הצליל שלו אז אני לא יודע בערך איך להגדיר את השמיעה של הסאב ייותר בכיוון של האמצע בין הדיוק למריחה כלומר sql

פורסם

ממש לא ישרוף אותו, זה זה אפילו לעיתים מומלץ לתת לסאבוופרים מעט יותר מההספק המוצהר שלהם, ככה שאף פעם לא יחסר להם החשמל :)

מה גם שהמגבר OVER-RATED במקצת, אז שומדבר רע לא יקרה לו :p

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

בישביל לתת לך תגובה מחזקת לשאלה שלך , שלשום קניתי את המגבר הנ"ל בסיטואציה מצחיקה כי יש לי חבר שמתעסק ברכיבים למערכת סטריאו והוא אמר שהוא ישיג לי מגבר שיחזיק לי L5 בצורה מעולה , ובלי שום ידיעה הוא מכר לי בידיוק את המגבר הזה באותו דגם ובאותו מחיר , פשוט פצצה , 750 ב2 אום יושב לי על הקלריון בצורה מפחידה מרעיד כל חלק באוטו אין ספק שהוא שהסאב שלי נהנה מ600RMS טריים לתוכו , באמת ממש מגבר אכותי , בניגוד להרבה שלילות שמצאתי בפורום אני מרוצה +++ ! .

תהליכי שיפוצים

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הקפצה.

בלינק שמס' הודעות מעלי כתוב שם 750rms ב-2 אום,כתוב גם שהוא יציב ב-1 אום,אבל גם כתוב שהמקסימום rms זה 750,זה הגיוני שבהתנגדות 1 אום הוא לא יוציא יותר rms מבהתנגדות 2 אום?

אני שואל את השאלה מפני שאני רוצה לקנות סאב כפול p3, והחיבור הסופי יהיה על 1 אום והסאבים הם 1000rms, המגבר יעמוד בכך אתם חושבים?

פורסם

המגבר יכול להחזיק דואל סאבים של L7 , זאת אומרת הוא מפיק 1500RMS ב1 אום , אתה יכול לחבר 2 סאבים ב2 אום שכל אחד מהם יקבל 750RMS. יש לי את המגבר והוא מפרק לי L5.

תהליכי שיפוצים

פורסם

שאלה נוספת,סליחה על החפירה פשוט אני רוצה לעשות את זה הכי בטוח שאפשר בלי לעשות טעויות.

האם לאחר שתי הסאבים יש צורך בחיזוק אלטרנטור?דבר שעולה המון כסף שאין לי,או חיזוק כל שהוא במערכת החשמל הכרוכה בהוצאות כספיות רציניות,כגון מצברי פריקה שקראתי וכדומה?מערכת החשמל המקורית תספיק?אפשר אולי רק להסתפק בקבל?

תודה לכל העונים, אני עומד לפני הרכישה של הרכב, לכן אני שואל כל כך הרבה בלי לעשות שום צעד ככה שכשאני יקנה את האוטו אני יתחיל עם הקניה מבלי לבזבז זמן יקר.

• תוכן חדש...