Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד שהחלטתי מה לקנות.. אני לא מצליח להחליו על צבע, גם אין להם את כל הצבעים במיידי.

מתלבט כרגע בין ירוק,שחור או כסוף

בגרסת ה5 דלתות, בלי ה"סן רוף"

מה אתם אומרים? לעזרתכם אודה מאוד..

ואם יש לכם תמונות של הרכבים עם הצבעים האלה כשהם על הכביש זה יהיה נחמד

תודה מראש!

פורסם

כמו שאומרים, עם טעם ועל ריח אין להתווכח, אתה תאהב את הכסוף ואני יעדיף את השחור (סתם לדוגמא) ראה את שלושתם ומה שתאהב תקח זו היא לא שאלה של לדוגמא איזה מנוע ושיקולים של בעד ונגד, זה צבע, זה אינדבדואלי.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

למה הלבן לא נמצא באופציה? צבע מעולה ומתאים לאוטו שיגעון. כמובן ששחור זה הצבע המועדף עליי, אבל כמו שאתה יודע - יש לו כמה בעיות ( יש דיון בפורום הכללי שמציין אותם ) .

פורסם

תודה

האמת שהתלבטתי המון, אני רוצה את הצבע שחור-אפור כזה.. משהו סולידי

אבל אין להם... וזה התלבטות, או להתפשר או לחכות 3 חודשים לאונייה הבאה...

הלבן נראה לי פשוט מידי לא יודע..

פורסם

אני כמוך , רק עם הלאון.

משתחרר משלוח של שחור / אדום / לבן / כסף / טורקיז אפור.

הלב אומר שחור / אדום. (האדום מטריף, ראיתי אותו באולם תצוגה בהרצליה בדגם הספורטיבי עם חישוקים 17").

הלבן סולידי אבל קל לתיקון על כל פגיעה בפח. (זה לא הלב , זה המח).

השחור מדהים, אבל צרי העין לא ישאירו אותו בלי פגע יותר משבועות ספורים, ועל כל תיקון יגיעו עוד חבלנים שיעשו רע על הנשמה.

תחשוב טוב לפני שאתה מקבל החלטה.

בהצלחה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

ראיתי את הרכב כבר בכמה צבעים.

הוא יפה לדעתי רק בלבן... לא הייתי חושב בכלל על צבע אחר.

כל צבע אחר הופך אותו לאפילו יותר מצועצע ממה שהוא במקור.

• תוכן חדש...