Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי מהם הצעה לשיפוץ גיר במחיר נמוך משמעותית

ומחפש לשמוע המלצות.

תודה מראש,

אורי

" ! The fender bender bent more than just your fender "

פורסם

אני יכול לספר לך שאני התלבטתי לפני 7 חודשים הלך לי הגיר במכוניתי הקודמת ובאמת ההצעה שלהם (2500) לשיפוץ היא מפתה אבל בעל מקצוע שאני מכיר וביקר אמרא לי שהם פשוט נותנים לך גיר מפירוק ולא משפצים והאחריות 4 חודשים בלבד וזה המזל שלך מה שיצא יצא.

דרך אגב,באיזה רכב מדובר ומה הבעיה בגיר ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
אני יכול לספר לך ...

דרך אגב,באיזה רכב מדובר ומה הבעיה בגיר ?

רנו מגאן,אוטו',2001

פורסם

הגיר הזה ידוע בבעיותיו אבל עד שאין אבחון מה התקלה אי אפשר לקפוץ.

הכי קל להגיד (כמו שאומרים הרבה פעמים בחברה-הלך הגיר תכין חבילה של 8000 -איתם לא ממליץ לך להתעסק מה שהם עושים זה לפרק את הגיר מרכבך,שולחים למכון גירים ומרוויחים פער תיווך משמעותי של למעלה מ -100% עבור התיקון ) .

יתכן ומדובר רק בתקלת שסתומים (עלות של 2000 ש"ח) ויתכן שחמור מזה ורק מכון לגירים (שוב,לא מוסך רק מכון גירים!) לאחר בדיקת הרכב עם סורק אבחון ידע להעריך את כל הנזק.

יש מכוני גירים שישפצו לך את הגיר הזה ב-4000-4500 השאלה כמה זמן אחריות יתנו.

בדוק טלפונית עוד היום בתקווה שתספיק עם "גירומטיק"04-8416363 /קח את הרכב לאבחון.

בד"כ הם נותנים אחריות לחצי שנה או 10,000 ק'"מ הקודם מביניהם ואם יהיה עדיין שווה לך לשפץ בטיפטרוניקס לך על זה רק שעוד

פורסם
הגיר הזה ידוע בבעיותיו אבל עד שאין אבחון מה התקלה אי אפשר לקפוץ.

יתכן ומדובר רק בתקלת שסתומים (עלות של 2000 ש"ח) ויתכן שחמור מזה ורק מכון לגירים (שוב,לא מוסך רק מכון גירים!) לאחר בדיקת הרכב עם סורק אבחון ידע להעריך את כל הנזק.-->מחשב+2 מכוני גירים הגיעו לאותה מסקנה

בד"כ הם נותנים אחריות לחצי שנה או 10,000 ק'"מ הקודם מביניהם ואם יהיה עדיין שווה לך לשפץ בטיפטרוניקס לך על זה רק שעוד 4 חודשים תקווה שלא יתחילו בעיות. --> לא מפסיק לקוות !

.

מכיוון שגם הגיע זמן החלפת רצועת הטיימינג,אין מה לדבר על שיפוץ.

אמשיך לקוות שהחלפת השסתומים תחזיק מעמד!

אגב,

מה קורה אם הוחלפו השסתומים והבעיה חוזרת ?

תודה מראש על כל התשובות !

אורי

פורסם

אם לאחר החלפת שסתומים הבעיה בעינה אין ברירה אלא לשפץ את הגיר-ברר כפי שכתבתי לך עם גירומטיק את הצעת המחיר ומשך האחריות שתינתן על העבודה ואחרי זה תעמיד אחד מול אחד ותשקול אותה מול ההצעה של טיפטרוניקס.

פורסם
אם לאחר החלפת שסתומים הבעיה בעינה אין ברירה אלא לשפץ את הגיר-ברר כפי שכתבתי לך עם גירומטיק את הצעת המחיר ומשך האחריות שתינתן על העבודה ואחרי זה תעמיד אחד מול אחד ותשקול אותה מול ההצעה של טיפטרוניקס.

"עוד לא אבדה תקוותנו..."

תודה על העזרה.

אעדכן לכשיסתיים.

שבת שלום,

אורי

פורסם

בשעה טובה,

הוחלף היום ווסת לחץ.

שיפור מורגש ואופטימי שיחזיק לזמן רב !

האם בזו תמה מסכת הייסורים?

רק ימים יגידו.

מה שהפתיע אותי היתה ההמלצה לגבי המגאן להחליף שמן גיר (אוטו')

כל שנה ורצועת טיימינג כל 3 שנים או 60K ק"מ.

ובהמשך לאופטימיות-

תודה על כל התשובות,העזרה

ובעיקר על הזמן !

אורי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...